امیر ظاهرطحان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۶ نفر در جشنواره معلم پژوهنده در حوزه تحقیق و پژوهش موفق به کسب رتبه استانی شدند، افزود: مریم گلخواه رتبه اول، آزاده بالنجانی رتبه اول، اعظم زرشناس رتبه دوم، نجمه سراج خرمی رتبه دوم، سمیه گلچین رتبه سوم و رضا ولایتی پور رتبه سوم را کسب کردند.
وی ادامه داد: هادی لطیف پور نیز در جشنواره پایان نامه نویسی استان خوزستان موفق به کسب رتبه اول و مجتبی آیتینیا موفق به کسب رتبه دوم شدند و به مرحله کشوری راه یافتند.
مدیر آموزش و پرورش دزفول به افزایش ۱۰ درصدی شرکت کنندگان فعالیتهای پژوهشی طی امسال اشاره کرد و گفت: در نشستی که به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در پژوهش سرای فرهیختگان آموزش و پرورش دزفول برگزار شد، از پژوهشگران و مولفان برتر فرهنگی آموزش و پرورش دزفول تجلیل شد.
وی افزود: ۳۳ نفر مولف برای تالیف ۴۰ کتاب جدید، ۲۸ نفر معلم پژوهنده برتر، ۱۲ شورای پژوهشی در مقطع ابتدایی، متوسطه و هنرستان، ۶۲ نفر در جشنواره پایان نامه نویسی، ۴۰ نفر در مقاله نویسی، ۶ نفر پژوهشگر برتر و پنج نفر پیشکسوت عرصه تحقیق و پژوهش که با حوزه پژوهش و تحقیقات همکاری داشتند نیز با اهدای لوح تقدیر تجلیل شدند.
شهرستان دزفول افزون بر ۷۶ هزار دانش آموز دارد.
سامانه الکترونیکی آموزش سلامت همگانی در دزفول راه اندازی شد
به گزارش ایرنا از روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول، رئیس مرکز بهداشت دزفول روز چهارشنبه گفت: امروزه آموزش الکترونیکی به عنوان یک روش آموزشی نوین در حال گسترش است و در حداقل زمان ممکن میتواند حجم زیادی از اطلاعات را با سرعت بالایی انتشار دهد.
محمدعلی شفیعینیا افزود: واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت دزفول نیز که در دوران پاندمی کرونا این نوع از آموزشها را با استفاده از آموزشهای آنلاین (vc.dums.ac.ir/people) و انتشار محتوای آموزشی در فضای مجازی آغاز کرده بود اقدام به راه اندازی نظام آموزش سلامت همگانی از طریق ایجاد کد کیو آر (QR_code) کرده است.
وی اعتبار محتوی، تسهیل در دسترسی به مطالب آموزشی و مدیریت زمان برای مخاطبان را از ویژگی های این سامانه دانست و ادامه داد: طبق برنامه ریزی های به عمل آمده دسترسی به این سامانه از طریق ایجاد کد کیو آر (QR_code) و اطلاع رسانی آن در اماکن عمومی، ادارات، بانکها، دانشگاهها، فرودگاهها، پایانههای مسافربری، سایت مرکز بهداشت دزفول و شبکههای اجتماعی فراهم خواهد شد.
شفیعینیا اظهارداشت: مخاطبان میتوانند با اسکن این کد از طریق گوشیهای همراه (با استفاده از دوربین گوشی یا نصب نرم افزار بارکد خوان) در کمترین زمان به حجم زیادی از مطالب آموزشی معتبر دست یابند.
وی افزود: مهمترین هدف واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت دزفول ارتقای سطح آگاهی جامعه بوده که این سامانه کمک شایانی به ارتقای سواد سلامت، تغییر نگرش و ایجاد رفتارهای بهداشتی در جامعه میکند.
نظر شما