به گزارش روز پنجشنبه ایرنا؛ «ابراهیم رحیمیزنگنه» در نشست بررسی مشکلات محلات حاشیهنشین منطقه سه کلانشهر کرمانشاه اظهار داشت: آنچه که ضرورت تحقق بیانیه گام دوم است و نگاه دولت سیزدهم برای مردمیسازی حکمرانی با کمک گروههای جهادی و مردمی فعال در مناطق حاشیهنشین محقق خواهد شد.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه با بیان اینکه گروههای جهادی خدمت بیمنت و بدون چشمداشت را در تمام لحظات به مردم محروم ارائه میکنند بیان کرد: تاکنون چندین جلسه با حضور گروههای جهادی فعال در مناطق حاشیهنشین کرمانشاه در فرمانداری برگزار شده است تا بتوانیم از توانایی آنها برای برطرف کردن مشکلات محلات استفاده کنیم.
رحیمیزنگنه با اشاره به دستور وزیر کشور برای برطرف کردن مشکلات مناطق حاشیهنشین خاطرنشان کرد: در چند ماه گذشته خدمترسانی به ساکنان این مناطق بیشتر شده است تا بخشی از مشکلات مردم محلی برطرف شود و در جلسه امروز نیز به دنبال مصوباتی برای رفع مشکلات کلی این مناطق هستیم.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه با بیان اینکه در برخی از مناطق حاشیهای کلانشهر کرمانشاه مشکل حریم شهری وجود دارد، بیان کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز گذشته در محلات حاشیهای کرمانشاه مشکلاتی برای مدیریت این کلانشهر به دنبال داشته است زیرا براساس قانون امکان بهرهبرداری ساکنان این مناطق از خدمات زیرساختی بهدلیل عدم مجوز وجود ندارد.
در این جلسه مدیران گروههای جهادی و مردمی فعال در مناطق حاشیهنشین کلانشهر کرمانشاه در منطقه سه شهرداری به بیان مشکلات و درخواستهای اهالی پرداختند و براساس نظرات مدیران حاضر در جلسه، مصوباتی برای رفع این مشکلات و اجرای درخواستها تصویب شد.
از جمله مصوبات این جلسه پیگیری بوستان محلات ملاحسینی و مرادآباد، هویتیابی محله ملاحسینی، کمک سایر دستگاهها به شهرداری منطقه ۳ برای جمعآوری نخالههای ساختمانی موجود در این محلات، انتخاب اسامی کوچههای محله کهریز براساس اسم شهدای این محله، تعیین تکلیف مالکیت زمینهای خالی شهرک رسالت، ساماندهی رودخانه آبشوران در محله باغ نی، بازگشایی خیابان باریکه بود.
به گزارش ایرنا؛ براساس آمارهای رسمی ۳۶ شهرک حاشیه نشین با جمعیتی بین ۳۵۰ هزار تا ۴۵۰ هزار نفر در کلانشهر کرمانشاه وجود دارد.
کلانشهر کرمانشاه بیش از نیمی از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جای داده و دارای هشت منطقه شهرداری است.
نظر شما