به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا اسفندیاری روز سهشنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان افزود: امروزه اکثریت مردم و مسوولان به این باور رسیده اند که قرض الحسنه به میزان زیادی می تواند موفق و موثر باشد و توسعه قرض الحسنه در سال های اخیر باعث شد که این سنت از محرومیت خارج شود.
وی با بیان اینکه دامنه فعالیت بانک قرض الحسنه روز به روز گسترش بیشتری می یابد و در این مسیر از تجربه سال های گذشته نیز بهره گرفته شد، اظهار داشت: میانگین رشد نقدینگی بانکهای قرضالحسنه در کشور از شبکه بانکی بالاتر بوده که نشاندهنده استقبال مردم از این بخش است.
اسفندیاری با تاکید بر اینکه ترویج هرچه بیشتر سنت قرض الحسنه در کشور نیازمند کارهای فرهنگی است، گفت: بخشی از این فرهنگسازی را خود بانک ها باید با جلب رضایتمندی مردم، سرعت عمل و سهولت پرداخت انجام دهند و بخش دیگر به عهده رسانه ها، دانشگاهیان و اقشار مذهبی است.
وی با تاکید بر اینکه مردم اصفهان از نظر سپرده گذاری در بانک قرض الحسنه مهر ایران، عملکرد بسیار خوبی در سطح کشور دارند، افزود: این بانک در کشور اکنون ۱۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه دارد که ۱۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان آن متعلق به استان اصفهان است.
وی با بیان اینکه برای امسال اعطای وام قرض الحسنه به بیش از سه میلیون نفر در کشور توسط بانک قرض الحسنه مهر ایران پیش بینی شده است، ادامه داد: از ابتدای امسال تا آبان حدود ۱۰۷ هزار فقره تسهیلات در استان اصفهان پرداخت شده است.
اسفندیاری، حمایت از شرکت های دانش بنیان را یکی از برنامه های اصلی این بانک در سال جاری دانست و گفت: امسال طی تفاهمنامه ای با صندوق نوآوری و شکوفایی کشور، تسهیلات قرض الحسنه به شرکت های دانش بنیان تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه تا کنون سه هزار و ۱۲۰ فقره وام به ارزش ۱۱۶ میلیارد تومان توسط این بانک به شرکتهای دانشبنیان در کشور پرداخت شده است، افزود: یک هزار فقره وام قرض الحسنه برای شرکت های دانش بنیان در کشور نیز در دست اقدام اما هنوز سهمیه استان اصفهان در این بخش بطور رسمی ابلاغ نشده است.
وی، خاطرنشان کرد: از سال گذشته تاکنون یکهزار و ۹۳۱ فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش ۲۶۲ میلیارد تومان توسط این بانک به زوجهای جوان استان اصفهان پرداخت شده است.
اسفندیاری اضافه کرد: همچنین ۲ هزار و ۵۲ فقره تسهیلات فرزندآوری به ارزش ۷۶ میلیارد تومان، یکهزار و چهار فقره تسهیلات اشتغال کمیته امداد به ارزش ۸۴ میلیارد تومان، ۳۶۷ فقره تسهیلات اشتغال بهزیستی به ارزش ۳۴ میلیارد تومان و ۷۲۹ فقره تسهیلات به ارزش ۱۲.۳ میلیارد تومان به بیماران صعبالعلاج در استان اصفهان پرداخت شده است.
وی، کمک به رونق بازار برای خرید کالای ایرانی، بانکداری الکترونیک، توانمندسازی اقشار مختلف جامعه، رفع محرومیتهای اقتصادی بویژه در مناطق کمبرخوردار، پرداخت تسهیلات قرضالحسنه در حوزههای اشتغال، ازدواج، فرزندآوری، درمان و حمایت از مددجویان سازمانهای حمایتی و مردم نهاد را از جمله طرح های این بانک عنوان کرد.
نظر شما