به گزارش ایرنا، علی حیدری روز چهارشنبه در مانور تمرینی و آموزشی صنعت آب و برق منطقه جنوب مرکزی کشور با رمز «خدمترسانی مستمر؛تداوم راه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی» که به میزبانی شرکتهای صنعت آب و برق چهارمحال و بختیاری در مجموعه ورزشی شهید رجبپور شهرکرد برگزار شد، تاکید کرد: مجموعه وزارت نیرو در سطح ملی و شرکتهای زیرمجموعه آن در استان توانستند بحران جاری شدن سیلاب مردادماه سالجاری در بخشهای مختلف این استان را مدیریت و رفع کنند.
وی افزود: در یکسال اخیر سه زمینلرزه بزرگ در چهارمحال و بختیاری رخ داد که یکی از آنها منجر به بیش از ۵۰۰ مورد خسارت شده است.
حیدری تصریح کرد: در یک سال اخیر، برق دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری بهمدت چهار روز قطع و از ژنراتورهای جایگزین استفاده شد تا توان مجموعه اداری استان سنجیده و ارزیابی شود.
وی یادآور شد: برگزاری مانورهای تمرینی و آموزشی، مدیریت بهموقع حوادث طبیعی را تقویت و زمینه کاهش آسیبهای ناشی از آن را فراهم میکند.
رییس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در چهارمحال و بختیاری نیز گفت: آمادگی بیشتر برای خدماترسانی بهتر و مطلوبتر به مردم کشور و استان از مهمترین مزیتهای برگزاری مانورهای تمرینی بهشمار میرود.
مجید فرهزاد به آسیبپذیریهای ناشی از بروز بلایای طبیعی در کشور اشاره و تاکید کرد: ارتفاع بالا، بارشهای قابلتوجه و شرایط توپوگرافی چهارمحال و بختیاری باعث شده تا این استان در مواقع بروز بحران با خطرها و آسیبهای بیشتر مواجه شود.
وی با اشاره به قرار گرفتن چهارمحال و بختیاری بر روی ۳۲ گسل طبیعی افزود: بههمین علت آمادگی کامل شرکتهای زیرمجموعه وزارت نیرو در استان شامل آب و فاضلاب، آب منطقهای و توزیع نیروی برق ضروری است.
فرهزاد شناسایی نقاط ضعف و تقویت شبکههای زیرساختی آب و برق را ضروری اعلام و تصریح کرد: در این مانور بهعلت زمینلرزه فرضی در شهرکرد و اطراف آن به بزرگی ۵.۵ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر)، خدماترسانی سریع انجام میشود.
وی یادآور شد: در این مانور خط انتقال آب آشامیدنی بن به بروجن در اطراف هفشجان و محله منظریه شهرستان شهرکرد بهصورت فرضی دچار شکستگی شده است که اصلاح و مشکل آن رفع میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری یادآور شد: همچنین شرکت آب و فاضلاب استان آسیبدیدگی خطهای انتقال آب روستای چلوان شهرستان سامان و شهرهای فرخشهر و شهرکیان شهرستان شهرکرد را رفع میکند.
وی اظهار داشت: در این مانور شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری بهعلت خروج ایستگاه توزیع برق از شبکه، اُفت فشار و خروج ترانسفورماتور از مدار وارد عمل میشود و نسبت به ترمیم آن اقدام میکند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در این مانور آمادگی گروههای واکنش سریع شرکتهای زیرمجموعه وزارت نیرو در منطقه منطقه مرکزی جنوب کشور ارزیابی شد.
احمدرضا محمدی تاکید کرد: این مانور با حضور گروههایی از شرکتهای آب و فاضلاب، آب منطقهای و توزیع نیروی برق از استانهای فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و چهارمحال و بختیاری و شهر شیراز برگزار شد.
وی افزود: البته بهعلت وجود برخی مشکلات در بوشهر گروه این استان در مانور شرکت نکرد که با تشخیص کمیته برنامهریزی مانور تمرینی، آموزشی صنعت آب و برق منطقه جنوب مرکزی کشور یک گروه جایگزین از شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری جایگزین آنان شد.
محمدی تصریح کرد: آمادگی گروههای واکنش سریع وزارت نیرو در بخشهای آب و فاضلاب، آب منطقهای و توزیع نیروی برق بهمنظور مواجهه با بحرانهای ناشی از زمینلرزه فرضی مهمترین عامل برگزاری این مانور بهشمار میرود.
وی یادآور شد: تامین آب و برق پایدار هنگام بروز حوادث طبیعی در مناطق مختلف کشور و استان بهعنوان هدف نهایی برگزاری مانور تمرینی، آموزشی صنعت آب و برق منطقه جنوب مرکزی کشور است.
به گزارش ایرنا،این مانور باحضور شرکتهای یاریرسان صنعت آب و برق از استانهای فارس، بوشهر ، کهگیلویه و بویر احمد و فارس در دمای منفی ۱۱ درجه سانتیگراد شهرکرد برگزار شد که احداث شبکه برقرسانی، نصب پایه و ترانسفور ماتور در محله ۳۲ منظریه شهرکرد از اقدامات اجرایی مانور در حوزه برق بود.
چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما