حسن جلیلوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: چغندر قندهای تحویل شده در کارخانه قند فرآوری و به شکر تبدیل می شود.
وی اظهار داشت: تفاله و ملاس استحصال شده از چغندر در کارخانه قند نیز برای خوراک دام و سایر فرآورده های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: کارخانه قند قزوین سالانه ظرفیت تحویل ۳۰۰ هزار تن چغندر را دارد.
این مسوول گفت: کار برداشت چغندر قند از مزارع استان قزوین همچنان ادامه دارد و این عملیات معمولا تا آذرماه تداوم می یابد.
جلیلوند گفت: ۱۵ هزار و ۷۳۹ تن چغند قند تحویل داده شده به کارخانه قند مربوط به مزارع استان قزوین بوده است.
وی یادآور شد: در سال جاری ۵۷۹ هکتار از اراضی استان قزوین زیر کشت چغندر رفته است.
نظر شما