خانواده‌ها نقش مهمی در ارتقای فرهنگ مطالعه دارند

اراک- ایرنا- استاندار مرکزی گفت: خانواده‌ها به عنوان برترین الگو برای فرزندان، نقش مهمی در ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه دارند.

«فرزاد مخلص الائمه» روز چهارشنبه در آیین تجلیل از مقام کتابداران، کتابخوانان و مروجان کتاب استان مرکزی، افزود: لازم است برای افزایش ساعت مطالعه از ظرفیت خانواده‌ها استفاده شود و با پای کار آمدن خانواده به افزایش فرهنگ مطالعه کمک کرد.

وی تاکید کرد: زمان کتابخوانی در همه دنیا و ایران کاهش یافته است که علت آن می‌تواند توسعه شبکه های اجتماعی و فضای مجازی است.

استاندار مرکزی بیان کرد: این بستر، جای مطالعه کتاب و کتابخوانی را گرفته است اما با تدوین برنامه‌های مناسب می‌توان از این ظرفیت برای توسعه فرهنگ مطالعه استفاده کرد.

مخلص‌الائمه اظهار داشت: کتابداران کار با ارزشی را با حداقل چشم داشت انجام می دهند که امید است وزارت فرهنگ ارتقای مناسبی در رسیدگی به فعالان این حوزه انجام دهد.

وی در ادامه کتاب «کهنه سرباز» خاطرات سیاسی، نظامی سرهنگ «غلامرضا مصور رحمانی» را معرفی کرد و از جوانان و نوجوانان خواست به مطالعه آن بپردازند.

کتابخانه‌ها پایگاه فرهنگی و اجتماعی جامعه هستند

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی گفت: کتابخانه‌ها مهمترین پایگاه فرهنگی، اجتماعی و عمومی در جامعه به شمار می‌روند.

«سکینه خاتون مهدیان‌پور» افزود: کتابداران سردمداران عرصه کتابخوانی هستند که منابع اطلاعاتی را در اختیار علاقه‌مندان به مطالعه قرار می‌دهند.

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی درباره تاریخچه کتابداری نیز گفت: از دوران باستان و قرون وسطی منابع اطلاعاتی به شکل‌های مختلف از سنگ نوشته تا لوح فلزی و امروز به شکل کتاب الکترونیکی نگهداری می‌شود.

مهدیان پور افزود: لازم است زیرساخت‌های توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه فراهم شود که در این راستا از آبان ماه سال گذشته تاکنون هفت کتابخانه در استان مرکزی بهره‌برداری شده است.

یک میلیون و ۸۴ هزار و ۹۳۶ جلد در قالب ۹۰۴ هزار و ۱۶۲ عنوان کتاب در کتابخانه‌های استان مرکزی وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha