۲ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۱
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84950901
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کمبود آنتی‌بیوتیک در آمریکا در میانه افزایش بی‌سابقه ابتلا به آنفلوآنزا

نیویورک – ایرنا- شبکه خبری سی ان آن آمریکا اعلام کرد که کمبود آنتی بیوتیک در میانه افزایش بی سابقه ابتلا به آنفلوآنزا در میان کودکان در این کشور، بر نگرانی ها افزوده است.

شبکه خبری سی ان ان آمریکا وابسته به دموکرات ها و دولت جو بایدن، روز سه شنبه به وقت محلی در گزارشی اعلام کرد کمبود داروهای اصلی در آمریکا که برای درمان بیماری‌های رایج دوران کودکی مانند آنفلوآنزا، عفونت گوش و گلودرد استفاده می‌شوند، بر نگرانی ها در طول فصل ابتلا به بیماری های ویروسی تنفسی شدید در این کشور افزوده است.

رنا کرافت یک داروساز در اوکلاهما سیتی گفت: در حال حاضر با کمبود شدید دارو مواجه هستیم. تامیفلو برای کودکان یافت نمی شود. این دارو برای بزرگسالان نیز به ندرت پیدا می شود. از سوی دیگر آنتی بیوتیک ها با کمبود مواجه است.

تامیفلو یک داروی شناخته شده و عمومی است. در رسانه های اجتماعی آمریکا، خانواده ها از جستجوی طولانی برای تامیفلو و آنتی بیوتیک ها مانند آموکسی سیلین و آگمنتین شکایت کرده اند.

به گفته انجمن داروسازان سیستم سلامت آمریکا که فهرستی از کمبودهای دارو را تهیه می کند، داروهای استنشاقی مانند آلبوترول نیز که برای باز کردن مجراهای تنفسی در ریه ها استفاده می شود، با کمبود مواجه هستند.

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، بیش از نیمی از ایالت های این کشور دارای موارد بالای ابتلا به ویروس تنفسی هستند.

اکثر این موارد ابتلا به آنفلوآنزا است که امسال خیلی زود و شدید در آمریکا گسترش یافته است.

ویروس سنسیشیال تنفسی در آمریکا در حال گسترش است. در یک هفته گذشته، در سراسر آمریکا، از هر ۵ آزمایش، حدود ۱ مورد ابتلا به ویروس سنسیشیال تنفسی به ثبت رسیده که بسیار بالاتر از میزان سال گذشته است.

بر اساس گزارش سی ان ان، در سال جاری از هر ۱۰۰ هزار نفر، ۸ مورد بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا وجود دارد که این تعداد معمولا در ماههای دسامبر و ژانویه دیده می شود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا پیش از این نیز از شیوع گسترده آنفلوآنزا در این کشور خبرداده بود که در یک دهه گذشته بی‌سابقه بوده و کودکان و سالمندان را جزو گروههای در معرض خطر ارزیابی کرده بود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده آمریکا به همه افراد بالای ۶ ماه توصیه کرده است که واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند و کودکان کمتر از ۸ سال که برای نخستین بار واکسن دریافت می کنند باید به منظور محافظت بهتر دو دُز تزریق کنند.

این مرکز تصریح کرده است که واکسن آنفلونزا معمولا ۴۰ تا ۶۰ درصد در پیشگیری از بیماری موثر است و در صورت ابتلا مانع از بستری شدن یا مرگ می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha