راه‌اندازی ستاد پایش کیفیت و کمیت برای مقابله با کم‌فروشی

تهران- ایرنا- معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران از راه‌اندازی ستاد پایش کیفیت و کمیت در این سازمان به‌منظور کنترل‌های کیفی و مقابله با هرگونه کم فروشی خبر داد.

به گزارش ایرنا از سازمان ملی استاندارد ایران، «احسان ساده» با اشاره به تاکیدات رییس جمهوری به موضوع کیفیت کالا و خدمات و مقابله با کم فروشی برای ارتقای کیفیت زندگی مردم، افزود: در برنامه تقسیم بندی منطقه‌ای مقرر است و ستاد پایش کیفیت کمیت راه اندازی تا ضمن کنترل‌های کیفی، با هرگونه کم فروشی مقابله شود.

این مسوول با اشاره به حضور رییس جمهوری در جلسه اخیر شورای عالی استاندارد، یادآور شد: در طول یک سال اخیر دو جلسه شورای عالی استاندارد با حضور شخص رییس جمهوری برگزار شده است که نشان از اهمیت استاندارد برای دولت مردمی سیزدهم دارد که این درجه از توجه به استاندارد تعهدات ما را نیز بیشتر می کند.

تقسیم‌بندی سازمان ملی استاندارد به ۵ منطقه

وی در تشریح تقسیم‌بندی منطقه‌ای این سازمان، خاطرنشان‌کرد: به علت گستردگی مناطق و وظایف قانونی سازمان ملی استاندارد ایران، تقسیم بندی مناطق برای چابکی بیش از پیش اداره‌های‌کل استاندارد استان‌ها ضرورت داشت.

ساده که در نشست مجازی با استان‌های منطقه چهار سخن می‌گفت، بیان‌داشت: مسوولیت و دبیری این مناطق که بین پنج تا ۶ استان را تحت پوشش قرار می دهد برعهده معاونان و روسای مراکز به عنوان معین منطقه قرار دارد.

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، شناسایی نقاط قوت و ضعف، هماهنگی بین مدیران منطقه، پایش عملکرد استان‌ها، تقویت شبکه دریافت نظرات و پیشنهادات، پاسخگویی به نیازها، اجرایی کردن اهداف کلان سازمان و استفاده از ظرفیت‌های استان‌های همجوار را از مهمترین اهداف این تقسیم‌بندی منطقه ای برشمرد.

ساده، با بیان اینکه نظارت مستمر بر اجرای مصوبه‌های تعیین شده در هر جلسه انجام می‌گیرد، اظهار داشت: در هر منطقه برنامه های توسعه ای تعریف می شود که مدیران ملزم به اجرای دستورالعمل ها و ارائه گزارش اقدامات در آن خصوص هستند.

وی، خواستار آن شد تا ضمن هماهنگی کامل با دفتر تخصصی ارتباطات بین‌الملل، زمینه انعقاد تفاهم‌نامه‌های فنی مربوط به حوزه استاندارد برای تسهیل صادرات ایجاد شود.

ساده، برگزاری جلسات مستمر با مدیران ارشد استانی و همچنین بخش خصوصی در راستای تبیین وظایف و اختیارات قانونی سازمان را ضروری دانست و افزود: با برگزاری جلسات توجیهی در استان، مقام‌های استانی و مدیران صنایع نسبت به مرجعیت سازمان ملی استاندارد ایران در اعطای نشان حلال آشنا خواهند شد.

برپایه این گزارش، اداره‌های‌کل استاندارد استان‌ها در طبقه‌بندی جدید در قالب پنج منطقه بر حسب عوامل همجواری، محل جغرافیایی و اشتراکات صنعتی و اقتصادی قرار گرفتند.

در این طبقه بندی، استان های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سمنان و گلستان در منطقه یک، استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، گیلان، کردستان و اردبیل در منطقه ۲، استان های همدان، تهران، قزوین، قم، مازندران، البرز و مرکزی در منطقه سه، استان های بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و یزد در منطقه چهار و استان‌های اصفهان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد در منطقه پنج قرار گرفتند.

اهداف، برنامه ها، نظارت و پایش عملکرد هر یک از مناطق توسط دبیر منطقه هدایت و رصد می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha