۱۳ آذر ۱۴۰۱، ۷:۵۶
کد خبرنگار: 1171
کد خبر: 84960418
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برداشت میوه گرمسیری گواوا در جنوب سیستان و بلوچستان آغاز شد

زاهدان- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت میوه گرمسیری گواوا از سطح بیش‌از ۶۴۰ هکتار از باغات جنوب این استان آغاز شد.

اردشیر شهرکی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برداشت گواوا تا اوایل فروردین سال آینده ادامه دارد اظهارداشت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت بیش‌از سه هزار و ۹۰۰ تن از این محصول در جنوب سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی بیان کرد: گواوا معروف به زیتون محلی، میوهای منحصر به مناطق گرمسیری است که عمدتا در شهرستان‌های نیکشهر، چابهار، سرباز و کنارک این استان تولید و برداشت می‌شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: درختچه‌های گواوا در اوایل بهمن به گل می‌نشینند و گل‌هایشان بسیار خوشبوست، همچنین پوست تنه گواوا سبز یا قهوه‌ای متمایل به قرمز است.

وی با اشاره به خواص گواوا اظهارداشت: گواوا معروف به زیتون محلی،دارای خواص زیادی برای سلامتی است از جمله کمک به تنظیم سطح قند و فشار خون،درمان بیماری گوارشی، تقویت سیستم ایمنی بدن،کمک به کاهش وزن،بهبود سلامت پوست،درمان سرفه و جبران کمبود ویتامین c و به خاطر داشتن مواد معدنی و ویتامین‌ها به بالابردن انرژی کمک می‌کند.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع ترین میوه‌های گرمسیری کشور است به طوریکه در تولید برخی میوه‌ها در ایران بی‌رقیب است.
آب و هوای متنوع سیستان و بلوچستان زمینه را برای کشت انواع محصولات کشاورزی از جمله میوه‌های گرمسیری و سردسیری فراهم کرده است.
موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و 'پاپایا' یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب می‌شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه درختی پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز هست.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha