به گزارش ایرنا از آسوشیتدپرس، دو طرف در این دیدار پیرامون اجلاس سران آمریکای شمالی، مهاجرت و امنیت منطقه، بحث و گفت و گو کردند.
بلینکن به خبرنگاران گفت: « برای نشست سران آمریکای شمالی در اوایل سال آینده آماده میشویم. بنابراین، در مورد آن تبادل نظر کردیم. همچنین همکاری مداوم در زمینه مهاجرت، امنیت شهروندان و همکاریهای دوجانبه در مسائل مختلف از دیگر موضوعات مورد بحث ما بود.»
ابرارد نیز اظهار داشت: « در حال حاضر چندین موضع مشترک دوجانبه وجود دارد که سعی میکنیم در این خصوص پیش برویم.»
مشخص نیست که آیا بلینکن و ابرارد در مورد دیگر موضوعات حساس پیش روی دو کشور، از جمله سیاستهای انرژی مکزیک که برخی در واشنگتن ادعا کردهاند علیه شرکتهای آمریکایی و تبعیض آمیز است، گفت وگو کردهاند یا خیر.
این دیدار پس از آن صورت گرفت که روز پنجشنبه یک قاضی فدرال به طور موقت مانع از پایان دادن به سیاست دوران دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا موسوم به« ۴۲» شد که طبق آن پناهجویان باید در مکزیک بمانند تا زمانی که دادگاه مهاجرت به وضعیت آنها رسیدگی کند.
کنشگران امور مهاجرتی، حقوق مدنی و حقوق بشری در نامه سرگشاده از دولت بایدن خواستهاند که «از این فرصت برای تحقق وعده خود برای ایجاد یک سیستم مهاجرتی انسانی استفاده کند».
در این نامه آمده است: «عنوان ۴۲ سیاست دوران ترامپ است که سلامت عمومی را برای دور زدن قوانین داخلی و بینالمللی پناهندگان با اخراج سریع افراد با بیش از ۲.۴ میلیون مورد به مکزیک یا کشورهای مبدأ، بدون فرصتی برای حمایت از آنها، در معرض خطر قرار داده است.»
اخراج و تداوم سیاست نژادپرستانه علیه مهاجران برای از میان بردن سامانه پناهندگی آمریکا بود که به پناهجویان سیاه پوست، رنگین پوست و بومی آسیب زده است.
این گروهها بیان کردند که مدافعان حقوق بشر از بیش از ۱۰ هزار حمله خشونت آمیز - از جمله آدم ربایی، حمله جدی و قتل - به مهاجران جلوگیری کردهاند.
نظر شما