به گزارش ایرنا، محمد کلامی امروز چهارشنبه در جلسه مشترک کمیته هماهنگی اشتغال و شورای مهارت استان گفت: آنچه از آمار بر میآید، سیستم بانکی استان همکاری لازم را با نهادهای اشتغالزا از جمله بنیاد برکت، بسیج سازندگی و ستاد اجرایی فرمان امام و کمیته امداد امام خمینی ندارد.
وی افزود: از این به بعد نه تنها عملکرد دستگاههای اجرایی، بلکه عمکرد بانکها به تفکیک در حوزه اشتغال باید تهیه شود، زیرا گزارش شده که بسیاری از ادارات به دلیل همکاری نکردن بانک ها در پرداخت تسهیلات، موفق به تحقق تعهدات خود نمیشوند و بانکها باید پاسخگو باشند.
کلامی ادامه داد: در بحث آموزشهای فنی و حرفهای، هدف باید دادن مدرک بر اساس درجه مهارت باشد، نه اینکه برخی آموزشگاهها مدرک سازی و مدرک فروشی کنند، بلکه آموزشها باید واقعی شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: برای هر رشته دانشگاهی باید متناسب با نیازهای بازار کار آن، نرم افزارها و مقدمات لازم به جوانان آموزش داده شود، زیرا علت بهره وری پایین در استان ما ناآشنایی به فنون صنعتی است.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی هم در این نشست گفت: اگر چه برخی شهرستانها از جمله ملکان، هشترود و کلیبر در سامانه ملی رصد اشتغال، فعالیت قابل توجهی دارند، اما در کل، وضعیت استان بسیار ضعیف است و حتی تبریز با تحقق تنها ۳۶.۶۸ درصد تعهدات ایجاد اشتغال شرایط نامطلوبی دارد.
حسین فتحی افزود: با این حال در پرداخت تسهیلات روستایی و عشایر، موسسات عامل آذربایجان شرقی رتبههای برتر کشور را دارند.
در این نشست از طرح «پویش نذر اشتغال» رونمایی شد؛ نذر اشتغال، طرحی برای مشارکت در تامین و تجهیز کارگاههای مهارت آموزی و اشتغال جوانان است.
به گزارش ایرنا، طبق تعهدی که استان انجام داده، مقرر شده ۴۵ هزار و ۷۹۲ ۴ فرصت شغلی در سطح آذربایجان شرقی در سال جاری ایجاد شود که از این تعداد تاکنون ۲۷ هزار و ۲۴۰ نفر در سامانه ثبت اشتغال «رصد» ثبت نام انجام شده است.
نظر شما