۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۳
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 84967027
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کشت پاییزه در حدود ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ملایر اجرا شد

همدان- ایرنا- مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر گفت: کشت محصولات پاییزه در حدود ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان شامل گندم آبی و دیم، جو آبی و دیم و کلزا اجرا شد.

«یوسف کاکاوند» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: از این میزان ۳۲ هزار و ۷۷۰ هکتار زیر کشت گندم دیم و هشت هزار و ۵۲۴ هکتار زیر کشت گندم آبی رفت.

وی با اشاره به کشت پاییزه هفت هزار و ۵۹۴ هکتار جو آبی و ۱۰ هزار و ۸۳۲ هکتار جو دیم، افزود: علاوه بر این ۲۰۳ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان محصول کلزا کشت شد.

مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر ادامه داد: در سال زراعی جاری، حدود ۳۲۷ تُن بذر گندم آبی گواهی شده در ارقام مختلف پیشگام و میهن، ۲۹۷.۵ تُن انواع ارقام بذر گندم گواهی شده هشترودی، سرداری و باران و ۱۲۸ تُن بذر جو آبی رقم بهمن بین کشاورزان این شهرستان توزیع شد.

کاکاوند توزیع حدود سه هزار و ۸۰۰ تُن کود ازته، ۲۵۰ تُن کود فسفاته و ۱۰۰ تُن کود پتاس به عنوان کود پایه محصولات پاییزه در سال زراعی جاری بین کشاورزان ملایری را از دیگر اقدامات برشمرد.

وی همچنین کشت حفاظتی در اراضی کشاورزی این شهرستان را گام موثری در بهبود و افزایش تولیدات کشاورزی دانست و گفت: امسال در ۱۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان کشت حفاظتی اجرا است که حدود ۸۳ درصد از این فعالیت حفاظتی اجرا شده است.

مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر بیان کرد: سه هزار هکتار حفظ بقایای ۳۰ درصدی، سه هزار هکتار کشت عمود بر شیب، پنج هزار و ۵۰۰ هکتار کشت مستقیم و ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار تبدیل آیش زرد به سبز در راستای کشت حفاظتی انجام شده است.

کاکاوند یادآور شد: در راستای حفظ بقایا در روستاهایی همچون گوجک و محرّا و دیگر روستاهایی کم جمعیت، بقایای حاصل از کمباین که در سطح زمین باقی مانده است، در مساحت ۱۵۵ هکتار اجرا شد.

وی اجرای کشت عمود بر شیب به صورت پراکنده در ۲ هزار و ۹۹۰ هکتار، کشت با دستگاه کشت مستقیم در راستای کاهش خاک‌ورزی در مساحت پنج هزار و ۴۷۰ هکتار و تبدیل آیش زرد به سبز با اجرای برنامه دیم حبوبات و گیاهان دارویی در مساحت یک‌هزار و ۷۳۶ هکتار را از دیگر اقدامات کشاورزی در سال زراعی جاری عنوان کرد.

به گزارش ایرنا؛ ۴۲ هزار و ۲۲۱ هکتار از اراضی شهرستان ملایر زیر کشت گندم آبی و دیم و ۱۵ هزار و ۴۰ هکتار زیر کشت جو آبی و دیم است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha