۲۴ درصد مدارس عشایری کهگیلویه و بویراحمد سرویس بهداشتی ندارند

گچساران- ایرنا- رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۴ درصد مدارس عشایری این استان معادل ۵۲ واحد آموزشی سرویس بهداشتی ندارند.

علی رحیمی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر آن، بیش از ۱۱ کانکس برای دانش آموزان این مدارس مورد نیاز است که برخی از این مدارس زیر ۱۰ نفر دانش آموزان دارند.

وی تصریح کرد: بیش از ۶ میلیاردو ۵۰۰ میلیون ریال برای ساخت و خرید این تعداد کانکس نیاز است.

رحیمی اظهار داشت: ۲۱۶ مدرسه عشایری در استان وجود دارد که ۱۰۸ مدرسه به علت تراکم پایین جمعیت به‌صورت کانکس و چادری(سیار) و مابقی ساختمان آموزشی دارند.

وی ادامه داد: از ۱۰۸ مدرسه غیر ساختمانی مناطق عشایری نیز ۶۶ مدرسه در چادر و ۴۲ مدرسه در کانکس های که اکثرا اهدایی از سوی خیرین هستند دایر می باشد.

رحیمی تصریح کرد: بیش از ۲۷۶ دانش آموز در مدارس کانکسی این استان در سال تحصیلی جدید به علم آموزشی مشغول شدند.

وی با بیان اینکه به‌زودی شاهد اتفاقات خوبی در زمینه فضا و تجهیزات در مدارس عشایر خواهیم بود افزود: تعداد مدارس عشایری دارای قدمت بالا و واحدهای آموزشی ثابت بدون سرویس بهداشتی در مناطق عشایری استان شناسایی شده که نسبت به رفع این مشکلات اقدام خواهد شد.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: معلمان عشایری به دلیل سخت گذر بودن و پراکندگی مناطق عشایری برای ایاب و ذهاب با مشکل مواجه هستند.

رحیمی اظهار داشت: بیش از ۵۳۰ کادر آموزشی و اداری کار آموزش سه هزارو ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.

مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha