به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین نصرالله روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه شهرستان ری ۲ هزار و ۹۵۳ شهید به نظام مقدس و انقلاب اسلامی تقدیم کرده است، اظهار داشت: ۳۴ در صد شهدای شهرستانهای استان تهران متعلق به شهرری است که از این تعداد ۳۵ شهید انقلاب اسلامی داریم که چهار شهید با عنوان پیشگامان انقلاب در قیام هجدهم دی ماه ۱۳۵۷ به و ۱۵ شهید در روز ۲۲ بهمن به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
معاون مدیرکل بنیاد شهید شهرستان های استان تهران افزود: وجود هفت هزار و ۳۰۰ جانباز، ۴۸۶ آزاده و ۹۳ مفقود الاثر افتخار دیگری برای شهرستان ری است.
نصرالله با بیان اینکه شهرستان ری دومین رتبه کشور در تقدیم شهدای مدافع حرم را دارد، خاطرنشان کرد: تاریخ دی ماه در شهرستان ری رویدادهای متعددی را اعم از شهدای هسته ای، مقاومت، پیشگامان انقلاب اسلامی و شهدای مدافع حرم را شاهد بوده است.
این مسئول اضافه کرد: اقدامات انجام گرفته در خصوص ترویج گسترش فرهنگ ایثار و شهادت را باید در جامعه توسعه دهیم به قول سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مقدمه شهید شدن، شهید بودن است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری افزود: پیام و شعار شهدا و خود شهدا را به مردم بشناسانیم و راهش این است که رهبر معظم انقلاب گفتند در باره شهدا، آنطور که هستند دست نخورده به مردم معرفی کنیم و بگوییم شهید این است و شهدا تکلیف گرا بودند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه توسعه فرهنگ ایثار و شهادت از خودمان شروع کردیم و میرویم در دبیرستان ها و مدارس شاهد و سر کلاس یک ساعت با دانش آموزان صحبت می کنیم.
نصرالله ادامه داد: برای شناساندن شهدا به دانش آموزان کاری از گذشته باید صورت میگرفت، اما با این حادثه های روز برای دانش آموزان یک کار و اراده ملی لازم است و باید دست در دست هم بدهیم تا اتفاقات خوب در این بخش رقم بخورد.
معاون مدیرکل بنیاد شهید شهرستانهای استان تهران یادآور شد: تقریبا هر موضوع شهادتی که در کشور اتفاق میافتد به نحوی به شهرستان ری مربوط میشود چنانکه ما در بحث هستهای شهید رضا قشقایی فرد را داریم، در بحث مقاومت شهید مصطفی میرزایی و همراه با شهادت حاج قاسم سلیمانی، شهید وحید زمانی نیا جوان دهه هفتادی را داریم.
شهرستان ری با پنج بخش و شش شهر و یک میلیون نفر در جنوب تهران واقع شده است.
نظر شما