سعید رسولی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نیاز است با حمایت مسئولان و با تزریق اعتبارات جهشی به بنیاد مسکن، پایین بودن شاخص برخورداری از طرح هادی در کردستان جبران شود تا در کمترین زمان به میانگین کشوری برسیم.
وی با بیان اینکه مطالعه طرح هادی، سند توسعه را از لحاظ عرض معابر، کاربری های عمومی و سطح سرانهها در روستاها تعیین میکند، افزود: تا کنون مطالعات طرح هادی در هزار و ۳۴۸ روستای بالای ۲۰ خانوار استان به پایان رسیده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان یادآور شد: بر اساس آخرین آمار، طرح هادی در ۵۵۳ روستای استان در سه فاز اجرا شده که هنوز کاملا به بهره برداری نرسیده است.
رسولی در این رابطه بیشتر توضیح داد و گفت: در برخی روستاها طرح هادی در ۲ فاز اجرا شده و در تعدادی یک فاز و در بعضی دیگر هم هر سه فاز به بهره برداری رسیده است.
وی اضافه کرد: امسال توانستیم ۷۴ میلیارد تومان اعتبار از محل تملک دارایی ها برای اجرای طرح هادی جذب کنیم و از محل اعتبارات ملی نیز ۲۳۴ میلیارد تومان به همین منظور در نظر گرفته شده که جهش بسیار خوبی است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان ادامه داد: سه هفته پیش، ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در راستای محرومیتزدایی در کردستان ابلاغ شد و از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی پیگیر جذب آن هستیم که کمک قابل توجهی برای اجرای طرح هادی در روستاها است.
طرح هادی روستایی جزو پروژه هایی محسوب می شود که با هدف ایجاد زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی تهیه و اجرا می شود؛ آبادانی روستاها و کمک به ترویج پروژه های عمرانی در آنها رسالت اصلی طرح هادی روستایی است.
کردستان با یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، ۱۰ شهرستان، ۲۹ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه دارد.
نظر شما