حمید بادرستانی روز شنبه در این باره به خبرنگاران گفت: ساخت بیش از ۵۰ نوع بوردهای الکترونیکی سامانه های کنترل و حفاظت توربین های گازی متنوع نیروگاه ری در آزمایشگاه ابزار دقیق این نیروگاه با اتکا به خودباوری، برگ زرینی از افتخارات صنعت برق به ویژه نیروگاه ری به شمار می رود.
وی اظهار داشت، تمام مراحل ساخت این کارت ها در داخل نیروگاه انجام می شود و توانسته ایم علاوه بر رفع نیاز واحدهای خود، به نیروگاه های دیگر نیز خدمات ارائه دهیم و ضمن بی نیازی به واردات این قطعات، صرفه جویی ارزی قابل توجهی داشته باشیم.
این مسئول با بیان اینکه نیروگاه ری با داشتن توربین های گازی متنوع و نیروهای متخصص و با دانش فنی بالا جایگاه ویژه ای در بین نیروگاه های کشور دارد، خاطرنشان کرد: گام برداشتن در راستای ساخت داخل قطعات با اتکا به خودباوری یکی از اهداف مهم این شرکت
است.
ادامه روند احداث پُست ۲۳۰GIS کیلو ولت طرح توسعه نیروگاه ری
وی ادامه داد: احداث پُست ۲۳۰GIS کیلو ولت طرح توسعه و نوسازی نیروگاه ری به عنوان متنوع ترین نیروگاه گازی کشور و بزرگترین نیروگاه شهر تهران در حال اجرا است.
این مسئول اضافه کرد: نیروگاه ری با داشتن زمینی به وسعت ۵۲ هکتار در حال حاضر ۲۱ واحد توربین گازی با ظرفیت اسمی ۷۵۴ مگاوات در حال بهره برداری دارد که در راستای طرح توسعه نیروگاه و بالا بردن توان و بازده آن و تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور، عملیات اجرایی ساخت پُست ۲۳۰GIS کیلو ولت در حال انجام است.
به گفته مدیرعامل نیروگاه برق ری، عملیات احداث پست ۲۳۰GIS کیلو ولت که مقدمه و پیش نیاز توسعه و نوسازی نیروگاه است توسط شرکت پیمانکار مجری طرح در حال اجرا بوده و عملیات عمرانی طرح تقریبا به پایان رسیده و تجهیزات مورد نیاز خریداری و آماده انتقال به نیروگاه است.
وی یادآور شد: طرح توسعه و نوسازی نیروگاه ری به عنوان متنوع ترین نیروگاه گازی کشور و بزرگترین نیروگاه شهر تهران به دلیل قدیمی بودن و راندمان پایین، با جایگزینی واحدهای با راندمان بالا و تکنولوژی جدید مطرح و در دستور کار قرار گرفته است.
نظر شما