نبود دارو جان ۴۰ هزار بیمار یمنی مبتلا به کم خونی را تهدید می کند

تهران – ایرنا – وزارت بهداشت یمن با اشاره به نبود داروهای خاص به خاطر محاصره ائتلاف متجاوز سعودی علیه این کشور اعلام کرد که کم خونی "داسی شکل"، جان ۴۰ هزار و تالاسمی جان هزار و ۵۰۰ بیمار یمنی را به دلیل نبود دارو تهدید می کند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رسمی یمن(سبا) وزارت بهداشت یمن روز پنجشنبه در بیانیه ای از سازمان های بین المللی فعال در یمن خواست به مسئولیت خود در حمایت از بخش بهداشتی و درمانی یمن بویژه بیماران تالاسمی و کم خونی همولیتیک عمل کنند.

این وزارتخانه از سازمان ملل متحد و نهادهای وابسته به آن خواست با اعمال فشار بر کشورهای متجاوز به محاصره یمن پایان دهد و فرودگاه صنعا و بندر الحدیده را به خاطر نجات جان بیماران و تامین داروهای مورد نیاز آن ها بازگشایی کند.

وزارت بهداشت یمن از سازمان های بین المللی خواست تلاش های خود را برای انتقال و تامین خون مورد نیاز بیماران افزایش دهند.

رئبی انجمن تالاسمی یمن نیز گفت: تا ماه گذشته ۴۶۳ بیمار یمنی براثر نبود دارو جان خود را از دست دادند و ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به تالاسمی نیز شناسایی شدند.

دکتر احمد شمسان بر ضرورت اقداماتی برای جلوگیری از گسترش این بیماری تاکید کرد.

وی افزود: به دلیل مشکلات ناشی از محاصره یمن، سفارش تا دریافت داروهای مورد نیاز بیماران ۶ ماه تا یکسال طول می کشد.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد.

این کشورها پس از ۷ سال تجاوز به یمن و کشتار هزاران نفر و تخریب زیرساخت‌های این کشور نه تنها به اهداف خود نرسیدند بلکه به دنبال ضربات موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن به عمق خاک آنها مجبور به پذیرش آتش بس شدند.

آتش بس یمن که بارها از سوی ائتلاف متجاوز سعودی نقض شده است، به دنبال رایزنی‌های سازمان ملل متحد پیش از این یک بار تمدید شده بود. تمدید ۲ ماهه این آتش بس ۱۱ مرداد ماه به پایان رسید که مجددا تمدید شد و ۱۰ مهر بدون دستیابی به توافقی جدید پایان یافت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha