به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد کاظم فلاحی دوست روز دوشنبه در این رابطه بیان داشت: این چادرها با ۲۵۰ متر فضا در شرایط بحرانی مجهز به اتاق تریاژ، اقدامات اولیه پزشکی با حضور پزشک عمومی، جراح، بیهوشی و تکنسین اتاق عمل،پرستار، طب اورژانس است.
وی بیان کرد: با تامین این تعداد چادر خدمات رسانی در شرایط بحران به نحو بهتری انجام می شود.
فلاحی دوست تصریح کرد: دوره آموزشی نیروهای تخصصی در راستای نصب و برپایی چادرهای بیمارستان صحرایی با حضور ۳۰ نفر از امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال احمر استان و شهرستان ها برگزار شد.
فلاحی دوست با اشاره به شرایط خاص و توپوگرافی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: تیمهای آموزش دیده و تخصصی BHCU (بهداشت و درمان اضطراری ) و RDH (بیمارستان صحرایی) بصورت آماده باش کامل هستند.
وی اضافه کرد: هلال احمر برای خدمات رسانی بهتر در مواقع بحرانی نسبت به جذب متقاضیان و داوطلبان رشته های علوم بهداشت، پزشکی و پیراپزشکی، تیم های خود را توسعه خواهد داد.
فلاحی دوست گفت: متقاضیان می توانند برای پیوستن به تیم های مذکور به معاونت بهداشت و درمان جمعیت هلال احمر استان مراجعه کنند.
وی تعداد امدادگران جمعیت هلال احمر استان را ۶۰۰ امدادگر دانست و تصریح کرد: افراد علاقمند به ارائه خدمات بشردوستانه می توانند با مراجعه به ادارات هلال احمر در شهرستانها مراجعه کنند.
فلاحی دوست با بیان اینکه هماکنون بیش از ۹ هزارو ۵۰۰ نفر در استان عضو جمعیت هلال احمر قرار دارند، گفت: آمار اعضای جمعیت هلال احمر استان در حال افزایش است که این امر نشان دهنده حضور پرشور ومردم در انجام اقدامات داوطلبانه برای همنوعان است.
نظر شما