اقوام و مذاهب در برنامه‌های صدا و سیمای سیستان و بلوچستان باید حضور داشته باشند

زاهدان- ایرنا - نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: استفاده از اقوام و مذاهب مختلف در برنامه‌های صدا و سیمای این استان بسیار مهم و ضروری است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار علیرضا کیخا مدیرکل صداوسیمای استان با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر نقش صداوسیما به مثابه یک دانشگاه عمومی، اظهارداشت: چنین تعبیری برای این سازمان افتخار و در عین حال مسوولیت آفرین است.
امام جمعه زاهدان یا تاکید بر نقش‌آفرینی صداوسیما در تراز گام دوم انقلاب اسلامی، افزود: برای رسیدن به چنین جایگاهی؛ دریایی از کار وجود دارد که به همه آن‌ها نمی‌توان پرداخت اما در حدی که می‌توانیم باید شروع کنیم.
آیت‌الله محامی بیان کرد: نقطه آغاز کار این است که ایمان و باور داشته باشیم که با جایگاه مطلوب فاصله داریم و اگر نگاه متفاوت داشته و از خود راضی باشیم دیگر رشدی نخواهیم داشت و تحولی رخ نمی‌دهد.
وی ادامه داد: گام دوم خودباوری است و این که مطمئن باشیم ما می‌توانیم و با همه سختی‌ها می‌توان کار کرد.
نماینده ولی‌فقیه درسیستان و بلوچستان اظهارداشت: گام سوم توکل به خدا، توسل به پیامبر اکرم(ص)، اهل بیت(ع) و حرکت جهادی و مخلصانه است و این که آیه "إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ یَنصُرۡکُمۡ وَیُثَبِّتۡ أَقۡدَامَکُمۡ" یک وعده عمومی است و در هر کاری مصداق پیدا می‌کند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: نکته مهم وجود عزم جدی برای انجام کار است زیرا در گذشته از عملکرد صداوسیمای استان گزارش‌های خوب ارائه و حرف‌ و ایده‌های خوبی نیز مطرح می‌شد اما مشکل این بود که یا گزارش‌ها غیر واقعی بود یا به حرف‌ها عمل نمی‌شد.
وی ادامه داد: خدمت مدیرکل سابق صداوسیمای استان عرض کردیم که در جلسات حرف‌های خوبی می زنید و طرح‌های خوب دیگران را نیز تایید می‌کنید اما متاسفانه به هیچ یک عمل نمی‌شود که چنین چیزی یا حاصل از برخورد دوگانه شماست یا اینکه مدیریت کار به دست شما نیست که ایشان در پاسخ عنوان کردند اتفاقا همکارانشان همکاری لازم را دارند و به ارائه توجیهاتی پرداختند.
وی گفت: از تعداد بالای مخاطبان صداوسیمای سیستان و بلوچستان گزارشاتی ارائه می‌شد که به نظرم چندان صحیح نبود و این در حالیست که اقوام مختلف از عملکرد صدا و سیما گلایه مند بودند.
آیت‌الله محامی حضور مدیرکل جدید صدا و سیمای سیستان و بلوچستان را شامل نقاط قوت و همراه با موانعی دانست و عنوان کرد: انتخاب یک نیروی بومی نقطه قوت کار است و ظاهرا افرادی که مطالبه استفاده از نیروهای بومی را دارند طبیعتا باید سکوت و به حمایت بپردازند هر چند که چنین چیزی قطعی نیست و شاید باز هم با مخالفت‌هایی مواجه شوید که این در سیستان و بلوچستان تبدیل به یک آسیب شده و افراد بعد از طرح شعار بومی و غیر بومی، به شعار سیستانی و بلوچ می پردازند و در ادامه اعضای همان قوم هم باز مخالف به کارگیری فرد تعیین شده هستند و نهایتا مشخص می‌شود که این شعارها بهانه است و تنها خود را لایق و شایسته می‌دانند.
وی گفت: یکی از موانع کار شما می‌تواند این باشد که برخی اقوام انتظاراتی داشته باشند که شما آن را منطقی ندانید و ممکن است اقوام دیگر نیز نگاه قومی و مذهبی به شما نسبت دهند لذا باید نگاه فرا قومی و فرا مذهبی خود را نشان دهید.
امام جمعه زاهدان گفت: شما باید در برابر خواسته‌های اقوام مختلف در خط میانی و با اعتدال حرکت کنید تا طرفین، شما را ثابت قدم بدانند و با شما همراهی کنند.
نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان استفاده از اقوام و مذاهب مختلف در صداوسیمای استان را خواستار شد و گفت: باید محتواهای مختلف را عرضه کنید تا مخاطب قادر باشد همه نیازهای خود را از تلویزیون ملی دریافت کند.
آیت‌الله محامی با طرح سوال میزان سهم اهل سنت در برنامه‌های صدا و سیما عنوان کرد: باید سهم اهل سنت در برنامه‌های صداوسیمای استان بیشتر شود و خودشان از ایده پردازی تا اجرا حضور فعال داشته باشند و به تولید محتوا در ابعاد مختلف بپردازند.
امام جمعه زاهدان، کنترل برنامه‌ها از حیث فنی و محتوایی را خواستار شد و تصریح کرد: چنین کاری نیاز به تیم‌های متخصص دارد که باید برای آموزش چنین نیروهایی برنامه‌ریزی و تلاش کنید.
وی ادامه داد: در حوزه مباحث دینی آنچه در صدا و سیمای سیستان و بلوچستان ارائه می‌شود باید مقارن و تطبیقی باشد زیرا خیلی از مسائل و مباحث دینی بین شیعه و اهل سنت مشترک است و تنها در برخی حکم‌های فقهی تفاوت وجود دارد که در این صورت شناخت اقوام و مذاهب نسبت به یکدیگر بیشتر می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان تاکید کرد: تغییر، تحول و خروجی کار شما باید در یک مدت ز مان کوتاه مشخص و مردم آن را مشاهده کنند.
امام جمعه زاهدان گفت: مدیریت راهبردی و همکاری واحد در استان مهم است و در اتفاقات اخیر اقدامات خوبی صورت گرفت اما متاسفانه در برخی موارد نیز همکاری‌ها کمتر بود و دچار آسیب‌هایی شدیم و نتیجه این هماهنگی‌ها برد برد خواهد بود.
مدیرکل جدید صداوسیمای سیستان و بلوچستان نیز عنوان کرد: یکی از مشکلات اصلی صدا و سیمای استان کمبود نیرو، خلا محتوای کیفی و نبود انگیزه کافی برای انجام کار است که با تمام توان به دنبال رفع این مشکلات خواهیم بود.
علیرضا کیخا افزود: رسانه ملی باید صدا و سیمای مردم را عرضه کند و در صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان سعی داریم برنامه‌های بیشتری برای رسیدگی به معضلات، مشکلات و مسائل مردم تهیه و تولید کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha