حامد قادرزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این درجه علمی عالیترین درجه موسسه مهندسان برق و الکترونیک «IEEE Fellow» است و دستیابی به این درجه منوط به نقش مهم در ارتقا و کاربردی کردن علوم و فناوری در دنیای معاصر است به گونهای که منجر به بالا بردن کیفیت زندگی و ارزشهای جوامع بشری شود.
وی اضافه کرد: بروندادههای علمی اصیل و تاثیرگذار بینالمللی و مستمر شرط لازم برای اخذ درجه عضویت «IEEE Fellow» است و دکتر حسن بیورانی با بیش از ۲ دهه تلاش مستمر علمی موفق در کنترل ریزشبکهها موفق به کسب این درجه علمی برجسته شد.
سرپرست دانشگاه کردستان افزود: در جوامع دانشگاهی بینالمللی معیار مقایسه دانشگاههای پیشرو در مهندسی برق و کامپیوتر، تعداد افراد با این درجه علمی است و پیش از این در ایران سه دانشمند دیگر موفق به کسب این درجه شده بودند.
قادرزاده ادامه داد: با انتخاب دکتر حسن بیورانی و یک عضو هیات علمی دانشگاه سمنان در سال ۲۰۲۲ تعداد این دانشمندان در ایران به پنج نفر افزایش یافت.
وی با بیان اینکه این استاد دانشگاه در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر ایرانی هم قرار دارد، افزود: لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی بر اساس پردازشهایی منتشر میشود که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بر روی دادههای استخراجی از ۲ پایگاه ESI و WOS انجام داده است.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما