به گزارش خبرنگار ایرنا، سومین اجلاسیه مجمع روسای کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی مراکز استانها و ششمین اجلاسیه شهرهای حماسه ساز انقلاب اسلامی که به میزبانی شورای شهر تهران در حال برگزاری است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری روز چهارشنبه در افتتاحیه این اجلاسیه اظهار کرد: تحکیم خانواده و فرزندآوری از موضوعات اصلی فرهنگی و اجتماعی است و در روزگاری زندگی میکنیم که یک جنگ بزرگ علیه خانواده و تشکیل آن در جریان است که نمیشود از کنار آن ساده گذشت.
وی ادامه داد: عمده مسایل ما در حوزه خانواده هم علاوه بر مسایل اقتصادی، فرهنگی است و در کلانشهرها این موضوع را بیشتر لمس میکنیم و میبینیم.
حاج علی اکبری تاکید کرد: برای شناخت خانوادهها کافی است که سری به مدرسهها بزنید و رفتار دانش آموزان را ببینیم.
وی یادآور شد: جریان صهیونیست علیه بنیان خانواده است و پشت صحنه صنعت همجنسگرایی صهیونیستها هستند چرا که برای آنها صرفه اقتصادی دارد.
حجت الاسلام والمسلیمن حاج علی اکبری با انتقاد از نگاه سطحی به مسایل بنیان خانواده گفت: نباید مسایل را به فرد و یا یک جنس تقلیل داد چرا که تحکیم و رونق خانواده بسیار مهم است.
وی ادامه داد: زیست عاطفی مهم است و شخصا نگران زیست عاطفی در کلانشهرها هستم.
امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنانش افزود: ایجاد شبکه بین کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی شهرها و تبادل تجربیات بسیار پیش برنده و خوشحال کننده است.
وی ادامه داد: سامانههای متمرکزی برای مسائل فرهنگی باید داشته باشیم چراکه بسیار مغتنم است اما مسئولان نباید فراموش کنند که چه کار مهمی در پیش دارند چون این حوزه در موردش زیاد صحبت می شود اما مظلوم است.
به گفته حاج علی اکبری، باید از بین کلان موضوعات فرهنگی انتخاب درست داشته باشیم چون این موضوعات گسترده و وسیع است و باید مسیر اصلی را درست و هوشمندانه انتخاب کنیم چرا که کشور ما دارای خرده فرهنگهای متنوع بوده اما موضوعات اصلی فرهنگی مشترک و نزدیک است.
وی اضافه کرد: روابط عاطفی ما در کلانشهرها اختلالهایی دارد که نیازمند توجه و کشف است و نسخه علاجی باید برای آن پیدا کنیم؛ این ماجرا در تهران بیشتر نمود دارد از ساختمانها تا زیستگاهها و ترافیک و محیطهای کاریمان دائما این اختلالها را ایجاد میکند.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری گفت: ما بیشترین چسبندگی عاطفی را در خانواده و جامعه داریم اما در محیطهای زیست شهری دارای خلا حرکتی و عاطفی هستیم که در اخلاق عمومی نمود بیشتری مییابد.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: حوزه فعالیتهای جمعی ما به اندازه کافی شناخته شده نیست و طبع ما بیشتر در موضوعات فردی است و در همکاریها دشواریهایی داریم که این موضوع نیازمند نسخه علاجی است.
حاج علی اکبری این را هم گفت که شاید بحث تعاونی نسخه علاج مشکلات اقتصادی ما باشد اما اصل آن فرهنگی و حرکتی جمعی است.
وی همچنین با انتقاد از نوع طراحی و ساخت شهرهای جدید خواستار توجه جدی به ساخت مراکز فرهنگی به ویژه مساجد و نوع حرکت فرهنگی و تجدید نگاهمان به مساجد شد.
نظر شما