۶۰ روستای خراسان‌شمالی تا پایان امسال از خدمات اینترنت خانگی بهره‌مند می شود

بجنورد-ایرنا- سرپرست مخابرات منطقه خراسان شمالی گفت: با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان امسال با توجه به اولویت شمار مشترکان تلفن ثابت، جمعیت روستا و وجود زیرساخت فیبر نوری، ۶۰ روستای استان از خدمات اینترنت خانگی بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش ایرنا، رسول علی اصغر پور روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ساکنان بیش از ۷۰۰ روستای استان از خدمات و امکانات تلفن ثابت بهره مندند، اظهار داشت: کمتر از ۲۰۰ روستای استان دارای اینترنت پرسرعت خانگی است  که با برنامه ریزی انجام شده تا پایان امسال ۶۰ روستای جدید به شبکه اینترنت خانگی متصل خواهند شد.
وی خاطر نشان کرد: در ۲ ماه گذشته ۲۰ روستای جدید از این امکانات برخوردار شدند و برای رفع کمبودها در بخش اینترنت روستایی برای سال آینده نیز برنامه ریزی برای اتصال ۱۶۰ روستای دیگر انجام شده است.  
اصغرپور درباره وضعیت بهره مندی مردم استان از خدمات ارتباطات سیار گفت: در استان ۳۷۰ سایت همراه اول راه اندازی شده است و بیش از ۶۰۰ هزار مشترک همراه اول از این خدمات بهره مند هستند.  
 وی اظهار داشت: پوشش تلفن همراه در روستاهای بزرگ استان مناسب است و در دو ماه گذشته نیز  ۱۰ روستای جدید از اینترنت ۴G بهره مند شدند و تا پایان امسال هم ۱۰ سایت مهم دیگر در مناطق پرجمعیت روستایی استان به اینترنت ۴G مجهز خواهند شد که در این خصوص نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان هزینه خواهد شد.  
علی اصغر پور درباره افزایش تعرفه تلفن ثابت گفت: در ۱۳ سال گذشته تعرفه‌ تلفن ثابت افزایش نداشته است، این در حالی است که هزینه های نگهداری و سایر هزینه های مربوط به خدمات رسانی به مشترکان تلفن ثابت بسیار بالا رفته است.
وی افزود: شرکت مخابرات در این سال ها بارها برای افزایش تعرفه ها درخواست داده بود اما این امر محقق نشد، اخیرا بر اساس دستورالعملی که از طرف ستاد تنظیم بازار که با پیشنهاد کمیسیون تنظیم مقررات و تائید شورای عالی رقابت ابلاغ شده، تغییراتی در هزینه‌های تلفن ثابت ایجاد شده است.  
سرپرست مخابرات منطقه خراسان شمالی اظهار داشت: زیرساخت های ایجاد شده در تلفن ثابت، به نوعی زیرساخت برای خدمات رسانی سایر اپراتورها و شرکت ها است، بر این اساس خلل در خدمات رسانی در زمینه تلفن ثابت، صدمه و خسارت برای سایر شرکت ها است.
وی تصریح کرد: برای تداوم خدمات رسانی اپراتورها نیاز است تا زیرساخت ها در زمینه تلفن ثابت پایدار باقی بماند که در این زمینه باید بخشی از هزینه ها جبران شود.  
اصغرپور افزود: بر اساس این مصوبه، به منظور جبران برخی هزینه‌های نگهداری خط تلفن ثابت، هزینه ماهانه مکالمه صوتی برای این مشترکان در نظر گرفته شده است که در این مصوبه، مشترکان روستایی تلفن ثابت، از افزایش تعرفه مستثنی هستند و شامل این افزایش هزینه ها نمی شوند.  
وی با بیان اینکه شهروندان نباید نگران افزایش هزینه ها در تغییرات ایجاد شده در تعرفه تلفن ثابت باشند، تصریح کرد: شهروندان بابت مکالمه با اپراتورهای مختلف هزینه ثابتی را می پردازند که این رقم در مرکز استان ماهانه ۱۵ هزار تومان و در سایر شهرها تا سقف ۱۰ هزار تومان است  و در صورت بالا رفتن هزینه های مکالمه از این میزان، رقم بیشتری در قبوض لحاظ می شود.
اصغرپور تصریح کرد: تمامی هزینه هایی که مشترکان تلفن همراه پرداخت می کنند، مربوط به اپراتورهای موبایل هست، اما هزینه هایی که بابت خدمات رسانی به مشترکان تلفن ثابت دریافت می شود درآمد استان محسوب شده و برای توسعه همین استان صرف می شود.  

افزایش سرقت تجهیزات مخابرات
سرپرست مخابرات منطقه خراسان شمالی در بخش دیگر سخنان خود درباره سرقت تجهیزات شرکت مخابرات گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی جامعه، میزان سرقت ها از تجهیزات این شرکت در سال های اخیر افزایش یافته است.  

وی افزود: سرقت تجهیزات شرکت مخابرات شامل دستبرد به سایت های موبایل، سرقت کابل های فیبر نوری که به صورت هوایی اجرا شده و نیز سرقت کابل های مسی است.
علی اصغر پور اظهار داشت: برای جلوگیری از سرقت کابل های فیبر نوری، اجرای این شبکه به صورت زمینی در دستور کار است و تاکنون ۴۰۰ کیلومتر کابل زمینی در استان اجرا شده و اجرای ۷۰۰ کیلومتر در دست پیگیری و دریافت مجوزهای لازم است.  
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه سرقت کابل های مسی که بر روی دیوارهای منازل و ساختمان ها اجرا شده، بسیار افزایش یافته است و این کابل ها در معرض سرقت قرار دارند.
سرپرست مخابرات منطقه خراسان شمالی افزود: برای تامین کابل های مسی، شرایط خرید کابلی به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فراهم شده است که البته این میزان کابل پاسخگوی بخشی از نیازها است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha