۳۸ دستگاه در اجرای طرح زندان اجتماع محور در یزد مشارکت دارند

یزد - ایرنا - مدیرکل زندان‌های استان یزد در خصوص اجرای طرح زندان اجتماع محور در استان گفت: ۳۸ دستگاه استان در اجرای این طرح با هدف تبدیل زندانیان به عناصر مولد و پویا در جامعه مشارکت دارند.

رضا مقبلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه طرح زندان اجتماع محور، طرح ابتکاری از سوی استان یزد است، افزود: این طرح با توجه به ظرفیت های مناسبی که در دستگاه‌‍های قضایی استان وجود دارد مورد پذیرش مقامات ارشد قضایی و اجرایی استان قرار گرفت و در حال اجراست.

وی با بیان اینکه استاندار یزد از این طرح، بعنوان طرح فاخر و تحول گرا در عرصه زندانبانی یاد کرده است، اظهار کرد: در این طرح با مشارکت و همراهی ۳۸ دستگاه مانند حوزه علمیه ، سپاه الغدیر، نیروی انتطامی ، آموزش و پرورش ، کمیته امداد، میراث فرهنگی و صنایع دستی ، فنی و حرفه ای ، دانشگاه علوم پزشکی ، بهزیستی، ورزش و جوانان، منابع طبیعی، اوقاف و امور خیریه، منابع طبیعی، شهرک صنعتی، صنعت و معدن، کانون پرورش فکری و برخی دیگر از ادارت در زندان های استان در حال اجراست.

مقبلی ادامه داد: هدف گذاری این طرح بر این است که یک زندانی یا مجرم را از عنصری که ممکن است وجود آن برای جامعه قبل از زندان خسارت بوده تبدیل به یک عنصر مولد و پویا نمایید.

ارتکاب جرم ، کاهش بازگشت مجدد به زندان، کاهش آسیب های اجتماعی و ایجاد امنیت پایدار و جامعه پذیری مجدد مجرمان از اهداف طرح زندان اجتماع محور در استان است وی کاهش ارتکاب جرم، کاهش بازگشت مجدد زندانیان و آسیب های اجتماعی را از دیگر اهداف این طرح بیان کرد و افزود: ایجاد امنیت پایدار و جامعه پذیری مجدد مجرمان ، کاهش هزینه های زندان و استفاده از ظرفیت های زندان در راستای اهداف اجتماع از دیگر اهداف این طرح است.

مدیرکل زندان های استان یزد با بیان اینکه آموزش علمی زندانیان در این طرح باعث تغییر نگرش آنها شده و موجب پذیرش زندانیان توسط خانواده ها آنها و جامعه می شود، ادامه داد: با اصلاح و تربیت زندانیان، زندان را باید به یک کارگاه تولید انسان های شریف و خودباور تبدیل کرد؛ بازگشت شرافتمندانه و عزتمندانه فرد زندانی به آغوش جامعه و خانواده هدف اصلی زندانبانی است.

۳۸ دستگاه در اجرای طرح زندان اجتماع محور در یزد مشارکت دارند

مدیرکل زندان های استان یزد با بیان اینکه قرار است هر سه ماه جلسه ای در این زمینه برگزار و سازمان‌های مربوطه گزارش اقدامات خود را ارائه کنند افزود: امید است با همکاری دستگاه‌های اجرای و مسوولان این طرح به خوبی اجرایی شود و در صورت موفقیت، الگویی برای سایر استان های کشور باشد.

طرح بام تا شام / ۶۵۰ زندانی یزد حافظ قرآن هستند

وی با اشاره به برنامه های مختلف آموزشی و فرهنگی در زندان های استان گفت: یکی از این برنامه تحت عنوان از بام تا شام است در این زمینه برنامه های فرهنگی متعدادی برای مددجویان زندانی از فریضه نماز صبح تا خاموشی شب برنامه ریزی شده است.

۶۵۰ زندانی استان حافظ از نیم جزء تا کل قرآن هستند و این اداره کل در اجرای فعالیت های فرهنگی رتبه نخست کشور را داردمدیرکل زندان های استان یزد افزود: با انجام برنامه های قرآنی در زندان های استان اکنون ۶۵۰ زندانی استان حافظ از نیم جزء تا کل قرآن هستند و این اداره کل در اجرای فعالیت های فرهنگی رتبه نخست کشور را دارد.

وی اظهار کرد: زمینه پیگیری برنامه های آموزشی در تمام مقاطع تحصیلی حتی دانشگاه در زندان برای مددجویان فراهم شده است و اکنون ۲۵۶ زندانی در دوره متوسطه و ۲۳ مددجویی زندان های استان در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و در زمینه فعالیت های ورزشی نیز۹۲۰ مددجو در المیپاد ورزشی امسال شرکت کردند که اداره کل زندان های استان در این رویداد ورزشی ملی رتبه سوم کشور از آن خود کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha