به گزارش ایرنا، فرهاد اسماعیلنژاد سرمربی تیم کشتی فرنگی نونهالان در واکنش به برگزاری اردوی بسترسازی تیم ملی کشتی فرنگی نونهالان (۱۹ تا ۲۳ آبان) در گفتوگوی اختصاصی با ایرنا گفت: با توجه به تغییر شرایط سنی کشتیگیران در مسابقات آسیایی سال ۲۰۲۳ که یک سال افزایش داشته، از تیم ملی ۱۰ نفره سال گذشته و بچههایی که سال قبل در اردو حضور داشتند، تنها سه کشتیگیر شرایط سنی لازم برای حضور در مسابقات را داشتند و باقی کشتیگیران همه جدید هستند. در راستای برنامههای فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر و با توجه به اینکه نیاز است سطح تیمهای پایه کشتی ما نیازمند رشد و تغییر بود، بنابراین اردوی بسترسازی هر ساله تشکیل میشود تا بچهها با محیط آشنا شوند تا در آینده که در ردههای سنی نوجوانان و جوانان وارد مسابقات میشوند، با محیط غریبه نباشند. بهخصوص حضور این بازیکنان در اردو آن هم زمانی که چهرههای جهانی و المپیک ایران در اردوی بزرگسالان حضور دارند، کشتیگیران نونهال را به لحاظ روحی شارژ خواهد کرد.
وی افزود: اردوی اخیر بسترسازی تیم کشتی فرنگی نونهالان با حضور ۵۹ کشتیگیر و ۱۶ مربی به مدت ۵ روز برگزار شد. در این اردو کشتیگیرانی که در مسابقات استانی اول شدند و سپس در مسابقات استعدادهای برتر ورزش به میزبانی شهرری شرکت کردند، حضور داشتند. ضمن این که حسن رنگرز سرمربی تیم ملی بزرگسالان سه روز کامل در کنار ما بود و همکاری نزدیکی داشت. بچهها از حضور او و کلاس پرباری که برگزار شد، استفاده بسیاری کردند. آموزشها از سطوح پایین شروع شد. چون برخی از کشتیگیران از استانهای محرومی چون چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد و سایر استانهایی که سطح کشتی آنها پایین هستند، در اردو حضور داشتند. کلاسها بهگونهای بود که حتی نفراتی که در مسابقات شهر ری پنجم یا هشتم شده بودند یا افرادی که سال قبل نایب قهرمان بودند ولی امسال به دلیل بدشناسی از دور مسابقات حذف شده بودند هم دعوت کردیم؛ چون مستعد بودند و میخواستیم فکر نکنن که فراموش شدهاند.
اسماعیلنژاد با اشاره به مباحث مطرح شده در اردوی بسترسازی ادامه داد: در این اردو روی مسائل فنی بسیار کار شد. آموزش، مرور فن و رفع نقاط ضعف نیز از دیگر بخشهای این اردو بود.
سرمربی تیم کشتی فرنگی نونهالان در پاسخ به این سوال که خروجی اردوهای بسترسازی چیست، گفت: با تاکید علیرضا دبیر و با توجه به فرصت زمانی باقیمانده تا مسابقات آسیایی سال آینده (تیرماه)، قرار است هر ماه یک اردوی بسترسازی ۵ روزه در تهران برگزار شود. البته این احتمال هم وجود دارد که به دلیل ترافیک اردوهای جوانان و بزرگسالان در تهران، اردوهای بسترسازی در دیگر شهرهای داوطلب برگزار شود. اردوی بعدی ما آذرماه برگزار خواهد شد و میخواهیم در جریان برگزاری این اردوها، شرایط کشتیگیران نونهال را زیر نظر داشته باشیم.
وی افزود: نفرات اول و دوم جای ثابتی در اردوهای بسترسازی دارند. اما تعداد کشتیگیران اول تا دهم حاضر در اردو زیاد است. برای این که فرصت بیشتری برای استفاده از آموزشها در اردو برای کشتیگیران فراهم شود، به دنبال آن هستیم که در هر دوره یکسری کشتیگیر جدید را اضافه کنیم تا در کنار نفرات اول و دوم، تمرین کنند و آموزش ببینند. سعی میکنیم این نفرات را از بین استانهایی که صاحب کشتیفرنگی نیستند، انتخاب کنیم تا ایجاد انگیزه شود.
اسماعیلنژاد که سابقه مربیگری در تیم ملی کشتی فرنگی را هم در کارنامه دارد در واکنش به چرخه انتخابی گفت: چرخه انتخابی که در حال حاضر اجرایی میشود، جای هیچگونه حرف و حدیثی و بهانهای را برای کشتیگیران جوان باقی نمیگذارد. و دیگر این نقد وارد نیست که در نبود انتخابی، نگاهها روی نفرات خاصی متمرکز است. البته چرخه انتخابی حضور قهرمانان المپیک و جهان در مراحل اولیه چرخه را معاف کرده تا این افراد در مراحله نهایی با قهرمان کشور یا کشتیگیرانی که در تورنمنتهای بینالمللی صاحب مقام شدهاند، رو در رو شوند. من فکر میکنم انگیزه کشتیگیران جوان بالا رفته تا بتوانند مقابل بزرگان کشتی، شایستگیهای خود را اثبات کنند.
نظر شما