۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲
کد خبر: 84957897
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

نفرت جهانی در جام جهانی علیه صهیونیست ها 

۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲
کد خبر: 84957897
نفرت جهانی در جام جهانی علیه صهیونیست ها 

دمشق – ایرنا – سران رژیم صهیونیستی که متوهمانه به برقرای رابطه با چهار کشور عربی می نگریستند، به هیچ وجه فکر نمی کردند که در جام جهانی قطر، تمام نخ هایی که رشته بودند، دوباره به پنبه تبدیل شود.  

به گزارش ایرنا از دمشق، در کنار جذابیت شیرین بازی های فوتبال جام جهانی قطر، واکنش شهروندان قطری و دیگر مسلمانان و غیرمسلمانان حاضر در قطر که برای دیدن مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر راهی دوحه شده اند به خبرنگاران رژیم صهیونیستی و دیگر صهیونیست های حاضر، در عین حالی که جذابیت این سفر تفریحی را برای آنها بیشتر کرده، در مقابل صهیونیست ها را نسبت به گذشته ذلیل تر کرده است.
گزارش‌های منتشر شده از سوی رسانه‌ها چه صهیونیستی و چه غیرصهیونیستی و انتشار کلیپ‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که ملت‌های مسلمان و غیر مسلمان در جام جهانی قطر، احساسات واقعی خود را در نفرت از اشغالگران صهیونیست به هر طریق ابراز می‌کنند و این مسئله نشان می‌دهد که راه رژیم‌های عربی که در باتلاق عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها گرفتار شده‌اند کاملاً جدا از ملت‌های آنهاست و توافق‌های سازش هیچ مشروعیت مردمی ندارد.
صهیونیست‌ها تصور می‌کردند که می‌توانند از جام جهانی قطر به عنوان فضایی برای مشروعیت‌بخشی به اشغالگری خود در فلسطین و فرصتی جهت تحریک افکار عمومی مردم عرب و دیگر مسلمانان بهره ببرند، با واقعیتی مواجه شدند که کاملاً برخلاف تصورات آنها بود، آنهم اعلام نفرت جهانی در جام جهانی از صهیونیست ها و اعتراف خود آنها به این موضوع است.
"دور ‌هافمن" خبرنگار یک شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی که به منظور پوشش رقابت‌های جام‌جهانی فوتبال به قطر سفر کرده از برخورد بسیار منفی شهروندان قطری با خود گلایه کرده است.
او در گزارش خود از نحوه برخورد شهروندان قطری با وی پس از اطلاع از تابعیت اسرائیلی وی می گوید، «من را از رستوران بیرون انداختند، صاحب رستوران تلفن من را به زور گرفت و تمامی تصاویری که از رقابت‌های جام‌جهانی در گوشی تلفن همراهم داشتم را پاک کرد؛ راننده خودرو پس از اینکه فهمید من اسرائیلی هستم، حاضر نشد مرا به مقصد برساند».
هافمن اعتراف می کند که «ما اینجا در شرایط سختی هستیم، چون تقریبا همه پس از اطلاع از هویت‌مان، ما را طرد می‌کنند».
خبرنگار روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت نیز در گزارشی از جام جهانی قطر نوشتند، «در قطر فهمیدیم که اعراب چقدر از اسرائیل متنفرند و می‌خواهند ما را از روی زمین محو کنند. فهمیدیم آنها نسبت به هر چیزی که به اسرائیل مربوط شود نفرت شدیدی دارند و ما با احساس بسیار بدی قطر را ترک می‌کنیم»
"راز ششنیک"، خبرنگار تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در همین خصوص با اشاره به نگاه منفی گسترده و جو ضداسرائیلی غالب در جام جهانی قطر در صفحه خود در توئیتر نوشت: من همیشه فکر می‌کردم که مشکل از دولت‌هاست، اما در قطر فهمیدم که نفرت مردم در خیابان از ما چقدر است؛ پس از ۱۰ روز اقامت در دوحه، نمی‌شود از آنچه در این‌جا بر ما می‌گذرد حرف زد؛ ما این‌جا محصور شده‌ایم؛ ما با احساس بسیار بد این‌جا را ترک خواهیم کرد؛ ما این‌جا در کنار ایرانی‌ها، لبنانی‌ها، قطری‌ها، سوری‌ها راه می‌رویم و همه آنها نگاه‌های غضبناکی به ما می‌کنند؛ تنها نگاه عربستانی‌ها کمی متفاوت است؛ ما تصمیم گرفتیم این‌جا خودمان را اکوادوری جا بزنیم.
این خبرنگار صهیونیست در ادامه می نویسد، بعد بازی برزیل بدترین تجربه را داشتیم؛ ما می‌خواستیم با هواداران برزیل عکس بگیریم، اما مسلمان‌ها مدام می‌آمدند و پرچم فلسطین را کنار ما بلند می‌کردند و عکس را برهم می‌زدند. به‌عنوان یک اسرائیلی لیبرال همیشه فکر می‌کردم مشکل ما با اعراب و مسلمان‌ها با دولت‌های آنهاست، اما من این‌جا از مستی پریدم و فهمیدم که چقدر مسلمان‌ها از ما متنفرند و این ربطی به دولت‌ها ندارد.
از اتفاقات جالب در برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، طرد و مشکلات پیش آمده برای خبرنگاران صهیونیست در این کشور بود؛ در یکی از این موارد وقتی
«تل شور» خبرنگار شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در دوحه، قصد مصاحبه با هواداران فوتبال را داشت با تظاهرات این هواداران در رد عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و در مقابل با حمایت از ملت فلسطین مواجه شد.
در یکی دیگر از این موارد، وقتی یک خبرنگار صهیونیست در حال گزارش زنده و مستقیم از خارج ورزشگاه می باشد، دو ایرانی به او نزدیک می شوند و به انگلیسی می گویند "خامنه ای دوسَت داریم" و این ارادت قلبی به طور مستقیم در سرزمین های اشغالی پخش می شود.
از نکات دیگر پیش آمده در حاشیه مسابقات جام جهانی قطر این که، وقتی هواداران ایرانی و عرب از هویت خبرنگاران صهیونیست مطلع می شوند، از مصاحبه با آنها خودداری می کنند، موضوعی که موجب یاس و ناامیدی آنها شده است.
گزارش خبرگزاری آمریکایی "رویترز" از طرد خبرنگار شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز جالب است؛ رویترز اعلام کرده که یک خبرنگار اسراییلی از سوی دو هوادار سعودی، یک شهروند قطری و سه هوادار لبنانی مورد بی‌اعتنایی قرار گرفت و آنها با او صحبت نکردند.
البته این فقط قسمتی از مشکلات صهیونیست ها در قطر می باشد، چراکه، صهیونیست هایی که برای تماشای جام جهانی ۲۰۲۲ به قطر سفر کرده اند نیز از سوی مسلمانان طرد می شوند.
صهیونیست‌ها در قطر حتی از اظهار هویت خود ترس و وحشت دارند و شرایط
بوجود آمده برای خبرنگاران صهیونیست و دیگر صهیونیست هایی که به قطر سفر کرده اند به قدری پیچیده شده که به آنها اعلام شده مراقب خود باشند.
رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی از تمامی خبرنگاران اسرائیلی حاضر در قطر خواسته تا هویت خود را کاملا مخفی نگه داشته و حتی به زبان عبری حرف نزنند و از هیچ آرم و نشانه‌ای که نشان دهد اسرائیلی هستند نیز استفاده نکنند.
در حالی که داشتن علامت و آرام، نماد شبکه های تلویزیونی و رادیوها می باشد، رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی از خبرنگاران اسرائیلی خواسته تا از میکروفون‌هایی استفاده کنند که هیچ علامتی ندارد و مشخص نمی‌کند که آن‌ها اسرائیلی هستند.
در روزهای اخیر شرایط آنقدر برای صهیونیست ها در قطر سخت شده که آنها از سفر به قطر منع شده اند. یک نهاد امنیتی تل آویو از صهیونیست ها درخواست نموده به خاطر نفرتی که از طرف تماشاگران عرب و غیرعرب روبرو می شوند به قطر سفر نکنند.
پیشتر نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی به تماشاگران صهیونیست توصیه کرده بودند در قطر از فاش کردن هویت خود و حتی الامکان از حضور زیاد در اماکن عمومی قطر خودداری کنند.
در مقابل، صحنه های موجود در مسابقات جام جهانی درباره حمایت از مساله فلسطین، نکته دیگر و مثبت این دوره از مسابقات می باشد، موضوعی که سران تل آویو و دیگر اشغالگران را نسبت به گذشته ذلیل تر کرده است.
حضور پرچم فلسطین در برخی از مسابقات و نصب پرچم ایران و فلسطین در کنار هم یکی دیگر از صحنه های زیبای این مسابقات می باشد که در خود پیام حمایت جمهوری اسلامی ایران از ملت مظلوم فلسطین و مردم فلسطین از ایران را دارد و این در حالی است که به گفته خبرنگاران حاضر در قطر حتی یک پرچم از رژیم صهیونیستی نیز در این کشور مشاهده نمی شود.

نفرت جهانی در جام جهانی علیه صهیونیست ها 


باید گفت جام جهانی قطر نه تنها یک سیلی محکم بر رژیم صهیونیستی از سوی مسلمانان و آزادی خواهان جهان می باشد، بلکه تحریم و تحقیر رسانه‌های صهیونیستی از سوی مسلمانان نشان داد که فلسطین زنده است و حمایت مسلمانان از آن تا آزادی کامل این سرزمین ادامه دارد.
از دیگر صحنه های جالب و معنادار مسابقات جام جهانی قطر شادی و ابراز خوشحالی ملت‌های عربی و مسلمان حاضر در این کشور از پیروزی تیم ملی جمهوری اسلامی ایران برابر ولز بود، اقدامی که نشان داد جمهوری اسلامی ایران در قلب بسیاری از مردم مسلمان جای دارد.
یکی دیگر از شکست های صهیونیست ها در جام جهانی قطر، اجازه ندادن دوحه به رژیم صهیونیستی برای انجام پروازهای این رژیم به قطر بود و سران تل آویو مجبور شدند طی قرار داد با یک شرکت تونسی اقدام به انتقال صهیونیست ها به دوحه نمایند، هرچند رسانه های غربی – عربی – صهیونیستی و برخی دیگر از رسانه ها به نحو دیگری این خبر را پوشش دادند، ولی اصل قضیه این است پای هیچ هواپیمایی صهیونیستی به قطر نرسید و این درحالی می باشد که در یکسال گذشته عربستان و پیش از آن امارات پرواز هواپیماهای رژیم صهیونیستی در فضای خود و استفاده از فرودگاههایشان را آزاد اعلام کرده اند.
نکته مهم این است که نفرت از رژیم صهیونیستی و اشغالگران سرزمین فلسطین از سوی مسلمانان نه تنها ادامه دارد، بلکه روز به روز بر وسعت آن افزوده می شود و جام جهان ۲۰۲۲ قطر فقط یک نمونه از آن می باشد و در آینده نمونه های دیگر آن را دوباره شاهد خواهیم بود.

نفرت جهانی در جام جهانی علیه صهیونیست ها 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha