هدیه ویژه رییس جمهور به مردم سنندج در آینده نزدیک

تهران- ایرنا- معاون اجرایی رییس جمهور گفت: با پایان یافتن ۸۰ درصد عملیات اجرایی سامانه آب شرب سنندج در یکسال اخیر، آب با کیفیت در اختیار مردم قرار می‌گیرد و این هدیه ویژه سفر رییس جمهور در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش ایرنا، محسن منصوری در حاشیه نشست پیگیری اجرای مصوبات سفر استانی رییس جمهور در استان کردستان، گفت: سفرهای استانی رییس جمهور در دور اول با جدیت دنبال و گره‌های بزرگی در استان‌ها باز شد و امروز جلسه پیگیری اجرای مصوبات سفر استانی رییس جمهور به کردستان برگزار شد.

معاون اجرایی رییس جمهور افزود: در سفر رییس جمهور به این استان که در تیرماه امسال صورت گرفت اعتبارات خوبی تصویب شد و در مجموع بیش از ١۴ هزار میلیارد تومان اعتبار در حوزه عمرانی و در بخش تسهیلاتی در مجموع ٩ هزار و ۵٠٠ میلیاردتومان به تصویب رسید که تعهد دولت طی امسال پرداخت چهارهزار و ٣٠٠ میلیارد تومان در حوزه عمرانی بود که تاکنون ٢ هزار میلیارد تومان تامین اعتبار شده است.

منصوری اضافه کرد: با وجود گذشت مدت زمان کوتاه از سفر رییس جمهور به استان کردستان رقم قابل توجهی تامین و در اختیار دستگاهها قرار گرفته است و امروز هم درباره آخرین وضعیت روند پیشرفت فیزیکی طرح‌های این استان بحث و بررسی شده است.

وی ادامه داد: در مجموع در زمینه اعتبارات عمرانی و تسهیلاتی بیش از چهار هزار میلیارد تومان به این استان و در این مدت کوتاه تخصیص یافت و طرح‌ها هم در حال پیشرفت است.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری به نکته مهم در زمینه مصوبات سفر و یکی از مشکلات جدی استان کردستان در زمینه آب شرب سنندج اشاره کرد و گفت: با دستور ویژه رییس جمهور در تکمیل طرح آب رسانی به این شهرستان که از سال‌های خیلی دور آغاز شده بود و مردم هم به کمیت و کیفیت آب شرب سنندج گلایه داشتند، با اقدام جهادی مجموعه وزارت نیرو سامانه انتقال آب شرب سنندج از محل سد آزاد به پایان رسیده است.

منصوری افزود: بیش از ٨٠ درصد عملیات اجرایی آن در یکسال اخیر به صورت شبانه روزی و متمرکز انجام شده و در مجموع ٨۵٠میلیارد تومان اعتبار صرف شده تا آب با کیفیت در اختیار مردم سنندج قرار بگیرد و این هدیه ویژه سفر رییس جمهور بوده که در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

نشست پیگیری اجرای مصوبات سفراستانی رییس جمهور به کردستان روز سه شنبه با حضور محسن منصوری معاون اجرایی رییس جمهور ‌و اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان و برخی مقامات استانی و نمایندگان دستگاه های مختلف در ساختمان کوثر برگزار شد.

یک گام تا تسریع تکمیل خط ریلی همدان - سنندج پس از ١٧ سال نخستین محور بحث امروز درباره تخصیص اعتبارات برای تکمیل طرح راه آهن همدان-سنندج بود. طرحی که امروز از پیشرفت بالای ٩۵ درصد آن گزارش داده شد و در صورت تخصیص منابع گام نخست این طرح اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد. البته در این نشست تعیین تکلیف شد تا با تخصیص به موقع این طرح کلان روند تکمیل و بهره برداری آن شتاب گیرد.

این طرح بخشی از طرح بزرگ ریلی راه‌آهن تهران - همدان - سنندج است که در راستای ایجاد کریدور ریلی در غرب کشور از سال ۸۴ آغاز شده و در ٢ سال پایانی دولت گذشته در محور همدان به بهره برداری رسید، طرحی ناتمام با قدمت ١٧ ساله که دولت سیزدهم در دور نخست سفر استانی خود مصوب کرد تا با تخصیص بخشی از اعتبارات در ریل تکمیل قرار دارد.

تعریض و بهسازی گردنه صلوات آباد سنندج یکی دیگر از محورهای مورد بحث امروز بود که روند بهسازی با تخصیص اعتبارات در حال انجام است.

تکمیل و تجهیز فرودگاه سقز در این نشست درباره تخصیص اعتبار برای تکمیل و تجهیز فرودگاه سقز تصمیم گیری شد. در جریان سفر استانی رییس جمهور و هیات دولت در تیر ماه امسال وزیر سابق راه و شهرسازی وعده داد تا عملیات اجرایی تکمیل فرودگاه سقز به زودی آغاز شود.

آیت الله سیدابراهیم ۱۷ تیرماه امسال در بیست و هفتمین سفر استانی در دور نخست به استان کردستان سفر کرد. او در این سفر با اقشار مختلف مردم شهرستان سقز، روحانیون استان و مردم سنندج در ورزشگاه ۶ هزار نفری ۲۲ گولان دیدار کرده بود.

در سفر نخست رییس جمهور به استان اعتبارات بسیار خوبی برای ۱٩٨ طرح در حوزه‌های مختلف اختصاص یافت که از این تعداد ۴۹ طرح در حوزه زیربنایی، ۱۰ طرح بهداشت و درمان، ۱۸ طرح در حوزه آب و خاک و طرح‌هایی نیز در بخش‌های اشتغال، فرهنگ، صنعت و معدن است.

یکی از محورهای اصلی دولت در کردستان مساله اشتغال است که آیت الله رییسی در آن سفر تاکید داشت که طرح‌های ما بیشتر بر مبنای اشتغال و محرومیت زدایی است و ضمانت این مهم پیگیری وزیران در مرکز و مدیران کل استانی است، به گونه‌ای که مردم احساس آنچه تصویب شده در جهت تغییر زندگی آنان نقش دارد.

این استان که به دیار فرهنگ و هنر شهرت دارد، با بیش از یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، دارای ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۷۷ روستاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha