به گزارش ایرنا، راشاتودی نوشت: همزمان با افزایش قیمت های بنزین و هزینه های زندگی در آمریکا رای دهندگان در این کشور بیش از پیش اعتماد و اطمینان خود را به جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا از دست داده اند.
با افزایش بی سابقه تورم در آمریکا در ۴۰ سال گذشته و افزایش نزدیک به رکورد قیمت های بنزین، «موسسه دموکراسی »و تارنمای «اکسپرس» انگلیس در تازه ترین نظرسنجی خود فاش کردند که رتبه بایدن تقریبا در همه حوزه های اقتصادی منفی است و این وضعیت در بخش سیاست خارجی از سایر بخش ها وخیم تر است.
این نتایج نشان داد: ۵۶ درصد آمریکایی ها عملکرد بایدن در حوزه مسائل خارجی را قبول ندارند و فقط ۴۰ درصد موافق آن هستند.
درباره مساله اوکراین فقط ۳۸ درصد عملکرد بایدن را قبول دارند و ۵۲ درصد آمریکایی ها مخالف آن هستند.
دولت بایدن تلاش کرده روسیه و پوتین را در افزایش قیمت ها در داخل آمریکا مقصر بداند و برخی از مقامات او بارها به «افزایش قیمت ها به خاطر پوتین» اشاره کرده اند. اما افزایش هزینه های زندگی در آمریکا به ماه ها قبل از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین باز می گردد و رای دهندگان آمریکایی بایدن را مسئول نگرانی های اقتصادی خود می دانند.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که حدود ۵۰ درصد آمریکایی ها از جمهوریخواهان در انتخابات میان دوره ای کنگره در ماه نوامبر (آبان) حمایت می کنند و ۴۲ درصد به دموکرات ها رای خواهند داد.
اکثریت آمریکایی ها (۵۳) فکر می کنند بهتر است بایدن کنار رود تا پوتین استعفا دهد. ۴۴ درصد خواستار کنار رفتن پوتین هستند.
بایدن بخشهای بانکی و انرژی روسیه را تحریم کرده است و دولت او نزدیک به ۴ میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین ارسال کرده است.
لوید آستین وزیر دفاع ماه گذشته وعده داد برای تأمین مالی جنگ کی یف «زمین و آسمان را بهم خواهد زد».
رئیسجمهور آمریکا همچنین از کنگره خواسته است بسته ۳۳ میلیارد دلاری دیگر را برای کمک به اوکراین تصویب کند که ۲۰ میلیارد دلار آن برای کمکهای نظامی در نظر گرفته میشود. او روز دوشنبه قانونی را امضا کرد که به واشنگتن اجازه میدهد مقادیر نامحدود تسلیحات را به کی یف ارسال کند.
از نظر کرملین، چنین سیل تسلیحاتی در کنار تبادل اطلاعات بین آمریکا و ناتو با کی یف به این معنی است که غرب «اساساً وارد یک جنگ نیابتی با روسیه شده است».
با این حال، رای دهندگان آمریکایی به اندازه دولت بایدن در دامن زدن به این جنگ جدی نیستند. بر اساس آخرین نظرسنجی ها، آنها روسیه را با (۱۶ درصد) چهارمین تهدید بزرگ آمریکا پس از کره شمالی (۱۸ درصد)، ایران (۲۰ درصد) و چین (۴۰ درصد) می دانند.
نظر شما