رضا گزمه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: اجرای این پروژه که طرح مطالعات آن در سال ۱۳۶۸ توسط مشاور انجام و در سال ۱۳۷۱ و در قالب طرح تفصیلی شهر کلاله ابلاغ شد، با گذشت سه دهه از آن فقط ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی، بخشینگری و نگاه کوتاه مدت به پروژههای عمرانی کلاله در ادوار گذشته را اصلیترین دلیل کُندی عملیات اجرای پروژه کنارگذر این شهر ذکر کرد و افزود: این پروژه پنج کیلومتر طول و ۴۵ متر عرض دارد که از میدان "الغدیر" در ورودی شهر شروع و به سمت میدان بسیج امتداد مییابد و در ادامه با عبور از بلوار شهرک امام علی(ع) در ابتدای جاده کلاله - مراوهتپه پایان مییابد.
گزمه اضافه کرد: تاکنون برخی اقدامات مانند جدول کشی، زیرسازی و آزادسازی بخشی از مسیر انجام شده اما برای ادامه کار به حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
شهردار کلاله ادامه داد: این شهرداری توانایی مالی لازم برای تکمیل این طرح را ندارد لذا از مجموعه وزارت کشور، استانداری گلستان و مدیران کل استان و نیز کمیته برنامهریزی شهرستان تقاضا داریم از محل منابع و اعتبارات ملی، تملک داراییهای سرمایهای استان و دیگر منابع تبصرهای به این پروژه مساعدت نمایند.
وی گفت: تکمیل پروژه کنارگذر کلاله از مطالبات سه دههای شهروندان این شهر به شمار میرود و همه تلاش مجموعه شهرداری و شورای اسلامی کلاله تکمیل این طرح است.
گزمه اضافه کرد: در مسیر کنارگذر کلاله مشکل تملک املاک اعیانی نداریم و برخی عرصههای زراعی وجود دارد که مالکان موافقت کلی خود برای واگذاری عرصه را اعلام کردند.
شهر کلاله با ۳۷ هزار نفر جمعیت و ۷۰۵ هکتار مساحت دارد.
نظر شما