دکتر سیدجواد پورنقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در روزهای اخیر نشست هایی در راستای برنامه ریزی برای مقابله با موج هشتم کرونا در استان برگزار و همواره بر سرعت بخشی واکسیناسیون شهروندان تاکید شده است.
وی افزود: گرچه آمادگی لازم به منظور ارایه خدمات در بیمارستان های استان فراهم است اما با این وجود باید نقاط ضعف را برطرف و از تمامی ظرفیت ها برای ارایه خدمت بهتر به مردم بهره گیری کرد.
پورنقی با بیان اینکه پیشگیری از ابتلا به کرونا رویکرد علوم پزشکی خراسان شمالی است، خاطرنشان کرد: همچنان تزریق واکسن کرونا به عنوان اصلی ترین اقدام برای پیشگیری از کرونا است به گونه ای که در صورت سهلانگاری در تزریق دُز یادآور باید منتظر موج جدیدی از کرونا باشند.
وی تصریح کرد: براساس شیوه نامه های سازمان بهداشت جهانی، ۶ ماه بعد از گذشت تزریق واکسن باید افراد برای تزریق دُز بعدی آن اقدام کنند تا به ایمنی لازم برسند اما متاسفانه این روزها افراد با تصور اینکه کرونا از بین رفته است تمایلی به تزریق دُزهای بعدی واکسن ندارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی عنوان کرد: براساس آخرین آمارها ۱۳ درصد جمعیت هدف خراسان شمالی دُز چهارم و ۶۰ درصد نیز دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.
پورنقی یادآور شد: اینک سبد واکسیناسیون تکمیل است به گونه ای از شهروندان خواسته می شود با مراجعه به مراکز و پایگاههای واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تزریق آن اقدام کنند.
مشخصه بارز سویه جدید امیکرون که با نام های BQ۱ و XBB یاد می شود، قدرت سرایت بالا، تاثیر زیاد بر دستگاه تنفسی فوقانی و داشتن علائم خفیفتر نسبت به سویه های قبل است.
اینک 85 بیمار کرونایی در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بستری هستند.
براساس اعلام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲ هزار و 50 نفر در استان بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
براساس تازه ترین ارزیابی سامانه ماسک مربوط به وزارت بهداشت تمامی شهرستان های بجنورد در وضعیت نارنجی، شهرستان های شیروان، فاروج، جاجرم، اسفراین، رازوجرگلان و مانه و سملقان نیز در وضعیت زرد کرونایی و گرمه در وضعیت آبی قرار دارد.
نظر شما