به گزارش ایرنا، علیرضا پسندیده عصر سه شنبه در مجمع انتخاب رییس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی خوزستان، اظهار داشت: یکی از ظرفیتهای استان خوزستان در واقع جشنوارهها و بازیهای بومی محلی است و انتظار ما این است که در جهت احیا و ترویج آداب و سنن اقوام مختلف که در استان خوزستان وجود دارد، تلاش شود.
وی افزود: در راستای برگزاری جشنواره اقوام ایرانی، چند استان را به عنوان معین انتخاب کردیم که خوزستان به دلیل تنوع اقوام، یکی از استانهای دارای ظرفیت است.
سرپرست فدراسیون روستایی و بازیهای بومی محلی گفت: بنا داریم در استان های همجوار با کشورهایی مرزی، مثل استان خوزستان، مسابقاتی را برگزار کنیم و حتماً در تقویم ۱۴۰۲ این ظرفیت را لحاظ خواهیم کرد.
وی افزود: طی برنامه ریزی که انجام دادیم بنا است هر استان به صورت آمایشی برنامههای بومی محلی خود را برای فدراسیون ارسال کند و ما هم تلاش میکنیم آنها را به ثبت برسانیم.
پسندیده گفت: همانطورکه میدانید فدراسیون روستایی و بازیهای بومی محلی به عنوان عضو میز گردشگری ورزشی و احیای بازیهای بومی محلی منصوب شده و بخشی از وظیفه ما ثبت بازیهای محلی است.
وی افزود: به جهت نوع مأموریت و فعالیتهایی که در حوزه ورزش روستایی وجود دارد در حال برنامهریزی و مطالعه هستیم تا کمی وابستگی خود را از بودجههای دولتی کم کنیم.
تجهیز ۱۰۰ خانه ورزش روستایی در خوزستان
سیدکریم حسینی رییس هیات ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی خوزستان در ادامه گفت: تاکنون حدود ۲۰۰ خانه ورزش روستایی را تجهیز کردیم و امسال نیز نزدیک به ۱۰۰ خانه ورزش روستایی دیگر را تجهیز خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی از تنوع رشتهها و مخاطبان زیاد برخوردار است، افزود: با توجه به اینکه در خوزستان با نعمت خدادادی تنوع قومیتی مواجه هستیم، قطعا در جهت ارتقای کمی و کیفی رشتههای بازیهای بومی و محلی تلاش میکنیم.
حسینی گفت: اکنون ۲۹ شهرستان فعال داشته و در چهار هزار روستا شاهد فعالیت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی هستیم.
وی با بیان اینکه برای معرفی بازیهای بومی و محلی خوزستان تلاش میکنیم، افزود: در بهمن و اسفندماه میزبان جشنواره اقوام کشور خواهیم بود، همچنین لیگ هفتسنگ را نیز برگزار خواهیم کرد.
گفتنی است سیدکریم حسینی به عنوان رییس هیات روستایی و بازی های بومی محلی خوزستان انتخاب شد.
نظر شما