محمد زارع حسینزاده روز چهارشنبه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا از اجرای ۱۷ طرح محرومیت زدایی در این استان خبر داد و گفت: برای محرومیتزدایی از مناطق کم برخوردار استان اردبیل در سالهای گذشته یک هزار میلیارد ریال هزینه شده است.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل احداث کلانتری در گلمغان اردبیل، احداث پارک در محله یوسف آباد، احداث سالن ورزشی ایران آباد، پایگاه سلامت اجتماعی در قالب تفاهم نامه با بهزیستی اردبیل و بهسازی آبهای سطحی در گلمغان را از جمله این طرحها ذکر کرد.
زارع حسین زاده افزود: احداث مدرسه ۶ کلاسه در مشگین شهر، احداث سرای محله در مشگین شهر، خانه محله در پارس آباد، تامین روشنایی زیر نهر تراب پارس آباد و نوسازی منطقه قلعه باش خلخال از دیگر طرحهای محرومیت زدایی در استان اردبیل است که برای اجرای آنها ۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
وی همچنین درباره ساماندهی سکونتگاههای غیر رسمی استان اردبیل گفت: میزان سکونتگاههای غیر رسمی در اردبیل ۱۵درصد، مشگین شهر ۱۵ درصد، پارس آباد ۲۱ درصد و خلخال ۱۴ درصد است که بیشترین میزان مربوط به محله زیر نهر تراب در شهرستان پارس آباد است.
معاون ساختمان و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل همچنین درباره تسهیلات ارزان قیمت برای بازسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهری گفت: برای نوسازی بافتهای فرسوده شهری در اردبیل ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و در شهرستانهای دیگر هم ۳ میلیارد ریال تسهیلات با سه سال دوران مشارکت، بازپرداخت ۱۰ ساله و سود مشارکت ۹ درصد از سوی بانکهای عامل پرداخت میشود
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: در بحث اسکان موقت هم ۴ میلیارد ریال تسهیلات با سود هشت درصد و باز پرداخت ۳۶ ماهه به متقاضیان از سوی بانکهای عامل پرداخت میشود.
وی تحویل قیر رایگان به شهرداریها را یادآور شد و گفت: در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ بیش از ۴ هزار تن قیر رایگان و از اول سال جاری تاکنون هم ۲ هزار تن قیر رایگان به شهرداریهای استان داده شده است.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل اظهار کرد: برای آسفالت محله زیر نهر تراب و خیابان شهید مطهری پارس آباد مغان به مقدار مورد نیاز قیر رایگان به شهرداری پارس آباد تحویل داده شده است.
به گزارش ایرنا، ۳۰ درصد جمعیت استان اردبیل در بافتهای فرسوده زندگی میکنند، مناطقی که برخی از آنها از امکانات اولیه نیز بیبهره است و برخی نیز با وجود داشتن آب و برق و گاز به علت کهنه و فرسوده شدن در حد غیر قابل اسکان شدهاند.
بر اساس اعلام مسوولان، در استان اردبیل در مجموع بیش از ۲ هزار و ۶۶۹ هکتار با سکنه بیش از ۱۴۱ هزار نفر شامل یک هزار و ۱۴۵ هکتار سکونتگاه غیر رسمی و نیز حدود یک هزار و ۵۲۳ هکتار بافت ناکارآمد میانی شناسایی شده که حدود ۳۰ درصد مساحت شهرهای مورد مداخله استان را شامل میشود.
نظر شما