به گزارش خبرنگار ایرنا، علی شیرازی روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، گفت :این میزان موادمخدر با متلاشی شدن ۳۳ باند و سوداگران مرگ در مازندران کشف و ضبط شده است.
وی ادامه داد: طی این مدت ۶ هزار و ۷۸۹ قاچاقچی، توزیع کننده موادمخدر و معتاد متجاهر جمع آوری و به مراجع قضائی و مراکز درمانی مجاز مازندران هدایت شدند.
وی از اجرای یکهزار و ۸۳۶ طرح عملیاتی برخورد با خرده فروشان و توزیع کنندگان مواد مخدر در ۸۲۴ نقطه آلوده استان در ابتدای امسال تاکنون خبرداد و گفت: برابر اولویتهای ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و به منظور پیشگیری از دسترسی آسان به موادمخدر و سالمسازی اطراف مکانهای آموزشی و فرهنگی، طرح مقابله و پاکسازی محیط های اطراف دانشگاه ها و مدارس نیز در مازندران اجرا شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مازندران ، ایجاد نفرت اجتماعی در سطح جامعه نسبت به مصرف موادمخدر، لزوم مبارزه قاطع با عوامل تهیه، توزیع و خرده فروشان مواد مخدر، استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و دیگر دستگاههای اجرایی برای پاکسازی و ساماندهی محلات، استمرار دستگیری روزانه خرده فروشان موادمخدر بعنوان سرپنجه های قاچاقچیان را از جمله راهکارهای مبارزه با مصرف مواد مخدر در جامعه عنوان کرد.
شیرازی با بیان اینکه فضای مجازی جولانگاه مطلوبی برای سوداگران مرگ در امر تولید، تبلیغ و توزیع موادمخدر شده است، خواستار تشدید اقدامات نظارتی و کنترلی در این زمینه شد.
وی بر لزوم مسئولیت پذیری دستگاههای عضو شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان به منظور مبارزه فراگیر و همه جانبه با موادمخدر و بویژه روانگردانها تاکید کرد و افزود: باید با تعامل دستگاه های اجرایی، برگزاری منظم جلسات شورا و پیگیری و اجرای مصوبات در این زمینه اقدامات مناسبی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: فرآیند درمان، توانمندسازی، بازپروری و مهارت آموزی معتادان متجاهر در سایه تعامل و همکاری فرمانداران، شهرداران و روسای مراکز آموزش فنی حرفه ای امکان پذیر خواهد بود و در صورت تحقق این مهم میتوانیم در اجرای برنامه های بازتوانی معتادان متجاهر و بازگشت آنان به آغوش خانواده و جامعه موفق عمل کنیم.
نظر شما