به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری تاس نوشت: دیمیتری پولیانسکی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت، بسیاری از آمریکایی ها واقعا دیدگاه مثبتی در قبال روسیه دارند و یا دست کم درک می کنند که روابط بین آمریکا و روسیه باید تا حدی ترمیم شود.
پولیانسکی که از طریق کانال تلگرامی خود سخن می گفت افزود: ما نمی توانیم بگویم که اگر مثلا دولت آمریکا تغییر کند و جمهوریخواهان نقش بارزتری ایفا کنند، احساس مثبتی خواهیم داشت.
انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا ۸ نوامبر (۱۷ آبان) برگزار شد و جمهوریخواهان اکثریت را در مجلس نمایندگان آمریکا به خود اختصاص دادند و کنترل سنا همچنان در اختیار دموکرات ها قرار گرفت.
حتی قبل از انتخابات نیز برخی از جمهوریخواهان معتقد بودند که کمک واشنگتن به کییف در صورت سلطه آنها بر کنگره باید کاهش یابد.
کنگره آمریکا با ترکیب جدید خود فعالیت خود را از ۳ ژانویه (۱۳ دی) آغاز خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی روسیه که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو-کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.
ناتو به ریاست آمریکا و متحدانش از زمان شروع عملیات ویژه روسیه در اوکراین در فوریه، کمک های نظامی سخاوتمندانه ای را در اختیار این کشور قرار داده اند.
به نوشته یک رسانه آمریکایی، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین پیش از سفر به واشنگتن برای تقویت حمایت از کشورش، در تماس تلفنی محرمانه با میچ مک کانل رهبر اقلیت سنای آمریکا، حمایت از مصوبه دستیابی کشورش به دارایی های ثروتمندان روس هوادار مسکو را خواستار شد.
پیتسبورگ پست گازت به نقل از سه منبع ناشناس گزارش داد: کنگره ایالات متحده پس از دیدار هفته گذشته زلنسکی از این کشور، قانون اجازه دسترسی کی یف به دارایی های توقیف شده ثروتمندان بانفوذ روس هوادار پوتین را که تحت تحریم قرار گرفته اند، تصویب کرد.
نظر شما