راه‌اندازی چندین پایانه صادراتی گل و گیاه در غرب مازندران در دستور کار است

ساری - ایرنا - استاندار مازندران گفت: راه‌اندازی چندین پایانه صادراتی گل و گیاه برای توسعه روزافزون اقتصادی استان در غرب مازندران باجدیت در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی‌پور روز چهارشنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در ساری با بیان این که، برای نقش آفرینی مازندران در کریدور شمال به جنوب راه‌اندازی و توسعه پایانه صادراتی گل و گیاه اجتناب ناپذیر است، افزود: از سال های گذشته اقداماتی برای ساخت تکمیل این پایانه در عباس آباد در غرب استان انجام شد اما فرایند پیشرفت این کار طبق زمان‌بندی پیش نرفت.
وی خاطر نشان کرد: در زمان حاضر پایانه صادراتی نیمه تمام عباس آباد با مشکلاتی مدیریتی و همچنین تعیین تکلیف نشدن وضعیت سهامداران این مجموعه در بورس مواجه است که باید طبق برنامه ریزی مشخص برای رفع این چالش اقدام شود.
استاندار مازندران با بیان این که، برای توسعه صادرات گل و گیاه در غرب استان مسئولان اجرایی معطل تاخیر در ساخت پایانه عباس آباد نخواهند ماند، گفت: اکنون ساخت ۲ پایانه صادراتی گل و گیاه در غرب مازندران در دستور کار است.
حسینی پور تصریح کرد: متاسفانه سهامدار اصلی پایانه صادراتی گل و گیاه در عباس آباد نتوانست به تمامی تعهدات خود در تکمیل این طرح عمل کند و مشکلاتی برای بیش از ۱۳ هزار نفر از سهامداران این پایانه ایجاد شد که با تشکیل کارگروهی برای تعیین مدیرعامل، مشخص شدن نحوه بازپرداخت بدهی این شرکت به یکی از بانک های دولتی استان و وضعیت سهامداران اقدام خواهد شد.
وی تصریح کرد: در استان ظرفیت های بزرگ اقتصادی و تولیدی زیادی وجود دارد که برخی از مدیران این مجموعه ها مدیریت اصولی برای پیشرفت در کار ندارند که باید برای اصلاح این رویه های اشتباه اقداماتی انجام شود.
حسینی پور با بیان این که، دیپلماسی اکنون حرف اول را برای توسعه اقتصادی در هر منطقه می زند، گفت: مدیران برخی شرکت های تولیدی و اقتصادی با مدیریت سنتی نمی تواند به درستی کار استان را که همان رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال است را پیش ببرند و لازم است این رویه نادرست برچیده شود.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهور هفتم شهریورماه ۱۴۰۰ در جلسه هیات دولت با اشاره به اینکه براساس گزارش‌های موجود حدود ۴۰ درصد از ظرفیت بخش تولید و صنعت معطل و بلا استفاده است، تاکید کرد: باید کارگروهی با حضور وزارتخانه‌های مربوطه اعم از صمت و اقتصاد ایجاد شود که ضمن پایش کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی و شهرک‌های صنعتی، ظرفیت‌های موجود اما تعطیل یا نیمه تعطیل را شناسایی و مشکلات موجود را برطرف کند و اینگونه اقدامات می‌تواند ضمن ایجاد اشتغال رونق تولید را نیز به همراه داشته باشد
حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند. بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha