به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین رضوان عصر چهارشنبه در آیین گرامیداشت روز دانشجو در جمع دانشجویان اظهار داشت: دانشجو با فعالیت در عرصه دانش و در صحنه دفاع از کیان و هویت دینی و ملی خود نیز امیدآفرین و فداکار است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه زنده و زیستِ دانشجویی جاری است، افزود: دانشگاه بوعلیسینا در همه شئون علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی، به همت دانشجویان و استادان و نخبگان علمی خود زنده و پویا است.
رئیس دانشگاه بوعلیسینا همدان تصریح کرد: زنجیره علم در دانشگاه، با حلقه موثر دانشجو و همتش در عرصههای آموزشی و پژوهشی تکمیل میشود.
رضوان اظهار داشت: جنبش دانشجویی آغاز تحولات فرهنگی و اجتماعی و مبدا شعار استکبارستیزی از سال ۱۳۳۲ دانشگاه بوده و در حال حاضر نیز این مسیر ادامه دارد.
وی عنوان کرد: دانشجویان باید به مسائل پیرامون خود در جامعه حساس باشند و برای حل آنها و نیز بهبود مباحث اجتماعی راهکار ارائه کنند.
رئیس دانشگاه بوعلیسینا همدان گفت: پیشرفت و توسعه پایدار کشور در گرو همت جوانان، بهویژه دانشجویان این مرز و بوم است و آنها هستند که قلهها و مسیر پرفراز و نشیب علم و فناوری را فتح خواهند کرد.
رضوان با اشاره به اهمیت روز شانزدهم آذر نیز گفت: مطالعه پیرامون چرایی نامگذاری این روز به نام دانشجو بسیار حائز اهمیت است و رسالت اصلی دانشجویان در این راهگذر نیز زندهنگهداشتن و فعالکردن جنبش دانشجویی برای پویای هرچهبیشتر دانشگاه است.
به گزارش ایرنا، ۱۶ آذر در کشورمان روز دانشجو نامگذاری شده است.هدف از این نامگذاری گرامیداشت یاد وخاطرهی دانشجویان شهید احمد قتدچی، مصطفی بزرگنیا و آذر شریعترضوی است. این سه ستاره درخشان روز ۱۶ آذر سال ۳۲ حدود چهارماه پس از کودتای ننگین ۲۸ مرداد در دفاع از دولت ملی دکتر مصدق و اعتراض به سفر ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهوری وقت آمریکا، در دانشکده فنی دانشگاه تهران به ضرب گلوله نظامیان شاه جان باختند و جاودانه شدند.
این روز به نماد حق طلبی و مبارزه و اعتراض علیه استکبار و استعمار جهانی، استبداد شاهنشاهی تبدیل شد. از آن سال به بعد دانشجویان یاد آن شهدای دانشجو را گرامی میدارند و پس از پیروزی انقلاب نیز روز ۱۶ آذر روز «دانشجو» نامگذاری شد.
نظر شما