به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان تهران؛ جواد روان بخش با اعلام این خبر، اظهار داشت: عملکرد استان تهران در راستای توانمندسازی زندانیان در سال جاری ۲۳۵ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت است که به همت و تلاش جهادی کارکنان این مجموعه با افزایش ۶۰ درصدی به تعداد ۳۸۲ هزار و ۹۵۶ نفر-ساعت ارتقاء یافته است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به نیازهای آموزشی زندانیان و افزایش توانایی های مهارتی آنان، افزود: ارتقای سطح مهارتی زندانیان باید به گونه ای باشد که آن ها را به سوی اشتغال پایدار، تأمین معاش، بازدارندگی از ارتکاب جرم و بازگشت به محیط زندان، تأثیر مثبت روحی و روانی در دوران محکومیت سوق دهد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران با اشاره به اینکه ارتقای مهارت های فنی و اجتماعی زندانیان بر هیچ کس پوشیده نیست، بیان کرد: آموزش های فنی وحرفه ای به دلیل توام نمودن آموزش های نظری و عملی از توانایی زیادی در تشکیل سرمایه انسانی و تربیت نیروی ماهر برخوردار است و آنان برای ورود به بازار کار مهیا می کند.
روان بخش با اشاره به اینکه فراگیری مهارت توسط زندانیان تاثیر شگرفی در آینده آنان دارد، اذعان داشت: یکی از راه های اثر بخش در زندگی زندانیان سوق دادن آنان به سمت فراگیری مهارت در زندان است که این مهم میتواند در کنار برنامههای اصلاحی و تربیتی کمک شایانی به خانواده زندانیان پس از آزادی آنها از زندان باشد.
وی در پایان تاکید کرد: توانمندسـازی نیروی انسانی از طریق آموزش مهارتهای شغلی و تخصصی، در راسـتای ترغیـب و توسـعه کارآفرینی در بین زندانیان از راهکارهای اساسی است که منجر به تامین نیروی انسانی کارآمد، کارآفرین و در نهایت کاهش ناهنجاری ها و مشکلات اقتصادی می شود.
زندانیان در رشته هایی از قبیل امور باغی، برق، تاسیسات، جوشکاری، امور دامی، فرش، فناوری اطلاعات، معماری، صنایع چوب، صنایع چرم، صنایع خودرو و غیره آموزش های مورد نیاز خود را در راستای ورود به بازار کار فرا می گیرند.
تهران - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران با اعلام افزایش ۶۰ درصدی مهارت آموزی بیش از تعهد عملکرد سال جاری این استان از بهره مندی ۲ هزار و ۲۶۰ نفر-دوره از آموزش های مهارتی با هدف توانمندسازی زندانیان با رویکرد خدمات، صنعت، کشاورزی و فرهنگ و هنر خبر داد.
نظر شما