۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲
کد خبرنگار: 1014
کد خبر: 84946587
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

موفقیت البرز در کنترل بیماری کووید ۱۹  دستاورد دولت سیزدهم است

کرج – ایرنا – رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه این استان در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم از لحاظ انجام واکسیناسیون عنوان دومین استان در پایین جدول را داشتیم، گفت: با تاکید دولت سیزدهم بر انجام واکسیناسیون در تمام جامعه واجد شرایط توانستیم رتبه سوم کشوری را از آن خود کنیم.ه

به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرام صیادی در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته کرج افزود: دولت سیزدهم زمانی شروع به کار کرد که مشکل عمده و اصلی وخانمانسوز جامعه بیماری  کووید۱۹  بود.

وی اظهار داشت: نخستین اقدام دولت سیزدهم در ابتدای امر واکسیناسیون جامع و کشوری برای تمام آحاد و جامعه واجد شرایط بود که انجام شود که خوشبختانه علیرغم آنچه که در بدو ورود این بیماری در کشور شرایط استان شرایط نامطلوبی بود و از نظر واکسیناسیون به دلیل بعضی از باورهای غلط در جامعه شرایط خوبی نداشتیم به طوریکه به عنوان دومین استان در پایین جدول بودیم، توانستیم موفقیت خوبی کسب کنیم.

وی گفت: از طرفی دیگر عدم باور بیماری و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی باعث شده بود در میزان مرگ و میر البرز جزو سه استان اول کشور باشد که با تلاش همکاران حوزه سلامت در حوزه واکسیناسیون سطح خود را بالا آورده و به عنوان سومین استان در حوزه واکسیناسیون مطرح شدیم و منجر شد که مرگ و میر در اثر این بیماری در البرز هم تغییر زیادی پیدا کند.

صیادی با بیان اینکه تا پیش از دولت سیزدهم در استان ۱۱ شهید در حوزه سلامت تقدیم کردیم، افزود: بعد از اجرای طرح همگانی واکسیناسیون آمار تلفات در حوزه سلامت به صفر رسید.

وی گفت: بعد از بررسی های انجام شده از مرگ و میری که بعد از واکسیناسیون بود ۱۴ درصد از افرادی که در اثر بیماری فوت کردند کسانی بودند که واکسن زده بودند و ۸۶ درصد افرادی بودند که واکسیناسیون انجام نداده بودند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در خصوص مرگ و میر ۱۴ درصدی افراد واکسینه شده، بیان داشت: در بررسی های انجام شده مشخص شد این افراد بیماری های زمینه ای کنترل نشده داشتند.

وی به اجرای طرح شهید سلیمانی توسط بسیج سازندگی اشاره کرد که منجر به کنترل این بیماری در سطح استان شد و افزود: در اجرای این طرح جزو استان های برتر بودیم به طوریکه قبل از اینکه بیمار مبتلا به مراکز بهداشتی مراجعه کند همکاران بسیج با حضور خانه به خانه آن ها را شناسایی می کردند و به مراکز درمانی ارجاع می دادند.

وی از جمله اقدامات در دوران شیوع بیماری کرونا در استان را افزایش تخت های بیمارستانی، افزایش ونتیلاتورها و دستگاه اکسیژن ساز دانست و اظهار داشت: همچنین توانستیم توزیع دارو را افزایش دهیم.

صیادی همچنین با اشاره به تعداد بیماران و مرگ و میر ناشی از این بیماری، گفت: تاکنون در استان البرز ۹۴ هزار و ۱۴۰ نفر در ۱۱ بیمارستان دولتی البرز در اثر کرونا بستری شده و ۶ هزار و ۹۹۴ نفر نیز در اثر این بیماری فوت کرده اند.

وی آزمایشات انجام شده برای تشخیص این بیماری را یک میلیون و ۲۰۰ هزار تشخیص بیماری عنوان کرد و افزود: از جمعیت استان البرز ۹۹.۲ درصد دز اول واکسن، ۹۰.۱۵ درصد دز دوم و متاسفانه فقط ۴۵.۰۷ درصد دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

مرکز ناباروری بیماستان کمالی با تعرفه دولتی ارایه خدمات می دهد

صیادی در ادامه به موضوع تحقق عدالت و تعالی سلامت و دغدغه خاطر مقام معظم رهبری در بحث صیانت از جمعیت اشاره کرد و اظهار داشت: سعی کردیم شاخص های مرگ و میر مادران و نوزادان را ارتقا و مرگ و میر را کاهش دهیم که یک مرکز ناباروری در بیمارستان کمالی که پیش از این با تعرفه خصوصی خدمات ارایه می داد، پس گیری شد و موفق شدیم تا با تعرفه های دولتی ارایه خدمات دهیم .

وی با بیان اینکه در حوزه صیانت از جمعیت در بررسی کشوری عملکرد بسیار خوبی داریم، گفت: همچنین در رضایتمندی بیماران تلاش زیادی کردیم بطوریکه هزینه سرانه سلامت متناسب با تعداد جمعیت استان نبود که با بضاعتمان توانستیم این رضایتمندی را افزایش دهیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز یکی دیگر از اقدامات در جمعیت را بعضی از تصمیمات ناصحیح در گذشته دانست و افزود: در تصویربرداری، آزمایشگاه، داروخانه ها سعی شد برون سپاری را پس گرفته و ارایه خدمات را خودمان انجام دهیم.

وی اظهار داشت: همچنین در حوزه بهداشت در قالب شاخص ها توانستیم ارتقاء یابیم ولی یک مشکل که در استان داریم بحث درمان و بیمارستان ها است که استان البرز سرانه تخت بیمارستانی ۵۰ درصد کمتر از میانگین کشوری دارد.

صیادی با تاکید بر اینکه بایستی سرانه تخت بیمارستانی در این استان به حد نصاب و میانگین کشوری برسد، گفت: ساخت بیمارستان سیدالشهدا (ع) و بیمارستان فردیس در حال انجام بود که سعی شد سرعت اجرا و انجام پروژه ها را بیشتر کنیم.

وی افزود: بیمارستان سیدالشهدا(ع) قرار بود تا سال ۱۴۰۵ به بهره برداری برسد که با تخصیص مناسب اعتبارات تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید ضمن اینکه بیمارستان فردیس نیز تا یکی دوماه آینده فعالیتش آغاز می شود به طوریکه دو بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی به تخت های بیمارستانی البرز اضافه می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در خصوص بیمارستان شهرستان طالقان نیز بیان داشت: این بیمارستان از سال  ۱۳۸۰  کلنگ زنی شد که در همان حد باقی ماند ولی اکنون در مصوبات سفر رییس جمهور مقرر شد هر چه سریعتر این بیمارستان نیز تکمیل شود که سفت کاری آن تا ۳۰ آذر ماه سال جاری تمام می شود.

وی در خصوص ساخت بیمارستانی در کمالشهر نیز گفت: فعالیت برای ساخت و تکمیل این بیمارستان آغاز شد که سرعت خوبی هم دارد و در آینده نزدیک این بیمارستان استفاده خواهد شد تا خودمان را به میانگین کشوری نزدیک کنیم.

صیادی با بیان اینکه در حوزه تعداد تخت های بیمارستانی ۲ هزار و ۷۸ تخت دولتی داریم، ادامه داد:در حوزه آموزش استان البرز به دلیل نزدیک بودن به تهران تقریبا در بین دانشجویان انتخاب چهارم تا هفتم است که سطح علمی دانشگاه و دانشکده ها را بالا می برد.

وی اضافه کرد: در این مدت در راستای گسترش رشته های دانشگاه و گرفتن دانشجو در رشته تحصیلات تکمیلی دستیار قلب و کارشناس اتاق عمل اقدام کنیم که در سال ۱۴۰۲ سه رشته تحصیلات تکمیلی راه اندازی می شود.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان این دانشگاه موفق شدند که در المپیادهای کشوری دیپلم افتخار کسب کنند، افزود: همچنین یک خیری اقدام به احداث بزرگترین دانشکده پزشکی در سطح کشور و خاورمیانه  کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha