حسینعلی خواجهمظفری روز یکشنبه در نشست ستاد خانواده و جمعیت استان افزود: تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری در راستای توسعه و رونق اقتصادی در روستاها و نواحی صنعتی روستایی ارائه میشود و با اجرای این طرح ضمن رونق اقتصادی در مناطق روستائی وعشایری، ماندگاری اهالی روستا و پیشگیری از مهاجرت را در پی دارد.
وی اضافه کرد: علاوه بر حمایت مالی، کلاسهای آموزشی کارآفرینی و مهارتی برای بانوان علاقمند به طور منظم تدارک و برگزار میشود.
طرح توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار
خواجه مظفری از برگزاری طرح ملی توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در گلستان به کارفرمایی اداره کل امور زنان و خانواده استانداری و نظارت این اداره کل با همکاری جهاد دانشگاهی استان خبرداد و گفت: در اجرای طرح اطلاعات زنان سرپرست خانوار از طریق مدیریت امور زنان و خانواده در اختیار تیم اجرایی قرار داده شده و طبق این فهرست، واجدین شرایط هزار و ۷۰۰ نفر هستند.
وی ادامه داد: از این تعداد، هزار و ۶۰۰ نفر از طریق سازمانهای مردم نهاد، بهزیستی، حمایت از زندانیان و آموزش و پرورش معرفی شده اند و بقیه هم به صورت حضوری به دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی دراستان مراجعه کردند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان افزود: از مزیتهای این طرح میتوان به توسعه رشتههای نوین، توجه به مزیتهای نسبی و رقابتی، پایدارسازی مشاغل، توسعه فعالیتهای شبکهای، راهنمایی ومشاوره، تنوع شیوههای آموزشی، اتصال به بازار و کاهش وابستگی زیاد به تسهیلات اشاره کرد.
استقبال بانوان گلستان از وام مشاغل خانگی
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳ هزار و ۶۴۶ مجوز مشاغل خانگی صادر شده که از این تعداد ۸۳ درصد زن و بقیه مرد هستند.
وی ادامه داد: از جمعیت معرفی شده به بانک های عامل در استان، هزار و ۳۱۷ نفر موفق به دریافت تسهیلات دریافت شدند که هزار و ۱۷۱ نفر از آنان را زنان تشکیل میدهند.
به گفته خواجه مظفری، مبلغ کل پرونده معرفی به بانکهای عامل برای ۶۱۳ میلیارد ریال بوده و تاکنون ۳۸۷ میلیارد ریال آن به متقاضیان واجد شرایط با همکاری بانکهای عامل پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: تسهیلات قرضالحسنه مشاغل خانگی با کارمزد چهار درصد در اختیار متقاضیان قرار می گیرد که با بازپرداخت آن هم پنج ساله است.
وی گفت: پرداخت کمک هزینه مهد کودک ویژه به بانوان کارگر در کارگاههای مشمول از دیگر مواردی است که توسط بازرسان کار در سطح استان پیگیری و نظارت میشود.
استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزارنفر جمعیت در شمال کشور قرار دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی استوار است.
نظر شما