حسین کریمی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: توانمندسازی و فراهم کردن شرایط کسب و کار یکی از رسالتهای اصلی کمیته امداد است که در قالب اعطای وام کم بهره در کنار آموزش و مهارت آموزی به مددجویان به دنبال تحقق این امر هستیم.
وی با بیان اینکه از مجموع کل تسهیلات اعطا شده بیش از ۴۵۰ طرح ایجادی و مابقی نیز توسعهای بوده است، افزود: کمیته امداد برای افرادی که متقاضی دریافت تسهیلات هستند در قالب کارگاههای ویژه، مددجویان را آموزش میدهد.
معاون کمیته امداد امام خمینی (ره) مهاباد با اشاره به اینکه هم اکنون ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی نیز در مرحله تکمیل پرونده و پرداخت قرار دارد، ادامه داد: امسال بیش از ۲ برابر سهمیه اشتغالزایی و بالغ بر سه هزار فرصت شغلی به بانکهای عامل معرفی شدهاند و در نوبت و آزادسازی تسهیلات قرار دارند.
کریمی، اجرای طرحهای نوین را از اولویتهای اعطای تسهیلات کمیته امداد دانست و گفت: افراد تحت پوشش شامل سرپرست خانوار و اعضای کمک معیشت بگیر، فرزندان ذکور همسفره، همسران بیکار نوعروسان، بانوان سرپرست خانوار و سایر واجدان شرایط اشتغال و دیگر نیازمندان به ترتیب در اولویت پرداخت این تسهیلات قرار دارند.
وی اضافه کرد: میزان وامهای پرداخت شده از ۲۵۰ میلیون ریال تا سقف یک میلیارد ریال بوده که بسته به نیاز متقاضی و همچنین وسعت طرح متغیر است.
کریمی از ارائه تسهیلات در ازای بکارگیری افراد تحت پوشش کمیته امداد استقبال کرد و یادآور شد: به ازای بکارگیری و جذب هر نفر توسط سرمایه گذار، یک میلیارد ریال وام کم بهره و یا پرداخت بخشی از حق بیمه مددجوی جذب شده توسط کمیته امداد پرداخت خواهد شد که هم به نفع فرد سرمایه گذار و هم کمکی به توانمند سازی مددجویان است.
وی تاکید کرد: علاوه بر اشتغالزایی طی سال جاری برای ۹۰ نفر نیز کاریابی و همچنین به ۷۱۴ نفر آموزشهای لازم برای ورود به بازار کار صورت گرفته است.
به گزارش ایرنا، هدف کمیته امداد امام خمینی (ره) از پرداخت تسهیلات اشتغالزا، استقلال اقتصادی و خودکفایی محرومان و نیازمندان جامعه است تا آنان با خودکفایی از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند.
در شهرستان مهاباد بیش از ۱۲ هزار ۵۰۰ نفر در قالب ۶ هزار و ۵۲۳ خانوار زیر چتر حمایتی کمیته مداد امام خمینی (ره) قرار دارند.
نظر شما