به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی اکبری در خطبههای نماز جمعه این هفته در مصلی امام خمینی(ره) گفت: خودم و همه شما برادران وخواهران عزیز را به رعایت تقوای الهی دعوت میکنم برای سفر سخت و پرالتهاب و پراضطراب ابدی که پیش روی همه ما است ما دشواریها و گردنههای سخت تنها و تنها زاد و توشهای که نجات بخش است تقوا، رعایت حریم حق و اهتمام به رعایت فرمان پرودگار متعادل است.
وی افزود: بهترین توشه و تنها توشهای که در سفر ابدی انسان را یاری میکند تقوا است و البته دنیای کوتاه مدت ما را هم تقوا آباد میکند.
خطیب نماز جمعه بیان کرد: در آستانه ماه جمادالثانی هستیم که امیدواریم هلال برکت عافیت و امن و امان و ایمان و رحمت برای همه محبان فاطمه زهرا(س) باشد. ماهی که اختصاص به حضرت زهرا دارد اوایل ماه فاطمیه شهادت و اواخر ماه فاطمیه ولادت است.
حاج علی اکبری افزود: با توجه به شرایطی که در آن قرار داریم، امروز بیش از هر روز دیگری جامعه ما نیازمند عنایات بیبدیل بانوی ملک و ملکوت است.
وی خاطرنشان کرد: در ماجرای فتنهانگیزیهای سه ماهه اخیر از میان آسیبهای مادی و معنوی که به جامعه ما وارد شد ۲ آسیب مهمتر و برجسته تر است. اولین آن شکستن قداستها و بیحرمتی به مقام زن به ویژه با شکستن حریم عفاف و حجاب است.
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: جاهلیت مدرن با سرکردگی آمریکا و صهیونیسم بینالملل پیشرفته تر از جاهلیت اول فوق تخصص ظلم به زن و زنده به گور کردن هویت زنان هستند، اما اینبار با پرچم آزادی زنان و دفاع از حقوق زنان. اولین قربانی این ابرجنایت زن غربی بود که سست کردن بنیان خانواده در غرب و آنگاه این سیل بنیانکن را به سوی سایر کشورها رها کردند که هم در آمریکای لاتین و هم در آفریقا و بخشهایی از آسیا خرابی هایی را به وجود آورد. مگر جاهایی که فرهنگهای بومی داشتند به ویژه مناطق اسلامی که مقاومت کردند.
حاج علی اکبری با بیان اینکه در ایران به برکت انقلاب اسلامی موج استهاله هویتی زنان که در دوران ستمشاهی آغاز شده بود و در متن برنامههای رسمی رژیم کثیف ستمگر قرار گرفته بود متوقف شد، اظهار داشت: با برافراشته شدن پرچم اسلام ناب محمدی، بازگشت به هویت فاطمی دستور کار ملت ایران قرار گرفت.
وی افزود: انقلاب اسلامی حرفی نو، نگاهی نو و تحول آفرین را در این عرصه پیش روی بشریت گذاشت که این نگاه جدید در غالب کنشگری زن مسلمان ایرانی عینیت پیدا کرد و الگوی سوم زن را در برابر الگوی شرقی وغربی ارائه کرد. این تعبیر زیبا از رهبر انقلاب است که زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد میتوان زن بود محجبه و شریف بود و در عین حال میتوان سنگر خانواده را پاکیزه نگه داشت و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد.
خطیب نماز جمعه عنوان کرد: این الگوی درخشنده، منطق غربی را به چالش کشید و توجه بانوان فرهیخته در شرق و غرب را به خود جلب کرد و در مقابل استعمار غربی در موضوع زن صفآرایی کرد. در تحقق این الگوی سوم و فاخر و برجسته و پاکسازی فرهنگ ایرانی از فرهنگ غربی راه طولانی در پیش داریم اما آنچه که در رشد و تعالی شخصیت زنان انجام شد، کاری بزرگ و اقدامی فرخنده و پربرکت بود و همین مقدار کابوسی برای غربیها بود.
حاج علی اکبری یادآور شد: ما در جریانات اخیر شاهد تلاش گستردهای برای ضربه زدن به منطق اسلامی به زن بودیم از آغاز انقلاب هم این موضوع را شاهد بودهایم اما در ماجراهای اخیر مشاهده کردید که همه شیاطین را بسیج کردند از همه ظرفیتها استفاده کردند، عناصر خودفروخته را به میدان آوردند و از فریب خوردهها استفاده کردند تا در برابر منطق اسلامی صفآرایی کند و به این اهتزاز هوتی ملت ایران در موضوع زن و خانواده ضربه جبرانناپذیری را وارد کنند.
وی بیان کرد: گرچه از جامعه بانوان و دختران ما یک نه بزرگ را شنیدند اما خلاءهای فرهنگی و ضعفهای ساختار در حوزه تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش و آموزش عالی و در رسانههای دیداری و شنیداری و ولنگاری در حوزه مجازی باعث خسارت قابل توجهی در این بخش شد. در چنین شرایط باز هم چشم امید به فاطمه زهرا (س) است و اکنون که فاطمیه از راه میرسد باز هم اعجاز یاد و ذکر و توجه به حضرت فاطمه در ماهی که طلوع و غروب زهره عرش در آن اتفاق افتاده اعجاز فاطمی را خواهیم دید.
خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: در فاطمه امسال همه بانوان به اصل خود و هویت فاطمی خود باز میگردند و با کانون اصلی عصمت و طهارت و حیا تجدید عهد خواهند کرد و تنها با نور درخشان زهرای اطهر است که ظلمات جاهلیت مدرن در هم شکسته خواهد شد.
وی گفت: بانوان ما در ایام فاطمیه با تکیه بر مکتب فاطمه زهرا جاهلیت مدرن را در موضوع زن و خانواده به ویژه محاکمه خواهند کرد و فهرست طولانی جنایات آن بر علیه زنان را به رخ خواهند کشید و انشاالله پرچم آزادی زنان را به نام صدیقه طاهره همچنان بر افراشته نگه خواهند داشت اما خسارت دوم که در فتنه انگیزی های اخیر تا حدی به جامعه ما وارد شد ایجاد اختلال عاطفی و قدرتهای عاطفی در جامعه ما بود.
امام جمعه موقت تهران گفت: خداوند متعال تولید الفت را میان مومنین و دلهای مردم فقط کار خودش میداند. ایجاد پیوندهای قلبی و اخوت را به خودش نسبت میدهد. فرمود اگر تو هم که رسول ما هستی همه آنچه که در عالم هست را هزینه کنی نمیتوانی دلها را به هم متصل کنی و این کار خداوند است. رسالت انبیا و خوبان و اولیای خدا، حفظ این الفت الهی و صیانت و بسط و تعمیق آن بوده است و پشتوانه اصلی برای شکلگیری امت اسلامی برای تحقق جامعه طراز اسلامی مساله وحدت، رفاقت، صله رحم ایمانی، اخوت است. فقط با اخوت و محبت و پیوستهای درونی امت است که میتوان به آرزوهای بزرگ رسید و آرمانهای بزرگ الهی را محقق کرد.
حاج علی اکبری ادامه داد: ما این عطیه بزرگ الهی را در جریان انقلاب اسلامی دریافت کردیم این الفت و برادری که در روزهای سخت دفاع هشت ساله خود را خیلی نشان داد. در حوادث و بلایای طبیعی ، سیل و زلزله و سالهای اخیر در جریان کرونا مشاهده کردید که مردم چقدر نسبت به یکدیگر مواسات، محبت و توجه و رسیدگی داشتند و فداکاری از خودشان نشان میدادند. این مساله که امتداد آن را در اردوهای جهادی جوانان مومن و عاشق پیشه مشاهده کردید به یکی از جلوههای ویژه و ممتاز و منحصر به فرد ایران عزیز ما در پیش چشم جهانیان تبدیل شد. در برابر این حقیقت درخشان الهی به ویژه جوامع غربی که گرفتار روح سرد و خلأهای عاطفی و فقر شدید عاطفی هستند نسبت به جامعه ما بسیار حسادت دارند.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد دعوا و انزجار میان ملت ایران، اظهار داشت: در برابر این حقیقت الهی کار شیاطین جن و انس و سازمانها و دولتهای شیطانی به ویژه رژیم روسیاه ایالات متحده و انگلیس خبیث تولید نفرت، دعوا، ایجاد انزجار و درگیری و هیاهو و حرمت شکنی و فحاشی در جامعه است این کار آنهاست و در این زمینه تخصص دارند، تولید تفرقه تخصص شیاطین است و آنها استاد این کار هستند. در همه جای دنیا هر کجا که وارد شوند آنجا را به هم میریزند و مردم را به جان هم میاندازند و آتش و فتنه درست میکنند.
خطیب جمعه تهران تاکید کرد: با ایجاد هم این درگیریها است که به مردم دنیا مسلط میشوند با برنامهریزی و سرمایهگذاری فراوان اینبار هم شیاطین به میدان آمدند به این امید که الفت و وحدت را در جامعه ما آسیب بزند و مردم را به جان هم بیندازند و مردم را نسبت به دولت و دولت را نسبت به مردم و نیروهای امنیتی را نسبت مردم، و مردم را نسبت به آنها، قومیتها را نسبت به یکدیگر، گروههای مختلف را نسبت به یکدیگر بدبین و متنفر کنند و درگیری ایجاد کنند این نمونه را در فتنه انگیزیهای اخیر به شکل ویژه مشاهده کردید و از همه ظرفیتها هم استفاده کردند.
حاج علی اکبری تصریح کرد: ملاحظه فرمودید از فضای مجازی و رسانهها، تولید دروغهای نجومی، آموزش رفتارهای خشن، استفاده از ظرفیت اراذل اجارهای و استفاده از هیجانات جوانی، استفاده از سلاحهای سرد و گرم و ترویج آن و مواد افیونی و امثال آنها و تولید دوقطبیهای واهی و با استفاده از نقطه ضعفهایی که در حوزه فرهنگی و در مسائل اقتصادی داشتیم وارد میدان شدند برای ضربه زدن به اصلیترین حیات طیبه ما که به برکت انقلاب اسلامی و عنایت امام عصر(عج) و به دعای آن حضرت نصیب ملت عزیز ما شد.
وی با بیان اینکه به اذن تبارک و تعالی در هدفهای شومشان شکست خوردند، گفت: این شکست یک شکست مفتضحانه بود و ملت مهربان ما یک «نه» بزرگ به آنها گفت، اما آسیبهای فراوانی هم به روح مودت و وحدت و الفت جامعه ما وارد شد. در خانوادهها، همسایهها، جامعه دیدید که چقدر حال ما را خراب کردند. راه نزدیک و نسخه علاج برای فرهنگ عمومی ما پناهنده شدن به حضرت مادر (س) است. مادر کانون عاطفه است، قلب مادر محیط تجلی لطف و رحمت الهی است. دیدید در خانوادهها وقتی کودکان دور مادر جمع میشوند و در گرمای محبت و عاطفه مادر قرار میگیرند احساس برادری آنها و احساس محبت و الفت در آنها چقدر جوشان و برجسته میشود.
خطیب جمعه تهران عنوان کرد: اکنون این مادر امت است که بچههایش را دعوت میکند. بانوی بانوان عالم که هرچه داریم از سفره پر مهر او است قلب مطهر ایشان که متصل به خزانه لطف و رحمت و مغفرت الهی است به سوی فرزندانش گشوده است برای اینکه این زخمها را التیام ببخشد. جامعه ما دوباره باید با یاد مادر و زیر خیمه مادر کنار هم جمع شود و از عنایات خاص حضرت صدیقه طاهره برای التیام این درها استفاده کند. این فرصت را باید غنیمت شمرد. نام فاطمه (س) و محبت ایشان و ولایت آن حضرت و ولایت امیرالمومنین و عترت طاهرین سرمایه سعادت دنیا و آخرت همه ما است به خانه برمیگردیم و با یاد مادر و جفاهایی که به او رفت فاطمیه را آغاز میکنیم و ما امسال چقدر به عنایت زهرا احتیاج داریم او که با دست مجروحش چرخ فلک را میگرداند و خدا میداند که در این ۹۰ روز بر وجود اقدس ایشان چه گذشت.
حاج علی اکبری با اشاره به در پیش بودن سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع)، خاطرنشان کرد: حضرت عیسی بن مریم پیامبر توحید و خداپرستی، روشنگری، تبیین حقایق، ایستادن در برابر ظلم و بشارت به پیامبر خاتم، الگوی خدمت و خاکساری در برابر مادر و کلمه الهی و مایه برکت است. بر جامعه مومنین موحد و همه مسیحیان آزاده عالم خصوصا هممیهنان مسیحی و آشوری و ارمنی تبریک عرض میکنیم و یاد شهیدان آنها را گرامی میداریم که در راه اعتلای میهن عزیزمان به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد: دی ماه، ماه خاطرههای بزرگ، رشادتها ، شهادتها، یوماللههای بزرگ برای ملت ما است. از شهدای مدافع حجاب در مقابل ظلم رضاخانی تا شهدای مدافع مرجعیّت در ۱۹ دی قم تا شهدای دی ماه اوج انقلاب اسلامی تا شهدای کربلای ۵ و کربلای ۴ همه در ماه دی و تا شهادت بزرگ حاج قاسم سلیمانی عزیزمان و قله حضور در یومالله ۹ دی که با باطل و سحر فتنه خطرناک سال ۸۸ بود و تشییع جنازههای میلیونی حاج قاسم عزیزمان و ابومهدی المهندس که در تهران و ایران و عراق انجام شد.
خطیب جمعه تهران گفت: من امروز مناسب میدانم نام حاج قاسم عزیزمان را که خود سرتاپا ارادت به حضرت زهرا (س) و معجزه دستگاه تربیت فاطمی بود و یادآور همه فضیلتهای ملت ما که خود به تنهایی یک ملت برای ما بود امروز خطبه خودمان را در پرتو نام صدیقه اطهر و به نام او متبرک میکنیم و از دی ماه که ماه شهادت بزرگ وی است با یاد او استقبال میکنیم.
حاج علی اکبری با بیان اینکه حاج قاسم از مصادیق انسان متقی و عبد صالح در زمانه ما بود، عنوان کرد: چه تعبیر زیبایی رهبر عزیزمان از ایشان داشتند، ملتیترین امتیترین چهره روزگار ما، مظهر تلاش و مجاهدت، اخلاص ، فداکاری ، شجاعت و تدبیر، فروتنی و یک فرمانده برجسته و یک دیپلمات قوی و یک دوست صمیمی و عاشق شهیدان بود. وی کسی است که یادگارهای فراوانی از او در جامعه ما و در منطقه ما، در منطقه مقاومت و در سطح جهان به یادگار ماند و نشانههای او را هم در منطقه مقاومت، ردپای او را در منطقه و در جای جای این منطقه میتوان دید. از دفاع مقدس تا دفاع حرم و محبتی که خدای متعال از این مرد بزرگ در دلهای مومنین و مجاهدین در کشور ما و در منطقه ما قرار داد و خداوند شهادتی بزرگ و چیزی که آرزوی آن را داشت به دست شقیترین انسانهای زمانه ما روزی او کرد.
وی ادامه داد: بعد از شهادت هم مشاهده میکنید که حاج قاسم هست و اینبار با شهادتش است و در وسط جامعه ما حضور دارد و در دلهای ما است. پیام و الهام میدهد و دعوت به ایستادگی و مقاومت و صفا و محبت میکند. حاج قاسم خیلی قویتر از قبل از شهادتش و موثرتر از قبل است. یادگار بزرگ و جاودانی حاجقاسم این وصیتنامه وی است که برخی به زیبایی عنوان کردهاند که ولایتنامه است که از این مجاهد بزرگ برای ما به یادگار مانده است.
خطیب جمعه تهران با تاکید بر اینکه به لطف خداوند ما امروز شاهد عبور فاتحانه ملت صبور و شکور ایران از گردنه سخت یک فتنه خطرناک هستیم، عنوان کرد: شاهد شکست مفتضحانه استکبار و دنبالهای خودفروخته و منافقین کوردل هستیم. بیچارههای رسوا چه فکر میکردند و چه شد. اکنون در زمستان سرد رسوایی و یخبندان سرافکندگی افتادهاند.
حاج علی اکبری گفت: پیروز این فتنه خطرناک که مثلث شوم غربی، عبری، عربی با ساز و برگ یک جنگ ترکیبی تمام عیار به مصاف ملت عزیز ما آمدند تا چرخ پیشرفت را کند کنند و جلوی حرکت ملت ما را بگیرند که به لطف پرودگار متعادل و همچون دفعات قبل شکست خوردند، ملت ایران بود اگرچه به ما خسارتهای فراوانی هم وارد کردند.
وی ادامه داد: از اتاقهای فکر شیطانیشان خبر میرسد که در آنجا میگویند ما شکست خوردهایم. عوامل ما از داخل خبرهای دروغی داده بودند ما را فریب دادند چقدر برای آنها خرج کردیم چقدر برای آنها دلار فرستادیم و چقدر امکانات فراهم کردیم. کفار و منافقین هر چقدر سرمایهگذاری کردند نتوانستند به هدفشان برسند.
وی ادامه داد: این ملت شریف پیروز و سربلند این عملیات سنگین و فوق پیچیده بود که علاوه بر صبر نجیبانه بر دشواریهای دوران کرونا و سختیهای پرشمار معشیتی در زندگیشان صبر کردند. صحنههای رعب و وحشت ناامنی برادرخواندههای داعش را تحمل کردند و در همه صحنههای لازم حاضر شدند. الان باید بعد از نشستن غبار فتنهها قدری عمیقتر به قضایا نگاه کنیم و تحلیلهایمان تحلیلهای دقیقتری باشد و خسارتهایمان را دقیقتر ارزیابی کنیم.
نظر شما