«غلامحسین حسینی نیا» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم تنها ۵۴۷ مرکز جوار و بین کارگاهی وجود داشت که تعداد این کارگاهها سه برابر رشد یافت.
وی افزود: اکنون یک هزار و ۵۲۷ مرکز جوار و بین کارگاهی فعال شده است و تا پایان سال پیشبینی میکنیم این مراکز به ۲ هزار واحد برسد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور ادامه داد: مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی آموزش فنی و حرفهای با همکاری سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی باهدف تربیت منابع انسانی باصلاحیت حرفهای و شایستگیهای موردنیاز مشاغل حال و آینده راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفهای جوار و بین کارگاهی به تربیت نیروی ماهر و نیمه ماهر کمک میکند، گفت: ارتقای مهارت باهدف کاهش هزینههای جانبی تولید، استفاده بهینه از امکانات آموزشی جهت شاغلین، صیانت از نیروی کار در این سازمان پیگیری میشود.
حسینی نیا تاکید کرد: توسعه مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی برای ارتقای مهارت کارگران و شاغلان بنگاههای اقتصادی در دولت سیزدهم با رشد چشمگیری همراه بود که این مراکز در ارتقای توان فنی و اشتغالپذیری نیروی جوان تاثیر بسزایی داشت.
وی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد صنفی اعلام آمادگی در اجرای طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار کردهاند، گفت: با افزایش تعداد مراکز کارگاهی انقلاب بزرگی در عرصه مهارت آموزی کشور ایجاد میشود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور خاطرنشان کرد: نقش آموزشهای فنی و حرفهای در ایجاد اشتغال مهم است بر اساس آمارها، از بین افراد آموزش دیده بیش از ۸۰ درصد این افراد جذب بازار کار میشوند.
نظر شما