۲۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۵
کد خبر: 84974409
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تحقق وعده های صادق بر تقویت زیرساخت های دانشگاه فرهنگیان بوشهر

بوشهر – ایرنا – رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر گفت: این دانشگاه در حوزه زیرساختی با مشکلاتی روبرو است که برای اجرای ماموریت های محوله، تقویت حوزه های زیرساختی در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا درویشی روز دوشنبه درنشست خبری خود در سالن شهدای ایرنا افزود: هرچند فضای فیزیکی ۲ پردیس علامه طباطبایی پسرانه با ۴۵ سال و بنت الهدی دخترانه بوشهر با ۳۸ سال سن مورد بهسازی و نوسازی قرار گرفته اند اما همچنان این ساختمان‌ها قدیمی هستند و در فضای کلاسی، کارگاهی، آزمایشگاهی ورزشی با کمبودهایی روبرو هستند.

وی بیان کرد: در همین ارتباط با توجه به کمبودهایی که از نظر فضا وجود دارد انتظار می‌رود با نهایی شدن طرح جامع دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر وضعیت فضای فیزیکی این دانشگاه بهبود یابد.

درویشی گفت: دانشگاه فرهنگیان کشور ۱۰.۵ هکتار زمین برای طرح جامع دانشگاه فرهنگیان این استان پیش بینی کرده است اما تا نهایی شدن این طرح مجوز احداث ساختمان ۲ طبقه‌ای با ۱۰ کلاس برای پردیس پسران گرفته شده که در صورت اجرا بخش زیادی از مشکلات زیرساختی این دانشگاه برطرف و فضای فعلی نیز به خوابگاه تبدیل می‌شود.

کمبود هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان برطرف می‌شود

وی یادآور شد: سال گذشته به غیر ماموران آموزشی رتبه دانشگاه از نظر هیات علمی یک به ۱۷۰ بود که امسال با حضور ماموران آموزشی در پردیس پسران این رتبه یک به ۶۶ و در پردیس دختران یک به ۸۹ رسیده است.

درویشی ادامه داد: نرم هیات علمی دانشگاه فرهنگیان یک به ۱۱۰ است براین اساس با رایزنی های انجام شده قرار است هزار دکتر معلم از طریق مصاحبه و گزینش و ۵۰۰ نفر نیرو نیز از طریق آزمون استخدام شوند.

درویشی گفت: در زمان حاضر ۱۰عضو هیات علمی در استان بوشهر وجود دارد که از این نظر با مشکلاتی روبرو هستیم و انتظار می رود با جذب این نیروها مشکل هیات علمی دانشگاه فرهنگیان این استان برطرف شود.

کمبود خوابگاه دیگر مشکل دانشگاه فرهنگیان بوشهر

وی کمبود خوابگاه را از دیگر مشکلات دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر عنوان کرد و گفت: براساس بررسی‌های به عمل آمده به صورت میانگین این دانشگاه ۸۰ نفر کمبود ظرفیت داشت که با تلاش صورت گرفته و ظرفیت سازی، این ظرفیت خوابگاهی برای سال تحصیلی جدید فراهم شد.

دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر در حوزه زیرساختی باید تقویت شود

درویشی اظهار کرد: در زمان حاضر یکهزار و ۲۸۰ نفر از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر از خوابگاه‌های دانشجویی در ۲ پردیس این دانشگاه استفاده می‌کنند.

وی یادآور شد: برای ایجاد ظرفیت خوابگاهی تبدیل ۲ آشپزخانه این دانشگاه به آشپزخانه‌های نیمه صنعتی از جمله اقداماتی است که برای سال جاری انجام شده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان بوشهر گفت: هر چند امسال از محل اعتبارات تملکی هفت میلیارد تومان جذب و در حوزه دانشجویی هزینه شده اما هنوز هم در حوزه‌های زیرساختی، تجهیز خوابگاه‌ها از بعد کمی و کیفی، تربیت بدنی و رشته زبان انگلیسی باید راهکارهایی اندیشیده شود.

درویشی با تاکید بر مهارت آموزی دانشجو معلمان گفت: تربیت تمام ساحتی دانشجو معلمان از رویکردهای این دانشگاه است و در همین ارتباط با اداره های فنی و حرفه ای، میراث فرهنگی، آموزش و پرورش، جمعیت هلال احمر، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ورزش و جوانان و ستاد اقامه نماز تفاهم نامه هایی منعقد شده است.

وی گفت: هر دانشجو معلمی در کنار فراگیری مهارت‌های آموزش و پژوهشی در رشته تحصیلی خود باید در ۶ ساحت آموزشی مهارت کسب کند.

درویشی اعزام دانشجویان به نمایشگاه کتاب، پرداختن به ورزش‌های همگانی، اعزام دانشجویان زیارت اولی به مشهد، برگزاری جشن ازدواج دانشجویی برای ۱۵زوج، اعزام دانشجویان به راهیان نور را از جمله این برنامه ها عنوان کرد.

وی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر در ارزیابی عملکرد رهنامه ۴۰ ماده ای مقام اول و در زمینه دانشجویی و پژوهشی نیز مقام چهارم کشور را کسب کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر گفت: در استان‌های مختلف وظایف دانشگاه فرهنگیان و محورها در حوزه‌های مختلف آموزشی، فرهنگی و پژوهشی با تقویت بنیان‌های اعتقادی و دینی به صورت گسترده در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد در حال انجام است.

درویشی توانمندسازی دانشجویان در حوزه‌های مختلف را از اولویت‌های تحصیل این دانشجویان عنوان کرد و گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با دستگاه‌های مختلف برنامه‌ریزی لازم برای آموزش مهارت‌های گوناگون برای دانشجویان فراهم شده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه راهبردی و کلان نگر فرهنگیان در سطح کلان نگاه‌های عمیق و ارزشمندی نسبت به آن وجود دارد، افزود: هر گونه هزینه در این دانشگاه نوعی سرمایه گذاری به شمار می‌رود و نگاه بلند این است که معلمی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه شود.

درویشی افزود: امید می‌رود در مسیر پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر دانشگاه فرهنگیان استان مسئولان استانی در کنار دانشگاه باشند و در بهبود مشکلات همراهی و یاری کنند.

وی تاکید کرد: دانشگاه فرهنگیان قلب آموزش و تربیت معلمان است و مسیر پیشرفت و تعالی هر جامعه را آموزش رورش آن هموار می کند.

درویشی اضافه کرد: در زمان حاضر ۱۴۰۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر در رشته‌های آموزش ابتدایی، زبان انگلیسی، مشاوره، تربیت بدنی مشغول به تحصیل هستند.

وی یادآور شد: ۷۵ درصد از این دانشجویان بومی و ۲۵ درصد غیر بومی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha