علیاکبر نیکوزاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اکنون برای آبیاری فضاهای سبز از پنج حلقه چاه و آب شرب استفاده میشود که در آینده از پساب فاضلاب نیز برای تامین آب بوستان ثامن تربت حیدریه استفاده می شود.
وی بیان کرد: به طور مثال از کاشت درختان مثمر در نقاط عمومی امتناع ورزیده و به جای آن اقدام به کاشت درخت توت ژاپنی، کاکتوس، ارغوان یا زیتون تلخ که بیماری نمیگیرند، رفتهایم و همچنین به جای کاشت گلهای فصلی، گیاهانی را که دارای پایداری هستند، جایگزین کردهایم.
رییس اداره سیما، منظر و فضای سبز تربتحیدریه گفت: اکنون در این خطه ۲ مرکز تولید و تکثیر درخت و گیاهان سازگار با اقلیم تربتحیدریه یکی در بوستان پیشکوه و دیگری در بوستان ثامن دایر است، در آنجا گلهایی نظیر: بنفشه، کوکب، اختر، داودی، همیشه بهار، اطلسی، شقایق و گل ناز تربتی پرورش داده ایم که با آب وهوای این منطقه سازگاری دارند.
وی هزینه توسعه و نگهداری فضای سبز شهرستان در ماه را ۱۵ میلیارد تومان عنوان و اظهار داشت: سرانه کنونی فضای سبز در این شهر ۴.۸ مترمربع است که این میزان از میانگین کشوری (۱۲.۵ مترمربع) کمتر است.
نیکوزاده با اشاره به وجود پنج بوستان عمومی و ۱۵ بوستان محله در تربتحیدریه، مجموع درختان بوستانها و پارکهای محلات در این شهر را هفت هزار و ۵۰۰ اصله عنوان کرد.
وی گفت: بوستان جنگلی پیشکوه نیز به مساحت ۸۰۰ هکتار با مجموعه پارک ویژه بانوان، مسیر دوچرخهسواری و محل بازی کودکان در مجموع در تهویه و تلطیف هوای شهر تربت حیدریه نقش موثری دارد.
شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری مشهد قرار دارد.
نظر شما