به گزارش خبرنگار ایرنا، آیتالله کاظم صدیقی جمعهشب در همایش بزرگداشت شهیده فاطمه نیک (امالشهدای جزیره هرمز) در این جزیره با اشاره به این جمله امام علی(ع) که؛ «جهاد دری از درهای بهشت است که خداوند آن را بر روی اولیای خاص خود گشوده»، بیان کرد: پرچم جزیره هرمز را یک بانوی باکرامت، عزتمند حقیقی و تربیت شهیدگونه در این جزیره به اهتزاز در آورده که به درستی به زنان و دختران این کشور معرفی نشده است.
امام جمعه موقت تهران در بیان جایگاه زنان تاریخساز بیان کرد: انسان در میان ناپاکان میتواند پاکی خود را حفظ و حجت شود بر همه عالمیان و آدمیان؛ این بانو در دستگاه فساد فرعون زندگی میکرد ولی ایمانش از کوه قویتر بود، همانند حضرت آسیه سلام الله علیها که حجت خداست و همانطور که حضرت زهرا سلام الله علیها حجالبالغه هستند.
آیتالله صدیقی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: مرحوم احمدی میانجی در سخنرانی ای فرمود، دعا کنید برادرم شهید نشود، گفتند چرا چنین دعایی داری؟! فرمود چون بعضی میگویند حیف شد که شهید شد؛ شهید که حیف نمیشود، این افتخار است، همانند شهیده فاطمه نیک که امالشهداست، این بانوی باعظمت حقش بوده که شهید شود؛ آنهم در بهترین مکانها و در بهترین حالات به مقام شهادت نایل آید.
این استاد اخلاق و عرفان ضمن توصیه به مطالعه جریانشناسی دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی بیان داشت: انقلاب پیروز شد، جنگ تحمیلی را راه انداختند، اما هیچ کشوری ما را یاری نکرد؛ ما خدا داشتیم و خدا داریم، امام حسین علیه السلام، شهدا و مردم ولایتمدار داریم، خداوند، خودش قول داده «وَلَیَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ یَنْصُرُهُ» خداوند کسانیکه وقتی دولت تشکیل میدهند دنبال فرهنگ دینی هستند را یاری میدهد.
دولت سیزدهم، ترسو و التقاطی نیست؛ یک دولت مردمی و جهادی است
وی با بیان اینکه این همه آبادانی و خدمت به برکت انقلاب اسلامی و به برکت مکتب اهل بیت علیهم السلام نصیب ما شده است، خاطرنشان کرد: امروز دولت ما دولت غربگرا، ترسو و دولت التقاطی نیست؛ دولت سیزدهم یک دولت موحد، مردمی و جهادی است که شب و روز ندارد.
آیتالله صدیقی ادامه داد: دشمن فتنهها و شورشهای جدید را به پا کرد زیرا میدانست اگر این شورشها نباشد، دولت میتواند مشکلات اقتصادی را برطرف کند در حالیکه غافل است که ما ولیِ کاردان و حکیم داریم که خدا او را تایید و از خطرات بزرگی باسربلندی بیرون آمده است.
امام جمعه موقت تهران گفت: مردم با اینکه مشکلات اقتصادی دارند با ولایت هستند، دشمن خواست با این شورشها مردم را امتحان کند ولی مردم نشان دادند در هر شرایطی تا پای جان از شرف و عزت ایران اسلامی دفاع میکنند و با خون شهدای خود در این میدان نبرد کنار رهبری و ولی فقیه خود میمانند.
وی با بیان اینکه اگر شهدا نبودند بر روی زمین فساد میشد، اضافه کرد: در این فتنه نیز مردم وفادار شیعه و سنی به دشمن تو دهنی زدند و ثابت کردند اتحاد و برادری شیعه و سنی با این فتنهها از هم گسیخته نخواهد شد.
شهیده فاطمه نیک گنجی پنهان و نیازمند معرفی بیشتر
مدیر حوزههای علمیه خواهران هرمزگان و دبیر اجرایی همایش بینالمللی مادران فاطمی نیز در ابتدای این مراسم از شهیده فاطمه نیک به عنوان امالشهدای ایران و گنجی پنهان یاد کرد و افزود: زبان حال این شهیده همانند وقتی است که امام سجاد(ع) را تهدید به قتل کردند، اما فرمود:«اَلْقَتْلُ لَنا عادَةٌ وَ کَرامَتُنَا الشَّهادَةُ» ما را از کشته شدن میترسانید؟! کشته شدن عادت ما و شهادت کرامت ماست.
حجتالاسلام جواد اسماعیلنیا بر معرفی این گنجینههای پنهان به نوجوانان و جوانان از سوی رسانههای استانی و کشوری تاکید کرد و ادامه داد: در معرفی این الگوها کوتاهی کردیم، باید عهد ببندیم که جبران کنیم.
وی همچنین با اشاره به دریافت چند صد اثر پژوهشی علمیِ فاخر و چند صد اثر هنری رسانهای فاخر در دبیرخانه همایش بینالمللی مادران فاطمی، تربیت حسینی، تمدن نوین اسلامی از تلاشهای تمامی سازمانها و نهادها بر برپایی بزرگداشت یاد و نام شهیده فاطمه نیک قدردانی کرد.
مراسم بزرگداشت شهیده فاطمه نیک؛ به عنوان اصلیترین ویژه برنامه پیش همایش بینالمللی «مادران فاطمی، تربیت حسینی، تمدن نوین اسلامی» با حضور نماینده ولی فقیه در هرمزگان و جمعی از مسوولان محلی، استانی و کشوری در جزیره هرمز برگزار شد.
رونمایی از مقبره جدید شهیده و سردرب بندر چند منظوره شهیده فاطمه نیک به همت اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر از برنامههای جانبی این مراسم بود.
«شهید فاطمه نیک» مشهور به امالشهدا (نهم مردادماه سال ۶۶ هجری خورشیدی) یکی از شهدای جمعه خونین مکه است که به همراه همسر، همسر برادر شهیدش، خواهر و خواهرزاده جانبازش در کاروان خانواده شهدا به زیارت خانه خدا رفته بود و درحالی که ۶۶ سال از عمرش را سپری میکرد در حج ابراهیمی در جوار کعبه به دست وهابیون به درجه رفیع شهادت نائل شد"
«شهیده نیک» در کنار خانهداری به فعالیت در امور مذهبی و مبارزه با استبداد شاهنشاهی پرداخت و پس از پیروزی انقلاب و با شروع جنگ تحمیلی، تکتک فرزندانش را عازم جبهههای جنگ کرد.
«ام الشهدا» جزیره هرمز در زمان حیات خود در انجام کمک به همه مردم از هیچ تلاشی فروگذار نمیکرد و کوچکترین گلایه ای نداشت و دائم میگفت: خدا را شکر که فرزندانم را برای شهادت قبول کردی، من تنها سالار آنها بودم و صاحب اصلی آنها خودت هستی به همین دلیل به «ماهشیرین» معروف بود.
وی مادر سه شهید بنامهای علی، غلام و محمد گلزاری در جزیره هرمز است که در مجموع هشت نفر از محارم وی به شهادت رسیدهاند.
برادرش سردار موسی درویشی، برادرزادهاش حر درویشی و عبدالحسین درویشی و خواهرزادهاش مصطفی مدنی و شهید عبدالعلی دریانورد داماد وی یکی پس از دیگری به شهادت رسیدند و او ضمن شرکت در تشییع جنازه و خاکسپاری در مقابل این همه مصیبت تحمل کرد و خم به ابرو نیاورد.
«شهیدان علی و محمد گلزاری در عملیات فتح المبین، محمد شفیع مدنی و موسی درویشی در عملیات خیبر، عبدالله دریانورد و غلام گلزاری در عملیات والفجر هشت، شهید حرّ درویشی در عملیات کربلای ۴ و شهید عبدالحسین درویشی در عملیات کربلای پنج » به شهادت رسیدند.