۵۵ درصد مردم آمریکا زیر فشار دشواری های ناشی از تورم هستند

تهران – ایرنا – نتیجه بررسی تازه موسسه نظرسنجی گالوپ که روز سه شنبه انتشار یافت، نشان می دهد بیش از نیمی (۵۵ درصد) از شهروندان آمریکا مشکلات مالی ناشی از تورم را تجربه کرده اند و ۱۳ درصد می گویند زیر بار دشواری های شدید قرار دارند.

به گزارش ایرنا از تارنمای هیل؛ نسبت ۵۵ درصدی شهروندانی که دچار مشکلات اقتصادی هستند، از اوت تا بازه ۹ - ۲۷ نوامبر (۱۸ آبان - ۶ آذر) که این نظرسنجی برگزار شده، ثابت باقی مانده، هر چند نسبت به ۴۵ درصد یک سال پیش، به میزان قابل توجهی بالاتر است.

نسبت ۱۳ درصدی که مشکلات شدیدی را تجربه می کنند، بالاترین میزان سنجیده شده توسط گالوپ تاکنون و اندکی از ۱۰ درصد پیشین بیشتر است.

این نظرسنجی که در ماه نوامبر میان یک هزار و ۸۲۲ پاسخ دهنده اجرا شده، نشان داد که ۷۷ درصد از شهروندان دارای درآمد پائین به علت افزایش قیمت ها، دچار مشکلات مالی هستند که نسبت به ۷۴ درصد ماه اوت، بیشتر است.

این رقم به دست آمده در تازه ترین نظرسنجی با حاشیه خطای سه درصد، بالاترین میزان تاکنون بوده است.

افزایش تحریم‌ها بر روسیه از یک طرف و ارسال ده‌ها میلیارد دلار کمک مالی و جنگ افزار نظامی به اوکراین از سویی دیگر، نه تنها تامین کننده راهبرد غرب در حمایت از کی‌یف نبوده، بلکه به تشدید تورم و رکود اقتصادی در آمریکا و اروپا دامن زده و اعتراض های داخلی را به همراه داشته است.

حمایت مالی و نظامی از اوکراین در حدود هفت ماهی که از آغاز درگیری‌های نظامی در این کشور گذشته، به سیاه چاله‌ای تبدیل شده است که همه چیز را در خود می‌بلعد و سیری پذیر هم نیست.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در حالیکه مردم این کشور با بحران‌ اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند، از ارسال کمک جدید ۴.۵ میلیارد دلاری به کی‌یف طی ماه‌های آتی خبر داد؛ کمکی که مجموع حمایت های مالی دولت جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده از اوکراین را در کنار ارسال تجهیزات نظامی به این کشور از زمان آغاز جنگ به ۸.۵ میلیارد دلار می‌رساند.

این درحالی است که تورم در آمریکا طی یک سال گذشته به بالاترین مقدار از دهه ۱۹۷۰ میلادی رسیده و سفره آمریکایی‌ها به علت افزایش شدید قیمت مواد غذایی کوچکتر شده است، به طوریکه مردم برای تامین نیازهای روزمره خود مجبور شده‌اند بیش از گذشته به استفاده از کارت‌های اعتباری روی بیاورند.

بر اساس این گزارش، قرار است سه میلیارد دلار از بودجه ۴.۵ میلیارد دلاری تعیین شده اواخر ماه میلادی جاری در اختیار دولت زلنسکی قرار گیرد.

در این راستا، آمریکایی‌ها پیش از این و از طریق بانک جهانی، یک میلیارد دلار در ماه آوریل و مِه (فروردین و اردیبهشت)، ۱.۳ میلیارد دلار در ماه ژوئن (خردادماه) و ۱.۷ میلیارد دلار ماه ژوئیه (تیرماه) در اختیار کی‌یف قرار داده بودند.

نکته حائز اهمیت در مورد اعطای کمک‌های مالی آمریکا به اوکراین این است که به گفته وزیر خزانه‌داری دولت باراک اوباما رئیس جمهور پیشین ایالات متحده، این کشور از بدهی بسیار بالای دولت رنج می‌برد. نوریل روبینی هشدار داده است که همزمان با افزایش نرخ بهره و تحت فشار قرار گرفتن اقتصاد به دلیل بدهی‌های بالا، آمریکا با رکود شدید مواجه است.

این اقتصاددان آمریکایی تاکید دارد: دلایل زیادی مانند بدهی بسیار بالا و بحران مالی وجود دارند که نشان می‌دهند ما با تورم شدید مواجه هستیم. این ایده که تورم کوتاه مدت و ضعیف خواهد بود کاملا توهم‌آمیز است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha