سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز روز شنبه در نشست امروز ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹، با اشاره به آخرین آمارهای بیماری کرونا، بر رعایت بیش از پیش شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا، تاکید کرد.
حسینی در نشست ستاد مدیریت کرونا در دانشگاه گفت: هرچند با کاهش موارد ابتلا و بستری کووید۱۹ در استان و کشور روبرو هستیم، اما بر اساس گزارش هایی مبنی بر افزایش بروز بیماری کرونا در برخی کشورها نگران کننده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: به همین دلیل تکمیل چرخه واکسیناسیون یا دریافت نوبت یادآور، بیش از پیش توصیه می شود و افرادی که تاکنون نسبت به تکمیل واکسیناسیون علیه کرونا اقدام نکرده اند، هرچه زودتر به مراکز واکسیناسیون علیه کرونا مراجعه کنند.
کاهش شهرهای زرد نقشه کرونا در فارس به ۷ شهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در ادامه از کاهش شهرهای زرد نقشه کرونا در استان فارس به هفت شهرستان خبر داد.
دکتر حسینی با اشاره به آخرین وضعیت رنگبندی نقشه کرونا در فارس گفت: در هفته اخیر نیز خوشبختانه با کاهش شهرهای زرد نقشه کرونا مواجه بودیم و تعداد شهرهای زرد نقشه از ۱۰ مورد در هفته گذشته، به هفت مورد کاهش یافت.
او شهرهای زرد نقشه کرونا در هفته اخیر را شامل خرم بید، زرقان، بیضا، خرامه، سروستان، جویم و لارستان اعلام کرد و افزود: دیگر شهرستان های استان فارس از جمله شیراز نیز در وضعیت آبی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: دریافت گزارش هایی مبنی بر شیوع دوباره کرونا در برخی کشورها طی روزهای اخیر با نگرانی هایی در این زمینه همراه بوده و ضرورت آمادگی در برابر این خطر احتمالی را ضروری می سازد که مهم ترین اقدام در این زمینه، رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تقویت ایمنی بدن با دریافت دزهای تکمیلی واکسن علیه بیماری کرونا است.
دکتر حسینی به ویژه از گروه های در معرض خطر نظیر سالمندان، بانوان باردار و بیماران مبتلا به بیماری های زمینه ای و نقص سیستم ایمنی خواست تا در این زمینه اقدام کرده و با دریافت به موقع دزهای تکمیلی واکسن کرونا، در صورت ایجاد موج جدید بیماری، خود را ایمن سازند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست گفت: سطح ایمنی ایجاد شده در نتیجه واکسن در جمعیت های آسیب پذیر مانند سالمندان، افراد مبتلا به نقص ایمنی و مبتلایان به بیماری های زمینه ای مزمن نسبت به دیگران پایین تر است و این افراد باید توجه بیشتری به شیوه نامه های بهداشتی و تکمیل چرخه واکسن خود داشته باشند.
دکتر «عباس رضائیان زاده» افزود: تمامی واکسن های موردنیاز مردم استان در مراکز منتخب به میزان کافی وجود دارد و به ویژه از گروه های آسیب پذیر دعوت می شود نسبت به دریافت دزهای تکمیلی اقدام کنند.
او عمده بیماری های حاد تنفسی که هم اکنون با آن مواجه هستیم را از نوع ویروسی برشمرد که در شرایط عادی، نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ندارد.
معاون بهداشت دانشگاه از مردم خواست از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک به دلیل ایجاد مقاومت دارویی خودداری کنند.
بررسی مصوبه های نشست های پیشین، ارائه آخرین گزارش ها و آمارهای مربوط به کرونا در مناطق مختلف استان، روند اجرای واکسیناسیون در استان، وضعیت سلامت بیماران بستری در بخش های عادی و ویژه بیمارستان ها، آمار ورودی جدید بخش های کرونا در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان و بررسی علت های جان باختن مبتلایان به کرونا طی روزهای اخیر، دیگر محورهای این نشست بود.
نظر شما