افتتاح بخش نگهداری بیماران آلزایمری در آسایشگاه خیریه کهریزک

تهران - ایرنا - بخش نگهداری بیماران آلزایمری در آسایشگاه خیریه کهریزک با حضور اعضاء هیئت ‌مدیره موسسه خیریه کهریزک به‌طور رسمی افتتاح شد.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک، با هدف خدمت رسانی بهتر به سالمندان و علی الخصوص بیماران آلزایمر، یکی از ساختمان های آسایشگاه خیریه کهریزک تهران، جهت نگهداری از بیماران آلزایمری راه برو(بیمارنی که قادر به حرکت هستند) آماده شد که با حضور اعضای هیئت‌ مدیره این مجموعه، افتتاح و مورد بهره‌ برداری قرار گرفت.

زهرا مقدری سوپروایزر ارشد آسایشگاه خیریه کهریزک تهران در این زمینه گفت: با توجه به درخواست‌های بسیاری که در خصوص پذیرش سالمندان آلزایمری به آسایشگاه خیریه کهریزک می‌شود، با برنامه ‌ریزی‌ های انجام‌گرفته و هماهنگی با مدیریت آسایشگاه خیریه کهریزک، تصمیم بر احداث بخش بستری بیماران آلزایمری شد.

وی با اشاره به اینکه هزینه‌های احداث ساختمان و تأسیسات، توسط بانیان خیر و نیکوکار تأمین‌شده است درباره مشکلات و ویژگی‌های بیماران این بخش گفت: سالمندان دچار بیماری آلزایمر به علت فراموشی، خطر ناشی از گم ‌شدن را همیشه با خود دارند، لذا در این بخش علاوه بر همه خدمات جاری که به کلیه ی مددجویان در آسایشگاه ارائه می شود، بر حفاظت عزیزان نیز تأکید داریم.

براساس این گزارش، در فاز ابتدایی تاسیس این ساختمان، ۵ اتاق که مناسب برای اسکان ۲۰ بیمار راه برو می باشد، آماده خدمت‌رسانی به مددجویان شده است.

آسایشگاه خیریه کهریزک تهران باهمت بانیان خیراندیش در فضایی به وسعت ۴۲۰ هزار مترمربع و زیربنایی بیش از ۱۸۰ هزار مترمربع در خدمت حدود ۱۷۵۰ نفر از معلولان، سالمندان و بیماران مبتلابه ام اس است. هم‌اکنون این مجموعه در غالب ۲۵ بخش مردان و زنان شامل بخش‌های قرنطینه، درمانی و پنج مجموعه (نارون، بنفشه، گل یاس’M.S’، ارغوان و شکوفه) نیازهای بهداشتی درمانی، توان‌بخشی، ورزشی، آموزشی و امور فرهنگی مددجویان را با همکاری نیکوکاران و کارکنان برآورده می‌کند.

به گزارش ایرنا، گزارش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان می‌دهد بیش از ۸۰۰ هزار نفر مبتلا به آلزایمر در کشور زندگی می‌کنند و هر هفت دقیقه یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شود.

اکنون بیش از ۵۲ میلیون نفر در جهان با این نوع بیماری زندگی می‌کنند و در واقع در جهان هر سه ثانیه یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شود. پیش‌بینی‌های انجام شده نشان می دهد بیش از ۱۳۹ میلیون نفر تا سال ۲۰۵۰ در جهان مبتلا به بیماری دمانس (زوال عقل) شوند.

زوال عقل، اختلال مزمن مغزی و آلزایمر جزو بیماری دمانس هستند. آلزایمر یا بیماری فراموشی، یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که در اثر آن به تدریج توانایی‌های ذهنی بیمار تحلیل می‌رود؛ البته با بالا رفتن سن، اندکی فراموشکار شدن در افراد طبیعی است اما در بیماری آلزایمر این اختلال حافظه به تدریج پیشرفت می‌کند.

یک هشتم از افراد دارای ۶۵ سال و بیشتر، این حالت مخرب زوال عقل را دارند. آلزایمر در مرحله اول ممکن است برای خانواده و دوستان قابل تشخیص نباشد اما قبل از بروز، علائم هشداری از خود نشان می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha