دکتر شاپور بدیعی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۲۲۵ کاشت حلزون در کودکان مبتلا به ناشنوایی در بیمارستانهای دولتی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله بیمارستان قائم(عج) مشهد به صورت رایگان انجام شده است.
وی ادامه داد: هزینه هر پروتز کاشت حلزون به طور میانگین ۱۰ هزار دلار و هزینه عمل آن ۱۵۰ میلیون ریال است که این عمل برای کودکان ناشنوا و کم شنوا در بیمارستانهای دولتی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت رایگان انجام میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عمل کاشت حلزون از جمله برنامههای مهم این دانشگاه است که با توجه به تغییر رویکردی که نیمه دوم امسال در این خصوص صورت گرفته است، به طور میانگین از ۲ به ۲۰ عمل کاشت حلزون در هفته افزایش یافته است.
دکتر بدیعی افزود: در گذشته حدود ۴۰۰ کودک بیمار دارای مشکل شنوایی در لیست انتظار کاشت حلزون در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار داشتند که با تغییر رویکرد اکنون این رقم به ۹۵ کودک بیمار دارای مشکل شنوایی رسیده است و امیدواریم با تامین پروتز تا پایان اسفند ماه امسال این عدد با کاهش ۱۰ برابری به ۳۰ نفر برسد.
وی ادامه داد: کاشت حلزون از جمله اعمال جراحی است که باید در سنین پایین انجام شود تا کودک بتواند از زندگی عادی بهرهمند شود و با محیط پیرامون ارتباط برقرار کند، لذا در راستای حمایت از بیمارانی که مشکل کم شنوایی شدید دارند عمل کاشت حلزون در حال انجام است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در برنامه ملی کاشت حلزون، کودکان زیر چهار سال دارای مشکلات شنوایی در اولویت عمل کاشت حلزون قرار دارند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای علوم پزشکی نیشابور و تربتجام است.
نظر شما