نقش محوری رسانه‌ها در ترویج مکتب شهید سلیمانی

گرگان - ایرنا - سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از جمله مجاهدان ایثارگر و متواضع انقلاب اسلامی ایران در راه تامین و گسترش امنیت در منطقه بود که ترویج، نشر و تبیین شخصیت و ویژگی‌های اخلاقی و معرفتی وی با هدف الگوسازی برای نسل آزادیخواه و آرمان‌طلب دنیا نیازمند استفاده صحیح از ظرفیت رسانه‌ها است.

به گزارش ایرنا، شهید سلیمانی شخصیت انقلابی ممتاز عمر پربرکت خوید را در راه دفاع از این مرز و بوم صرف کرده و در این راستا، در دوران دفاع مقدس نیز پابه‌پای دیگر رزمندگان اسلام، به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل شتافت و تجربیات این دوران را سرلوحه خدمت و تلاش برای پیشرفت جهان اسلام قرار داد.

نظارت و دستور مستقیم دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا برای حمله موشکی بالگردهای آمریکایی در بامداد جمعه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ به ۲ خودرو در فرودگاه بغداد و ترور سردار سلیمانی نماد سیاست خصمانه آمریکا در جهان است و از آنجایی که دشمنان همواره در پی شیطنت‌های توطئه افکن و سیاه‌نمایی درباره این الگوی شاخص و مطرح ملی و بین المللی هستند، اصحاب رسانه باید بتوانند با روشنگری و انعکاس واقعیت‌ها درباره سردار دلها، توطئه‌های دشمن را خنثی کنند.

رسانه ها نقش عمیقی در تبیین و آگاه سازی جامعه درباره شخصیت سردار دل ها شهید سپهبد قاسم سلیمانی دارند و به اعتقاد کارشناسان رسانه‌های گلستان، این قشر زیربنای روشنگری و بصیرت مکتب این شهید گرانقدر جهان اسلام به شمار می‌روند.

نقش محوری رسانه‌ها در ترویج مکتب شهید سلیمانی

انعکاس تبیین «تا شهید نباشی، شهید نمی شوی» در رسانه محقق می‌شود

خبرنگار خبرگزاری مهر گلستان گفت: شهید سلیمانی مجاهد مخلص و عالی‌مقام در جهان اسلام و دارای ویژگی های برجسته و منحصر به فردی بود که همچنان برخی از ابعاد برجسته فرهنگی، اجتماعی و انقلابی وی مغفول مانده و رسانه‌ها نقش کلیدی در معرفی کامل‌ و جامع‌تر حاج قاسم دارند.

مریم شریفی با اشاره به جمله مشهور شهید سلیمانی که گفته بود تا «شهید نباشی، شهید نمی شوی»، افزود: سردار سلیمانی در تمام ابعاد زندگی از جمله نوع برخورد با خانواده، مردم و خانواده شهدا الگوی شاخصی است که باید در رسانه ها بیشتر به آن‌ها پرداخته شود.

وی اظهار داشت: مرور خاطراتی مانند درخواست شهید سلیمانی برای ماندن در صف انتظار بستری نوه‌هایش در بیمارستان همانند دیگر مردم نمونه عملی رعایت حق‌الناس است که باید به الگوی همگان از جمله مدیران تبدیل شوند و معرفی این ویژگی‌ها باری تبدیل‌شدن به فرهنگ، بر عهده خبرنگاران و رسانه‌ها است.

وی بیان کرد: هر لحظه از زندگی سردار سلیمانی درس زندگی، مدیریت و اخلاص است که اصحاب رسانه باید این درس ها را به صورت های گوناگون از جمله خاطره نویسی، تولید فیلم کوتاه، یادداشت، گزارش، پادکست و موشن گرافیک تولید و برای مخاطبان منتشر کنند.

خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: تنها هدف شهید سلیمانی خدمت به خلق بود و در این راه بدون نگاه سیاسی و دینی و در راستای دستورات اسلام گام برداشت که این نگرش ایشان نیاز به مستندسازی اصحاب رسانه دارد تا این رفتارها را به عنوان بزرگ‌ترین درس برای متحد شدن جهانیان علیه استکبار انعکاس دهند.

شریفی افزود: انسانیت جهان شمول شهید سلیمانی در خدمت‌رسانی و حمایت از مردم نیاز به فرهنگ‌سازی اصحاب رسانه دارد.

وی اظهار داشت: در سفر چند سال قبل به جنوب کشور متوجه شدم تمام مردم آن منطقه از کودک، نوجوان تا افراد مسن عشق و علاقه خاصی به سردار سلیمانی داشتند و حتی روی لباس برخی کودکان عکس سردار سلیمانی چاپ شده بود و وی الگوی آنان به شمار می‌رفت.

نقش محوری رسانه‌ها در ترویج مکتب شهید سلیمانی

ماموریت سردار سلیمانی حمایت از مستضعفان جهان بود

خبرنگار صدا و سیمای گلستان هم در این ارتباط گفت: تبیین و شناخت راه، منش و سیره شهید سلیمانی مشکل گشا و نشان دهنده راه درست برای تمام نسل هاست و اعمال و رفتار وی الگوی مناسبی برای جامعه اسلامی به شمار می‌رود.

محمد قوانلو افزود: از شهید سلیمانی به نام های مختلفی از جمله سردار دل ها و جان فدا نام برده می شود و در بین تمام اقشار جهان اسلام شخصیتی شناخته شده است.

وی اظهار داشت: سه ارتباط مهم و اساسی، رابطه سردار با خدا، ولی فقیه و مردم در زندگی شهید سلیمانی دارای اهمیت بود که اصحاب رسانه باید به هر کدام از این موارد به طور ویژه توجه داشته باشند.

وی بیان کرد: مردمی بودن سردار سلیمانی منجر شده که از او به عنوان نماد وحدت، انسانیت و اخلاق یاد شود و مسوولیت پذیری و نوع نگاه وی به این مهم قابل توجه است.

قوانلو اظهار کرد: درک شرایط و موضوعات مرتبط با سردار سلیمانی با جهاد تبیین امکان‌پذیر است و باید به این مهم توجه شده و برای مردم تشریح و تبیین شود.

خبرنگار صدا و سیمای گلستان گفت: نسل سوم و چهارم انقلاب با شهید سلیمانی آشنا هستند ولی آشناسازی نسل های با سیره عملی حاج قاسم از جمله فعالیت های قبل انقلاب، دفاع مقدس تا جبهه مقاومت بر عهده اصحاب رسانه است.

وی بیان کرد: شهید سلیمانی در بین مدافعان حرم به عنوان تندیس و اسطوره ایثار، صبر و مهربانی شناخته می‌شود که به گونه موضوعات باید توسط اصحاب فرهنگ و رسانه پرداخته شود.

قوانلو افزود: سردار سلیمانی شناخت دقیقی از موضوعات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، هنری و فرهنگی داشت و بر اساس این شخاخت دقیق توانست در همه زمینه ها فعالیت هایی اثرگذار داشته باشند.

وی اظهار کرد: شیوه برخورد ایشان با هر فردی همانند یکی از اعضای خانواده خود بود پیرمردهای جامعه را همانند پدر خود، پیرزن های جامعه را همانند مادر خود، کودکان جامعه را همانند فرزند خود و دختران حتی بدحجاب جامعه را همانند دختران خود می‌دانست که این شیوه رفتاری باید الگوی مسوولان باشد.

این خبرنگار فعال گلستانی گفت: قبل شهادت جسمانی، سردار سلیمانی به معنای واقعی شهید بودند و تنها ماموریت زمینی وی حمایت از مستضعفان جهان بود، و در زمان تشییع ده ها میلیونی ایشان همه نشان دادند پای آرمان های شهدا و رهبر معظم انقلاب اسلامی خواهند ماند.

نقش محوری رسانه‌ها در ترویج مکتب شهید سلیمانی

دمیدن روح تازه به جبهه مقاومت

خبرنگار خبرگزاری فارس گلستان گفت: یکی از اقدامات درخشان شهید سلیمانی ایجاد سد محکم از نیروهای مقاومت در نقاط مختلف منطقه برای مقابله با دشمنان بود.

سمیرا رجبی افزود: بزرگ ترین میراث شهید سلیمانی احیای جبهه مقاومت و متوقف کردن داعش و زدن ریشه های داعشیان بود و به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی شهید سلیمانی روحی تازه به جبهه مقاومت بخشید و این کار بسیار برجسته و اساسی است.

وی اظهار کرد: نوع نگاه رسانه ها به زنده نگهداشتن یاد شهدا و حاج قاسم سلیمانی ضروری است که باید به این مهم به صورت ویژه بپردازند.

رجبی افزود: مسوولیت‌پذیری و وظیفه شناسی از مهم ترین ویژگی های شاخص سردار سلیمانی بوده که باید تبدیل به الگو شود که این مهم توسط اصحاب رسانه محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: ایران سربازانی دارد که هرکدام قاسم سلیمانی هستند و خون آن شهید بزرگ و گرانقدر در رگ های جبهه مقاومت می جوشد و خشم ملت ایران خواب راحت را از آمریکا گرفته است.

وی بیان کرد: تشییع ده ها میلیونی پیکر مطهر حاج قاسم سلیمانی مشت محکمی بر دهان استکبار بود و انتقام سخت جز با اخراج همیشگی آمریکایی ها از منطقه گرفته نخواهد شد.

نقش محوری رسانه‌ها در ترویج مکتب شهید سلیمانی

نقش ویژه رسانه‌ها در الگوسازی شخصیت شهید سلیمانی

خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی "گلستان ما" هم در این ارتباط گفت: ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی سردار سلیمانی قابل ارزیابی است که رسانه ها باید به سراغ نزدیکان، ایثارگران، دوستان و افرادی که ایشان را از نزدیک می‌شناختند بروند و انعکاس صدا و نگاه این شهید باشند.

داوود خاندوزی افزود: اگر سردار سلیمانی نبودند امنیت کشور زیر سوال می رفت و این نکته مهم را شاید خیلی‌ها در کشور نمی‌دانستند اما دشمنانی چون آمریکا به آن پی‌برده و دستور ترور ایشان را می‌دهند.

وی بیان کرد: اصحاب رسانه در الگوسازی سردار سلیمانی برای نسل جوان باید روشن‌گری کنند چرا که رسانه‌ها نقش هدایتگری در اتفاقات، رویدادها و اکتشاف ابعاد جدید بزرگان تاریخ انقلاب دارند.

خاندوزی خاطرنشان کرد: مکتب شهید سلیمانی از دوجهت قابل بررسی اصحاب رسانه می تواند باشد؛ ماندگاری و محبوبیت سردار دل ها برگرفته از نهضت عاشورا بوده که راه شهدای کربلا را رفتند و دیگری الگوسازی ایشان با محوریت قرآن و اهل بیت (س) است چرا که این محبوبیت اتفاقی نبوده بلکه پیروی سردار از شاخص های مطرح شده در قرآن و اهل بیت (س) باعث محبوبیت جهانی ایشان شده است.

وی افزود: حس شهادت طلبی، فرهنگ شهادت و ایثار سردار سلیمانی باید توسط اصحاب رسانه الگوسازی شود، ولی الگوسازی رسانه ای از این شخصیت جهانی هنوز به طور شایسته ای توسط رسانه ها صورت نگرفته است.

وی بیان کرد: تجربیات عملی و علمی سردار سلیمانی در حوزه های مختلف از جمله جبهه های مقاومت و هشت سال دفاع مقدس باید استخراج و توسط رسانه ها پرداخته شود که بی شک رسانه ها کلید معرفی این شخصیت ملی و بین المللی هستند.

نقش محوری رسانه‌ها در ترویج مکتب شهید سلیمانی

به گزارش ایرنا، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از محبوب‌ترین چهره‌های انقلاب اسلامی و نماد مبارزه با نظام سلطه و ظلم جهانی شناخته می‌شود که به گواه بسیاری از فعالان اجتماعی و سیاسی فکری جز حرکت برای عزت اسلام و مظلومان جهان در سر نداشت و زندگی خود را صرف مبارزه با ظالمان کرد و همواره نگاهش به افق نگاه مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی دوخته بود.

سردار سلیمانی از فرماندهان عملیات‌های والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج بود و با پایان یافتن جنگ در ۱۳۶۷، لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند.

این سردار بزرگ سپاه اسلام نقش کلیدی در خاورمیانه به ویژه در ناآرامی‌های منطقه‌ای معروف به بیداری اسلامی (بهار عربی) ایفا کرد.

سردار بزرگ و پرافتخار اسلام در روز ۱۳ دی‌ماه ۱۳۹۸ آسمانی شد و ارواح طیبه‌ شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha