به گزارش ایرنا بخش ناباروری بیمارستان مادر و کودک بی بی حکیمه شهر دوگنبدان در جنوب غربی استان کهگیلویه و بویراحمد جایی است که امید زوج های نابارور برای در آغوش گرفتن فرزند نورسیده خود پس از سال ها انتظار جوانه می زند.
از آنجا که طبق آمار منتشر شده از سوی کارشناسان پژوهشگاه رویان شمار زوج های نابارور کشورمان بین ۱۵ تا ۲۰ درصد است و همه این افراد برای فرزندآوری نیازمند بهره مندی از کمک های درمانی هستند فعالیت مرکز بی بی حکیمه شهر دوگنبدان خانه امید خانواده های زیادی شده است.
آن طور که کادر درمان بخش ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه می گویند زوج های جوان پرشماری در این مرکز لحظه به یادماندنی شنیدن صدای نخستین گریه نوزادشان پس از تولد را تجربه کرده اند که در میان آنان برخی حتی پس از ۳۰ سال انتظار به این آرزوی دیرینه دست یافته اند.
زوج هایی که تا پیش از این با صرف هزینه های فراوان به استان های همجوار و حتی به مرکز کشور می رفتند تا مشکل بچه دار شدنشان حل شود هم اکنون با هزینه مرکز ناباروری دولتی در شهرستان گچساران درمان می شوند و بسیاری از هموطنان در دیگر مناطق کشور هم به بخش ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه گچساران مراجعه می کنند تا به مدد آخرین فناوری های روز و متخصصان این مرکز صاحب فرزند شوند.
مرکز ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه (س) شهر دوگنبدان که از اواخر سال ۱۳۹۷ به همت متخصصان بومی شهرستان گچساران در حوزه درمان ناباروری آغاز به کار کرده خدمات درمانی متنوعی متناسب با استانداردهای جهانی و کشوری برای زوجهای نابارور انجام می دهد.
«آی یو ای»، «آی وی اف»، «رحم اجاره ای»، «اهدای تخمک»، «لاپاراسکوپی» و «میکرواینجکشن» از جمله عمل های جراحی ناباروری است که در این مرکز به مراجعان ارائه می شود.
پایان سال ها انتظار
بانویی که پس از ۱۵ سال با کمک متخصصان مرکز ناباروری شهر دوگنبدان باردار شده می گوید:خدا را شاکرم که آرزوی محال زندگیم یعنی داشتن یک فرشته کوچک شدنی شده است.
شهره افزود: حالا نه تنها بزرگترین رویای زندگی من دست یافتنی شده بلکه اختلاف هایم با همسرم که به دلیل نداشتن فرزند بیشتر شده بود به پایان یافته است.
وی با بیان اینکه ناباروری مشکل بسیاری از خانواده هاست تصریح کرد: راه اندازی مرکز ناباروری در گچساران گره گشای این چالش بزرگ در زندگی بسیاری از افراد شده است.
یک بانوی ۴۰ ساله که با استفاده از درمان های مرکز ناباروری بی بی حکیمه شهر دوگنبدان به تازگی صاحب ۲ فرزند دختر شده با خوشحالی می گوید که اینک زیباترین لحظات زندگیم است.
فرشته تاکید کرد: پیش از این برای فرزندآوری از خدمات ناباروری در شهرستان دیگری استفاده کرده بودم اما نتیجه نگرفته بودم.
یکی دیگر از مراجعان به مرکز ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه شهر دوگنبدان با اشاره به اینکه پیش از این زوج های جوان برای درمان ناباروری به استان های یزد یا فارس مراجعه می کردند گفت: ایجاد این مرکز باعث کاهش هزینه های درمان برای زوج های نابارور می شود.
رضا با یادآوری اینکه کسانی که برای درمان ناباروری اقدام می کنند باید مدت زیادی تحت درمان باشند تاکید کرد:تا چند سال پیش هزینه های کمرشکن اقامت و درمان ناباروری استفاده از این خدمات را برای بسیاری از زوج ها غیرممکن کرده بود اما اکنون همه زوج ها می توانند با استفاده از امکانات ناباروری صاحب فرزند شوند.
نقش مرکز ناباروری گچساران در درمان ناباروری
رئیس بیمارستان بی بی حکیمه (س) شهر دوگنبدان می گوید: سالیانه ۲هزار زوج برای درمان ناباروری به این بیمارستان مراجعه می کنند.
پردیس بخشایی افزود: ۴۰ تا ۵۰در صد از زوج های ناباروری که برای فرزندآوری به بیمارستان بی بی حکیمه شهر دوگنبدان مراجعه می کنند صاحب فرزند می شوند.
وی با بیان اینکه پیشرفتهترین تجهیزات مورد نیاز درمان ناباروری در این مرکز وجود دارد عنوان کرد: در بخش ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه شهر دوگنبدان ابتداییترین تا پیشرفتهترین روشهای درمانی انجام می شود.
بخشایی اضافه کرد: با ایجاد این مرکز نیاز به مراجعه بیماران به سایر استانها رفع شده و هم اکنون علاوه بر بیماران کهگیلویه و بویراحمد مراجعان استان های بوشهر، خوزستان و برخی شهرستان های استان فارس نیز برای درمان به این مرکز مراجعه می کنند.
وی ادامه داد: این مرکز با دارا بودن آزمایشگاه آندرولوژی، آزمایشگاه جنین شناسی، سونوگرافی فوق تخصصی، بیو فریزینگ، اتاق عمل و واحد مراقبت های پس از عمل جراحی برای ارایه خدمات به زوجین نابارور با تعرفه های درمانی دولتی آمادگی دارد.
مرکز ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه شهر دوگنبدان با زیربنای ۳۰۰ مترمربع در طبقه اول مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان بی بی حکیمه (س) دوگنبدان فعالیت می کند.
دیگر مزایای مرکز ناباروری شهر دوگنبدان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت:بخش ناباروری بیمارستان بی بی حکیمه شهر دوگنبدان یکی از مراکز مجهزی است که با وجود امکانات مناسب و کادر متخصص افزون بر کهگیلویه و بویراحمد پذیرای زوج های نابارور پرشماری از دیگر استان های کشور است.
محمد غلامنژاد با اشاره به مراجعه برخی زوج های نابارور کشورهای همسایه به این مرکز تاکید کرد: این مرکز افزون بر خدمت رسانی به هموطنان ظرفیت های گردشگری سلامت به ویژه برای کشورهای همسایه را هم دارد.
گردشگری سلامت (Health Tourism) یکی از بخشهای مهم و در حال رشد تجارت بینالمللی گردشگری در جهان است و به شاخه های گردشگری پزشکی (Medical Tourism) و گردشگری تندرستی (Wellness Ttourism) تقسیم میشود که اولی بیشتر شامل گردشگرانی است که با هدف دریافت خدمات درمانی به محیطی از خارج محیط معمول زندگی و اقامت خود سفر و از زیرساختهای درمانی مقصد گردشگری استفاده میکنند و دومی بیشتر پیرامون بهرهمندی از زیرساخت های ورزشی و مواهب طبیعی مانند آب درمانی است.
مدیر دفتر خدمات گردشگری دیارتور گچساران گفت: این دفتر مسافرتی به منظور بهره مندی از خدمات درمانی بیمارستان تخصصی مادر و کودک شهر دوگنبدان سالانه تعداد زیادی ویزا برای متقاضیان صادر می کند.
فاطمه امینی اضافه کرد: بیشتر این گردشگران از کشور عراق به صورت آنلاین افزون بر خدمات درمانی از امکانات هتل،بیمه و سایر خدمات بهره مند شده اند.
شهرستان ۱۲۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد سالیانه میزبان یک میلیون نفر گردشگر است.
نظر شما